2 programa po ceni 1

Social Media, Online PR & Community Manager: pretvori društvene mreže u moćan marketinški alat

Društvene mreže u modernom dobu predstavljaju jedno od najvažnijih sredstava komuniciranja, a samim tim i oglašavanja. Poslednjih nekoliko godina broj njihovih korisnika porastao je za više od milijardu. Sudeći po ovom uzlaznom trendu, online tržište svakodnevno raste, a samim tim i potražnja za kvalitetnim menadžerima društvenih mreža. Za samo 12 meseci na InternetAcademy i sami ćete ovladati znanjima i veštinama zahvaljujući kojima ćete s uspehom kreirati zapaženo prisustvo na internetu za sebe ili svog klijenta. 

Usled mnogobrojnih prednosti u odnosu na tradicionalni marketing, kao što su niži troškovi, brza interakcija s potencijalnim mušterijama i preciznije targetiranje ciljne grupe, pojedinci i biznisi se sve masovnije odlučuju da do eventualnih konzumenata dopiru putem interneta.

Uspešno predstavljanje brenda fanove transformiše u potrošače, a potrošače u promotere. Menadžeri društvenih mreža nastoje da na inovativan način prošire svest o firmi koju predstavljaju, gradeći joj prepoznatljiv imidž u virtuelnoj realnosti i realizujući pomenutu transformaciju fanovi -> potrošači -> promoteri.

Kome je namenjen Social Media, Online PR & Community Manager program?

Posao vođenja društvenih mreža je zabavan i kreativan, a osobe koje se bave njime su i same najčešće upravo takve. Ipak, to za proboj u digitalu nije dovoljno. Menadžeri treba da barataju raznovrsnim trikovima i alatima digitalnog marketinga, što ćete na InternetAcademy postići u rekordno kratkom roku.

Ako ste i sami ljubitelj društvenih mreža, školovanje, a zatim i rad među niknejmovima, heštegovima i emodžijima predstavljaće vam uživanje, a zaposlenje ćete naći veoma brzo i lako, pogotovo imajući u vidu da ćete svoju stručnost u digitalnim vodama moći da potvrdite internacionalno prepoznatim diplomama i sertifikatima.

  • Hteli biste da vreme provedeno na internetu i svoju kreativnost unovčite kroz freelancing ili stalni posao u perspektivnoj domaćoj ili stranoj kompaniji?
  • Već ste se amaterski oprobali u skupljanju lajkova, šerova i sabskrajbova, ali biste želeli da usavršite svoje digitalne kompetencije?
  • Voleli biste da promovišete svoj biznis ili projekat na društvenim mrežama?
  • Aktivista ste i hoćete da podstaknete širu zajednicu da vam se pridruži?

Nije bitno. Kako biste se specijalizovali za upravljanje online medijima i tuđ ili svoj proizvod, uslugu ili ideju učinili privlačnijim u očima „skrolera” internetom, InternetAcademy je kreirao program Social Media, Online PR & Community Manager, na kom ćete za samo godinu dana usvojiti znanja i veštine zahvaljujući kojima ćete postati stručnjak za ovaj vid savremene komunikacije.

Online PR društvene mreže

Šta ćete sve naučiti?

Veruje se da je digitalni marketar „pola umetnik”, a „pola naučnik”, što znači da ovaj posao, pored razmišljanja izvan okvira i plasiranja drugačijeg sadržaja, zahteva i analitičnost, preciznost i sistematičnost kakve su prisutne u naučnim krugovima. Predavači InternetAcademy pobrinuće se da razvijete oba segmenta ličnosti.

Kompleksna i sveobuhvatna znanja i veštine koje ćete steći na programu Social Media, Online PR & Community Manager obezbediće vam da precizno targetirate ciljne grupe i komunicirate sa njima na efikasan i ekonomičan način, koristeći pritom sve pogodnosti koje vam društvene mreže nude.

Takođe ćete naučiti kako da dobro isplanirate kampanje na društvenim mrežama koje će svojim efektnim sadržajima i zanimljivim vizuelnim materijalima povećati vidljivost, privući nove klijente i novim promo ponudama obezbediti lojalnost starih klijenata.

