Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Kako vam pomažemo u profesionalnoj orijentaciji?

Želite da izaberete pravo zanimanje za sebe? Ne želite više da obavljate slabo plaćen posao koji vas pri tom ni ne ispunjava? Odlučujete u kojoj oblasti ćete se školovati? Ili možda hoćete da potpuno promenite profesiju i tok svoje karijere?

slika

Kažu da je najsrećniji čovek koji radi ono što voli i za to je još i dobro plaćen. Jedan od preduslova za izgradnju uspešne karijere je pravilan izbor zanimanja. Imajući to u vidu, InternetAcademy pomaže svojim polaznicima da izaberu zanimanje koje im najviše odgovara po sklonostima i interesovanjima.

Pomoć u izboru pravog zanimanja

Kako bi svojim polaznicima pomogla da što lakše izaberu buduće zanimanje, InternetAcademy im omogućava profesionalnu orijentaciju i to kroz:

Preokrenite svoju karijeru

Greške u izboru moguće je ispraviti, ali se tako gubi dosta vremena pre nego što se vrati na pravi kolosek. Zato se trudimo da na vreme pomognemo našim polaznicima u izboru budućeg zanimanja. Takođe im pomažemo i da preokrenu svoju karijeru ukoliko nisu zadovoljni u kom smeru se razvija.

Važno je da na vreme ispravno procenite koja su zanimanja budućnosti i kakvo je stanje obrazovnog sistema, odnosno koje će se kompetencije tražiti na tržištu rada kroz godinu ili deset, i da se obrazujete u tom pogledu. Oblast informacionih tehnologija svakako predstavlja granu koja će se u budućnosti samo razvijati i širiti, te će i opseg pozicija u okviru nje postajati sve veći. Možda baš u vama leži budući uspešan Social Media Manager, Online Advertising Manager ili stručnjak u nekoj od brojnih oblasti internet poslovanja za koje se možete školovati u okviru Internet Akademije.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se