Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

E-business & E-Marketing

E-business & E-Marketing Department

Nastava
Tradicionalna ili online
Trajanje
2 semestra
Fond časova
518 časova
Programi
E-Business & Internet Marketing
Web Project Manager & Data Analyst
Diplome i sertifikacija
Cambridge International A&AS Level Business
Chartered Institute of Marketing (CIM)
The Institute of Commercial Management (ICM)
ECDL – Online collaboration
Pearson English International Certificate
PRIJAVITE SE

Predstavnici različitih biznisa u početku su koristili internet samo kao platformu za predstavljanje svog poslovanja. 

Danas internet predstavlja svojevrsno tržište, a specifične karakteristike onlajn-okruženja zahtevaju prilagođenu organizaciju rada i resursa, ali i kadrova stručnih za obezbeđivanje profita u ovakvoj dinamičnoj sredini.

Brz i neprestan razvoj informacionih tehnologija nameće stalno usavršavanje. Upravo zato javlja se potreba za usvajanjem dodatnih znanja i veština koja će vam omogućiti da idete u korak sa inovacijama. 

Kao odgovor na ovu potrebu kreiran je smer E-business & Marketing, koji polaznicima pruža znanja o savremenim tokovima onlajn-poslovanja koja će moći da implementiraju u svoj poslovni kontekst i tako se prilagode razvoju onlajn-tržišta na najbolji mogući način.

Šta ćete naučiti?

Na smeru E-business & Marketing naučićete sve o tome kako na internetu funkcioniše prodaja, nabavka, saradnja sa klijentima i partnerskim kompanijama, kontrola kvaliteta proizvoda, rukovođenje različitim servisima, zapošljavanje radnika i još mnogo drugih aktivnosti koje podrazumeva online biznis.

Zahvaljujući znanjima koja steknete, moći ćete samostalno da obavljate širok dijapazon poslovnih radnji na internetu, zbog čega možete izgraditi zavidnu karijeru u digitalnom svetu. U okviru smera možete da se opredelite za jedan od ova dva programa:

1. E-Business & Internet Marketing

Školovanje na ovom programu pruža praktična znanja u okviru elektronskog poslovanja, ali i u sferi digitalnog marketinga. Usvajajući veštine iz ove dve usko povezane sfere, moći ćete da započnete sami online biznis ili svoju stručnost iskoristite za izgradnju i poboljšan imidž različitih brendova te tako dostignete uspešnu i zavidnu karijeru stručnjaka za biznis i marketing na internetu.

2. Web Project Manager & Data Analyst

Realizacija projekta moguća je uz nekog ko će znati i moći da isplanira i organizuje sprovođenje različitih projekata i da rukovodi njima. 

Kako izgledaju predavanja?

Polaznici InternetAcademy imaju mogućnost da prate predavanja tradicionalno ili u e-learning varijanti, shodno svojim obavezama i preferencijama. Predavanja su koncipirana tako da na kreativan i zanimljiv način objasne gradivo i praktično dočaraju kako ono izgleda kada se primenjuje u realnom svetu.

Upravo zbog ovog naglaska na praktičnosti, upotrebljivost znanja koju polaznici stiču na InternetAcademy omogućava im da ostvare uspeh u oblasti za koju se školuju i odmah nakon završetka programa krenu putem izgradnje profitabilne karijere. 

Lideri internet poslovanja kao predavači

Sva predavanja u oblasti online poslovanja, digitalnog marketinga i komunikacije na internetu pripremaju i drže oni koji su upravo u ovim sfera dokazali svoju stručnost i ostvarili uspeh.

Ne samo da će eksperti digitalnog poslovnog sveta na najbolji način moći da predoče tehnike i tajne rada u online sferi, već će se uz visok stepen posvećenosti i profesionalnosti pobrinuti da svaki polaznik usvoji sve veštine koje su mu potrebne da samostalno posluje na internetu nakon završetka školovanja na InternetAcademy.

Dokaz kvaliteta - međunarodno priznate diplome i sertifikati

Školovanjem na InternetAcademy imate priliku da steknete priznate međunarodne diplome i sertifikate. Upravo oni predstavljaju svedočanstvo za kvalitet, znanje i veštine koje ćete steći i zbog kojih ćete biti u velikoj prednosti prilikom zapošljavanja. 

Sertifikati koje možete steći su:

  • CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing
  • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Šta nakon završetka programa na InternetAcademy?

Po završetku školovanja na InternetAcademy, zahvaljujući svim usvojenim znanjima i veštinama, bićete spremni da samouvereno zakoračite u internet sferu poslovanja i svojom stručnošću prokrčite put do uspeha. Iskoristite doba interneta i postanite ekspert digitalne budućnosti!

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se