Steknite prestižna znanja i vredne sertifikate

Diplome i sertifikati koje ćete dobiti po okončanju školovanja na ovom programu su međunarodno priznati i omogućavaju vam da se zaposlite ne samo u zemlji već i bilo gde u svetu. U pitanju su:

  • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing,
  • CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing,
  • IQN Diploma in Marketing,
  • Google Ads & Analytics sertifikati.

Posle kompletiranja osnovnog programa Social Media, Online PR & Community Manager na InternetAcademy, možete da steknete jedan od dva prestižna sertifikata:

  • sertifikat InternetAcademy o odslušanom programu Social Media, Online PR & Community Manager,
  • InternetAcademy Certified Social Media, Online PR & Community Manager sertifikat.

Bonus: Savladajte najzastupljeniji program za optimizaciju web stranica

Kao polazniku InternetAcademy pruža vam se prilika da potpuno besplatno koristite licencirani softver SEO PowerSuite i tako savladate radno okruženje jednog od vodećih programa u SEO industriji.

Znanja i veštine za rad u ovom programu koje budete usvojili tokom školovanja moći ćete odmah da primenite u praksi kako biste što kvalitetnije optimizovali sadržaj web stranica po kriterijumima najposećenijih internet pretraživača.

Social Media, Online PR & Community Manager osnovni plan i program

No.CoursesClasses
8. Introduction 6
9. Internet Law Basics + GDPR 6
10. Digital Disruption & Industry 4.0 3
11. Virtual Assistance 3
12. Significant revenue growth and digital transformation 3
13. Customer Relationship Management (CRM) 3
14. Digital Business KPIs 3
No.CoursesClasses
19. E-commerce Basics 3
No.CoursesClasses
26. Web Analytics Fundamentals 6
27. Marketing Budgets Optimization 3
28. Simple metrics collections and simple analytics 3
29. Advanced analytics - metrics dimensions and segmentation 3
30. Digital Measurement project 3
No.CoursesClasses
42. Google Academy Search 6
43. Google Academy Display 3
44. Google Academy Video 3
45. Google Academy Measurement 3
46. Google Academy Shopping 3
47. Google Analytics 6
No.CoursesClasses
48. Fundamentals 6
49. SEO Google 6
No.CoursesClasses
73. Branding 6
No.CoursesClasses
74. English Language 1 Online
75. FCE/BEC Vantage* Online
No.CoursesClasses
76. A1 Level German Online
77. A1 Level German Online
No.CoursesClasses
82. Excel Basics 12
83. Excel Advanced 12
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Učite od viđenih Community Managera

Kada kažemo da ćete učiti od „viđenih” community managera, pre svega aludiramo na viđenost profila, stranica i naloga koje oni vode na društvenim mrežama.

Na InternetAcademy predaju stručnjaci u oblasti digitalnog marketinga i biznisa, koji su svoje karijere posvetili upravo radu u oblasti online PR-a i oglašavanja na društvenim mrežama. Dakle, pored toga što su odlični predavači i pedagozi, oni svoje lekcije temelje na dugogodišnjem praktičnom iskustvu, što znači da ćete znanja i veštine dobiti iz prve ruke.

Oni su posvećeni svom poslu i ohrabriće vas da koristite svoju kreativnost kako biste stvorili autentičnost brenda putem njegovog oglašavanja, a takođe su dostupni i uvek spremni da odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice.

Pročitajte šta obuhvata posao social media managera.

Kako izgledaju predavanja na InternetAcademy?

Predavanja na smeru Social Media, Online PR & Community Manager su interaktivna i zanimljiva sa akcentom na praktičnom radu, zadacima i učenju kroz rad na realnim primerima.

Pored tradicionalnog načina školovanja, imate mogućnost da izaberete i online nastavu. U tom slučaju, nećete pohađati predavanja, već ćete sve obaveze završavati putem Distance Learning platforme, od kuće sa svog kompjutera. Škola će za vas biti otvorena 24/7.

Završite InternetAcademy i počnite da zarađujte

Uspešan marketing na društvenim mrežama je jedan od preduslova uspešnog poslovanja današnjice. Svakoj kompaniji je potreban stručnjak sa ovakvim znanjima i veštinama. Zbog toga je pravi trenutak da steknete zvanje community managera, koje će vam obezbediti odlično plaćen posao u što kraćem roku.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.