Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

InternetAcademy Distance Learning System Demo

Kada odaberete učenje preko interneta na InternetAcademy, obezbeđujemo vam e-Learning tehnologiju koju koristite za sve vreme školovanja.

Nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Predavanja su dostupna kombinacijom interneta i materijala koje Vam fizički šaljemo poštom, svakog meseca. Nastavu slušate, gledate, čitate. Imate video snimke, audio snimke, interaktivne aplikacije sa snimljenim radom ekrana računara pri upotrebi odgovarajućih programa, kontakt sa profesorima u realnom vremenu preko interneta, telefonske konsultacije ili konsultacije u učionicama InternetAcademy. Nastava je intenzivna. Bogata živim primerima koji su vam dostupni tako da možete reagovati, korigovati, pitati, probati. Predavanja su opipljiva, kao da ste u učionici.

Pogledajte kako na InternetAcademy izgleda učenje na daljinu, preko interneta:

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se