Upisni rok je počeo

E-business & E-Marketing

E-business & E-Marketing Department

Nastava
Tradicionalna ili online
Trajanje
2 semestra
Fond časova
518 časova
Programi
E-Business & Internet Marketing
Web Project Manager & Data Analyst
Diplome i sertifikacija
Cambridge International A&AS Level Business
Chartered Institute of Marketing (CIM)
Google Ads sertifikati
International Qualifications Network (IQN)
PRIJAVITE SE

Predstavnici različitih biznisa u početku su koristili internet samo kao platformu za predstavljanje svog poslovanja. Danas, internet predstavlja svojevrsno tržište na kom se svakodnevno odvijaju poslovni procesi a specifične karakteristike online okruženja zahtevaju prilagođenu organizaciju rada i resursa i kadrove koji su stručni da obezbede profit u ovakvoj dinamičnoj sredini.

Brz i neprestan razvoj informacionih tehnologija nameće stalno usavršavanje kao preduslov za bilo kakav rad u ovoj oblasti. Upravo zato javlja se potreba za usvajanjem dodatnih znanja i veština koja će vam omogućiti da idete u korak sa inovacijama. Kao odgovor na ovu potrebu kreiran je smer E-business & Marketing koji polaznici pruža najsavremenija znanja koja će moći praktično da implementiraju u svoje online poslovanje i prilagode se razvoju online tržišta na najbolji način.

Šta ćete naučiti?

Na smeru E-business & Marketing naučićete sve o tome kako na internetu funkcioniše prodaja, nabavka, saradnja sa klijentima i partnerskim kompanijama, kontrola kvaliteta proizvoda, rukovođenje različitim servisima, zapošljavanje radnika i još mnogo drugih aktivnosti koje podrazumeva online biznis.

Sva znanja koja steknete omogućiće vam da samostalno obavljate širok dijapazon poslovnih funkcija na internetu, te tako izgradite zavidnu karijeru u digitalnom svetu. U okviru smera možete da se opredelite za jedan od ova dva programa:

1. E-Business & Internet Marketing

Školovanje na ovom programu pružiće vam praktična znanja iz oblasti vezanih za elektronsko poslovanje digitalnog marketinga. Usvajajući veštine iz ove dve usko povezane sfere, moći ćete da započnete sami online biznis ili svoju stručnost iskoristite za izgradnju i poboljšan imidž različitih brendova te tako dostignete uspešnu i zavidnu karijeru stručnjaka za biznis i marketing na internetu.

2. Web Project Manager & Data Analyst

Da bi projekti bili realizovani potreban je neko ko će isplanirati, organizovati i rukovoditi njegovim sprovođenjem. Usavršite se na programu Web Project Manager & Data Analyst i postanite glavno lice koje je zaduženo za pretvaranje poslovnih ideja u stvarnost, sve to u online svetu.

Kako izgledaju predavanja?

Polaznici InternetAcademy imaju mogućnost da prate predavanja tradicionalno ili u e-learning varijanti, shodno svojim obavezama i preferencijama. Predavanja su koncipirana tako da na kreativan i zanimljiv način objasne gradivo i praktično dočaraju kako ono izgleda kada se primenjuje u realnom svetu.

Upravo zbog ovog naglaska na praktičnosti, upotrebljivost znanja koju polaznici stiču na InternetAcademy omogućava im da ostvare uspeh u oblasti za koju se školuju i odmah nakon završetka programa krenu putem izgradnje profitabilne karijere. 

Lideri internet poslovanja kao predavači

Sva predavanja u oblasti online poslovanja, digitalnog marketinga i komunikacije na internetu pripremaju i drže oni koji su upravo u ovim sfera dokazali svoju stručnost i ostvarili uspeh.

Ne samo da će eksperti digitalnog poslovnog sveta na najbolji način moći da predoče tehnike i tajne rada u online sferi, već će se uz visok stepen posvećenosti i profesionalnosti pobrinuti da svaki polaznik usvoji sve veštine koje su mu potrebne da samostalno posluje na internetu nakon završetka školovanja na InternetAcademy.

Dokaz kvaliteta - međunarodno priznate diplome i sertifikati

Školovanjem na InternetAcademy imate priliku da steknete priznate međunarodne diplome i sertifikate. Upravo one dokazuju kvalitet znanja i veština koje ćete steći i tako vam omogućavaju da izdvojite od drugih i steknete ogromnu prednost pri zapošljavanju.

Sertifikati koje možete steći su:

  • CIM 3 Level Foundation Certificate in Marketing
  • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Šta nakon završetka programa na InternetAcademy?

Po završetku školovanja na InternetAcademy, zahvaljujući svim usvojenim znanjima i veštinama, bićete spremni da samouvereno zakoračite u internet sferu poslovanja i svojom stručnošću prokrčite put do uspeha. Iskoristite doba interneta i postanite ekspert digitalne budućnosti!

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.