Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

PPC & Digital Channels Manager – Postanite stručnjak za online komunikaciju

Kompanija koja nema svoju prezentaciju na webu danas kao da i ne postoji. Izgradnja odnosa sa kupcima, održavanje kontakata ali i svakodnevna komunikacija uveliko je prebačena u digitalni svet te je potreba za stručnjakom koji će kreirati i voditi kanale komunikacije na internetu iz dana u dan veća.

Media Manager je upravo ta osoba čiji posao je online komunikacija sa publikom, postojećim kupcima, ali i onim koji tek treba da se zainteresuju za ono što nudi određeni brend.

Predstavljanje brenda, online kampanje oglašavanja, kreiranje web nastupa sve to ćete naučiti na programu PPC & Digital Channels Manager, a praktična znanja i veštine koje steknete na ovom odseku InternetAcademy omogućiće vam da izgradite prepoznatljivost brojnih brendova i tako se izdvojite kao stručnjak u online komunikaciji.

Digital Media Menadžer - Program školovanja

Kako da znate da li je ovo pravi program za vas?

Ako ste zaljubljenik u društvene mreže, raznovrsne online platforme, zanima vas interakcija u digitalnom svetu, onda ćete na programu PPC & Digital Channels Manager svoja interesovanja pretočiti u isplative veštine.

Program je namenjen svima koji mogu da zamisle da internet bude njihovo poslovno okruženje i koje online svet intrigira i budi želju za istraživanjem i pronalaženjem novih načina za komuniciju.

Šta ćete sve naučiti na programu PPC & Digital Channels Manager?

Zahvaljujući savremeno koncipiranom programu zasnovanom na dokazanim ali i aktuelnim načinima komunikacije u digitalnim medijima, imaćete prilike da:

 • upoznate specifičnosti digitalnih medija
 • naučite kako da osmislite uspešnu online marketinšku kampanju
 • pronađete najbolji način da efikasno komunicirate sa postojećim, ali i potencijalnim klijentima
 • iskoristite moć digitalnih medija za izgradnju brenda i promociju proizvoda
 • kreirate upečatljiv i profitabilan nastup i povećate prihode kompanije kroz digitalno predstavljanje

Uz pomoć praktičnih znanja i veština koje usvojite na InternetAcademy moći ćete da ovladate digitalnim medijima i iskoristite njihov pun potencijal, te se ostvarite u ulozi stručnjaka u online svetu.

Nakon završenog osnovnog programa PPC & Digital Channels Manager stičete jedno od stručnih zvanja: Online Brand Manager ili Search Engine Marketing (PPC/SEO) Specialist što vas kvalifikuje za neka od najtraženijih zanimanja današnjica.

Savladajte najzastupljeniji program za optimizaciju web stranica

Kao polazniku InternetAcademy, pruža vam se mogućnost da besplatno koristite licencirani softver SEO PowerSuite i tako savladate radno okruženje jednog od vodećeg programa u SEO indistriji. Znanja za rad u ovom programu koja budete usvojili tokom školovanja moći ćete odmah da primenite u praksi kako biste što kvalitetnije optimizovali sadržaj web stranica po kriterijumima najposećenijih internet pretraživača.

PPC & Digital Channels Manager osnovni plan i program

No.CoursesClasses
20. Fundamentals 3
21. Influence Marketing 6
No.CoursesClasses
37. Fundamentals I 6
38. Fundamentals II - Google 3
No.CoursesClasses
63. Branding 6
No.CoursesClasses
64. English Language 1 Online
65. FCE/BEC Vantage* Online
No.CoursesClasses
66. A1 Level German Online
67. A2 Level German Online
No.CoursesClasses
68. Online PR - Basics 6
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Kako izgledaju predavanja?

Predavanja na InternetAcademy kreirana su tako da odgovaraju predznanju polaznika. Naglasak je stavljen na usvajanje praktičnih znanja, te je nastava koncipirana tako da polaznici pristupe određenim predmetima ne samo teorijski, već i da pronađu njihovu primenu i u realnom okruženju. Upravo zbog takvog pristupa, polaznici InternetAcademy mogu da odmah nakon završetka InternetAcademy pronađu zaposlenje i samostalno ostvare uspeh u digtalnim medijima.

Nastavu je moguće pratiti na tradicionalan način ili preko DL (Distance Learning) platforme, u skladu sa potrebama i mogućnostima polaznika.

Dokazani stručnjaci kao predavači

Ključ uspeha polaznika InternetAcademy je u tome što znanje i veštine koje stiču dolaze direktno od ljudi koji su već dokazani stručnjaci u sferama online komunikacije, digitalnog marketinga i internet prodaje.

Tako, na programu PPC & Digital Channels Manager kurseve i predavanja drže uspešni lideri internet poslovanja, posebno usmereni da svakom polazniku objasne zakone koje vladaju na web, dok polaznici imaju priliku da im se u svakom trenutku obrate u potrazi za sugestijom, mišljenjem ili preporukom.

Priznati sertifikati koji potvrđuju stečeno znanje

Polaznici InternetAcademy imaju priliku da steknu međunarodno priznate diplome i sertifikate i daju zvaničnu potvrdu znanju koje su stekli. Među diplomama koje možete obezbediti nakon školovanju na programu PPC & Digital Channels Manager su:

 • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing
 • CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing
 • IQN Diploma in Matketing
 • Google Ads & Analytics sertifikati

Pored toga, nakon završenog programa možete dobiti i jedan od ova dva sertifikata:

 • Sertifikat InternetAcademy o odslušanom PPC & Digital Channels Manager peogramu,
 • InternetAcademy Certified PPC & Digital Channels Manager sertifikat

Školovanje koje će vam otvoriti vrata uspeha

Zahvaljujući praktičnim znanjima i veštinama koje steknete tokom školovanja na InternetAcademy sa lakoćom ćete uploviti u poslovno okruženje na webu i sva stečena znanja iskoristiti da izgradite uspešnu karijeru digitalnog menadžera.

S obzirom na rasprostranjenost internet poslovanja i sverastućom potrebom za stručnjacima u digitalnom svetu, nesumnjivo ćete pronaći svoju poziciju i upustiti se u profitabilne projekte koji su pred vama.