Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Social Media, Online PR & Community Manager: pretvori društvene mreže u moćan marketinški alat

Jedan od najvažnijih kanala za komunikaciju, a samim tim i oglašavanje su društvene mreže. Sa jasnim sistemom određivanja ciljnih grupa, mogućnostima za bolju selekciju publike i stalnu interakciju sa korisnicima, ovaj način promocije brendova postao je jedan od vodećih.

Kako biste se specijalizovali za upravljanje online medijima i stvorili imidž brenda ili kompanije baš onako kako ste zamislili, InternetAcademy je kreirao ovaj program na kom ćete svoja znanja usmeriti upravo na ove oblasti.

Kome je namenjen Social Media, Online PR & Community Manager program?

Zabavan i kreativan posao Online PR-a i Community Managera može da obavlja svako ko stekne znanja o pravilima, trikovima i alatima ovog vida online marketinga. Ako volite da koristite društvene mreže, i školovanje i posao će vam predstavljati zadovoljstvo, a moći ćete da se zaposlite veoma brzo i lako.

Social Media, Online PR & Community Manager program je takođe namenjen i onim osobama koje žele da obogate svoje znanje kako bi samostalno unapredile svoje projekte ili biznis koji su pokrenule.

Online PR društvene mreže

Šta ćete sve naučiti?

Znanja koja ćete steći na ovom programu obezbediće vam da precizno targetirate ciljne grupe i komunicirate sa njima na efikasan i ekonomičan način koristeći pri tome sve mogućosti koje vam društvene mreže nude.

Takođe ćete naučiti kako da napravite dobro isplanirane kampanje na društvenim mrežama koje će svojim efektnim sadržajima i zanimljivim vizuelnim materijalima povećati vidljivost, privući nove klijente i novim promotivnim ponudama obezbediti lojanost starih klijenata.

Steknite prestižna znanja i vredne sertifikate

Program Social Media, Online PR & Community Manager u svom osnovnom obliku sadrži 31 predmet koji ćete pohađati tokom dva semestra. Pored toga, postoji mogućnost da pohađate i posebne kurseve i steknete neka od najtraženijih zvanja:

  • Digital Relationship (Influence Marketing) Manager
  • Web/Digital Communications Manager
  • Online PR & Community Manager 
  • Online PR & Social Media Strategist

Sertifikati koje ćete steći na ovom smeru su međunarodno priznati i omogućavaju vam da se zaposlite ne samo u zemlji već i bilo gde u svetu:

  • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing
  • CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing
  • IQN Diploma in Marketing
  • Google Ads & Analytics sertifikati

Nakon kompletiranja osnovnog programa Social Media, Online PR & Community Manager na InternetAcademy, možete da steknete jedan od dva pretižna sertifikata:

  • Sertifikat InternetAcademy o odslušanom Social Media, Online PR & Community Manager programu,
  • InternetAcademy Certified Social Media, Online PR & Community Manager sertifikat

Savladajte najzastupljeniji program za optimizaciju web stranica

Kao polazniku InternetAcademy, pruža vam se mogućnost da besplatno koristite licencirani softver SEO PowerSuite i tako savladate radno okruženje jednog od vodećeg programa u SEO indistriji. Znanja za rad u ovom programu koja budete usvojili tokom školovanja moći ćete odmah da primenite u praksi kako biste što kvalitetnije optimizovali sadržaj web stranica po kriterijumima najposećenijih internet pretraživača.

Social Media, Online PR & Community Manager osnovni plan i program

No.CoursesClasses
15. E-commerce Basics 3
No.CoursesClasses
41. Fundamentals I 6
42. Fundamentals II - Google 3
No.CoursesClasses
67. Branding 6
No.CoursesClasses
68. English Language 1 Online
69. FCE/BEC Vantage* Online
No.CoursesClasses
70. A1 Level German Online
71. A1 Level German Online
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Učite od uglednih Community Managera

Striučnjaci u oblasti internet marketinga i online poslovanja koji su svoje karijere posvetili upravo radu u oblasti digitalnog PR-a i oglašavanja na društvenom mrežama predaju na InternetAcademy i pružju priliku i vama da steknete sva znanja koja su vam potrebna da biste u ovom poslu bili uspešni.

Oni su posvećeni svom poslu i ohrabriće vas da koristite svoju krativnost kako biste stvorili autentičnost branda putem njegovog oglašavanja, a takođe su dostupni i uvek spremni da odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice.

Kako izgledaju predavanja na InternetAcademy?

Predavanja na smeru Social Media, Online PR & Community Manager su interaktivna i zanimljiva sa akcentom na praktičnom radu, zadacima i učenju kroz rad na realnim primerima.

Pored tradicionalnog načina školovanja, imate mogućnost da izaberete i online učenje uz koje nećete pohađati predavanja već ćete sve obaveze završavati putem DL platforme, od kuće, sa svog kompjutera.

Završite InternetAcademy i počnite da zarađujte

Uspešan marketing na društvenim mrežama je jedan od preduslova uspešnog poslovanja. Svakoj kompaniji je potreban stručnjak sa ovakvim znanjima i veštinama.

Zbog toga je pravi trenutak da steknete znanja koja su vam potrebna i zvanje Community Managera koje će vam obezbediti odlično plaćen posao u što kraćem roku.