Pridruži se generaciji 2023/24!

DL platforma

Za realizaciju projekta učenja na daljinu, razvijena je Distance Learning platforma, koja čini osnovu postojećeg DL sistema. DL platforma je proizvod Softlinka, softverskog sektora kompanije LINK group DOO i potpuno je domaći proizvod.

Izgrađena je po uzoru na vodeće svetske e-Learning platforme. Prilikom njene izrade, pažljivo su analizirani i implementirani svi aspekti učenja na daljinu koji sa trendom razvoja informacionih i komunikacionih tehnologija, gotovo svakodnevno dobijaju novu formu, pre svega u vidu novih multimedijalnih i interaktivnih elemenata i sadržaja.

Jedina multimedijalna i interaktivna platforma u Srbiji

slika

Kao rezultat višemesečnog rada na projektovanju i realizaciji, nastala je jedina domaća multimedijalna i interaktivna platforma za e-Learning. Implementirani su svi elementi neophodni za potpunu simulaciju nastavnog procesa u bilo kom okruženju koje krajnji korisnik izabere.

Tehnologija korišćena u razvoju DL platforme je:

  • PHP
  • MySQL baza
  • JavaScript

Plaftorma je browser based i ne zahteva korišćenje i instalaciju dodatnih i dopunskih softverskih rešenja. Sve što vam je potrebno za učenje i usavršavanje nalazi se na jednom mestu i od toga vas deli samo klik mišem.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.