SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Preko 700 hiljada najboljih naslova na klik

ebook
Studenti najpoznatijih svetskih univerziteta koriste bogatu Ebook Central bazu kao redovnu podršku učenju. Sada to možete i vi.

Nedovoljna dostupnost relevantne literature i mali broj prevoda sprečavaju stalni napredak svakog domaćeg stručnjaka za poslovanje na internetu. Online biblioteka Ebook Central je probrana baza tekstova na engleskom jeziku, jedan od najrasprostranjenijih akademskih servisa poznate kompanije ProQuest, ćerke kopanije Cambridge Information Group.

Bazi Ebook Central pristupa se preko naše DL platforme ili onlajn servisa, a knjige su svrstane u dve kategorije:

Računari i internet

Više od 5.000 naslova iz oblasti koje pratite. Više nećete morati da pretražujete internet i skidate sumnjive autore. Školovanje, ali i budući posao olakšaće vam Ebook Central profiltrirana ponuda značajne literature.

Biznis i ekonomija

Sve najnovije trendove iz poslovanja pronaći ćete u više od 17.000 knjiga; Ebook Central fundus pokriva veliki broj oblasti kao što su biznis, ekonomija, računovodstvo, menadžment, upravljanje ljudskim resursima, korporativna kultura, finansije, ekonomska politika, preduzetništvo, marketing i kapitalne investicije.

Lak interfejs za brzu i preciznu pretragu

Napredni pretraživač omogućava vam brz odabir knjiga na osnovu unetih parametara, kao što su naslov knjige, ime autora ili godina izdavanja. Odabranu literaturu možete organizovati po ličnim virtuelnim policama, dostupnim u bilo kom trenutku. Vaše knjige možete označavati hajlajterom, na stranicama možete pisati beleške, a deo teksta može se i kopirati. Knjige se mogu i pozajmiti na 14 dana tako što se mogu daunlodovati na PC ili tablet, i čitati u Adobe Digital Editionu.

Za olakšavanje školovanja i sticanje preko potrebnih znanja – Ebook Central

Korišćenjem knjiga na ovaj način dobijate pristup mnogobrojnim svetski poznatim naslovima koje možete koristiti na mnogo načina: za citiranje, prilikom rešavanja radnih zadataka ili izrade završnih radova. A uvek ostaje i mogućnost čitanja iz sopstvenog zadovoljstva. Iskoristite ovu mogućnost sada, jer kad završite školovanje od obaveza nećete imati mnogo slobodnog vremena. Čeka vas puno posla.

 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se