Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Postani inzenjer na nasoj visokoj skoli

Najsigurniji ključ uspeha je u stalnom usavršavanju, daljem učenju i napredovanju. Sada imaš jedinstvenu priliku da se pod idealnim uslovima školuješ za sigurnu budućnost i visoku zaradu.

Kompanija LINK group, osnivač InternetAcademy, pored jednogodišnjeg, profesionalnog školovanja, u okviru svog obrazovnog sistema pokriva i visoko obrazovanje: Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS.

Trogodišnje školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS doneće ti dodatnu sigurnost u uspeh koji je pred tobom: najbolje uslove studiranja – kvalitetna, primenjiva i naplativa znanja, softverski podržano učenje, pomoć i usmeravanje u razvoju karijere, garanciju kvaliteta školovanja i priznate diplome i sertifikate. A sve to uz akreditovanu diplomu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Ukoliko si završio svoje jednogodišnje školovanje na InternetAcademy, sada imaš jedinstvenu priliku da, po najpovoljnijim uslovima, studiraš na ITS-u. Znanja i veštine stečene na InternetAcademy daju ti pogodnost automatskog upisa, bez polaganja prijemnog ispita. Takođe, ostvaruješ dodatni popust prilikom upisa na ITS. U toku je promotivni period – iskoristi pogodnosti ranog upisa >>> 

Postani i ti deo uspešnog tima. Pridruži se onima kojima je uspeh zagaranotvan. Od osnivanja ITS-a, 2006. godine do danas čak 92,87% diplomaca je napravilo uspeh u svojoj karijeri, od čega je čak:

– 84.63% zaposleno (u struci),
– 8.24% nastavilo školovanje.

Diploma strukovnog inženjera informacionih tehnologija, koju ćeš dobiti po završetku školovanja na ITS-u, kotiraće te među buduće najtraženije stručnjake u oblasti informacionih tehnologija, u projektovanju, izradi i implementaciji softvera, obradi digitalne slike, videa, tehnici ilustrovanja, animaciji, elektonskom poslovanju itd.

Međutim, radi održavanja najvišeg kvaliteta obrazovnih usluga i posvećivanja najpunije pažnje svakom studentu ponaosob, na ITS-u je broj studenata ograničen. Zato je potrebno da svoje mesto rezervišeš na vreme, što pre.

Najpre izaberi studijski program koji ti najviše odgovara. Na ITS-u možeš odabrati jedan od četiri najaktuelnija programa.

Informacione tehnologije – postanite visoko plaćen softver inženjer. Studiranjem na programu Informacione tehnologije pripremićeš se za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera: od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja do instalacije i održavanja softvera na mestu njegovog korišćenja. Studiranje podrazumeva rad na konkretnim projektima sa ciljem samostalne izrade softverskih rešenja. Upoznajte se sa algoritamskim modelovanjem, objektno orijentisanim principima, strukturama podataka, web programiranjem, bazama podataka i upitnim jezicima, dizajnom interfejsa aplikacija, testiranjem i održavanjem softvera, elementima sigurnosti i zaštite podataka i računarskih sistema.

Računarska multimedija – pretvori svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera novih medija. Studiranjem na programu Računarska multimedija, spremićeš se za kreativan rad kroz upotrebu računara i najnovijih programa za dizajn. Program obuhvata oblasti grafičkog dizajna, vizuelnih komunikacija, multimedija, interaktivnosti, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa, crtanja, kao i oblasti teorije i istorije umetnosti i dizajna. Savladaćete napredne metode i tehnike obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnike ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja.

Elektronsko poslovanje – osmislite i vodite poslovanje kompanije na globalnom tržištu. Studiranjem na programu Elektronsko poslovanje steći ćete znanja i veštine iz oblasti elektronskog poslovanja, elektronske uprave, elektronske trgovine, sistema plaćanja u elektronskom poslovanju, tehnika Internet marketinga, poslovnih informacionih sistema, menadžmenta i informacionih tehnologija. Program je koncipiran tako da studentima omogući sticanje specijalizovanih znanja i veština iz oblasti modernog biznisa, ali i tehničkih znanja u domenu programerskih alata i baza podataka. Krajnji cilj ovako koncipiranog studijskog programa su visoko obrazovani kadrovi koji su u stanju da, po okončanju studija, zauzmu svoja mesta u kompanijama svih veličina i vrsta delatnosti, a koje imaju potrebu za stručnjacima iz oblasti elektronskog poslovanja.

Organizacija poslovnih sistema (IT) – naučite da upravljate poslovnim sistemima i vodite projekte. Studiranjem na programu Organizacija poslovnih sistema (IT) steći ćete znanja i veštine iz oblasti organizacije poslovnih sistema, poslovnih računarskih aplikacija, elektronskog poslovanja, menadžmenta, makroekonomije, menadžmenta ljudskih resursa, upravljačkih i poslovnih informacionih sistema, upravljanja kvalitetom, poslovnih komunikacija i pregovaranja, upravljanja projektima, finansijskog menadžmenta, globalizacije i preduzetništva.Krajnji cilj ovako koncipiranog studijskog programa su visoko obrazovani kadrovi koji su u stanju da, po okončanju studija, zauzmu svoja mesta u kompanijama svih veličina i vrsta delatnosti, a koje imaju potrebu za stručnjacima iz oblasti organizacije poslovnih sistema.

Diploma strukovnog inženjera informacionih tehnologija, koju dobijaju studenti po završetku školovanja, kotira ih među buduće najtraženije stručnjake u oblasti informacionih tehnologija, u projektovanju, izradi i implementaciji softvera, obradi digitalne slike, videa, tehnici ilustrovanja, animaciji, elektonskom poslovanju, itd.

Studenti ITS-a imaju odgovoran zadatak da uče i pokažu interesovanje za napredovanje, tim stručnjaka sa ITS-a je tu da se postara da svoje ciljeve ostvare na najuspešniji mogući način i što pre.

Saznaj više o našoj Visokoj školi strukovnih studija za IT >>

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se