SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Misija i zadatak

Professional Knowledge - Successful Career

Naš zadatak je efikasno prenošenje primenjivih i aktuelnih znanja iz oblasti internet poslovanja, online marketinga i prodaje.

Omogućili smo vam najbolje uslove, međunarodno priznate diplome i sertifikate i ekspertske veštine koje ćete odmah moći da unovčite. Ispunjavanjem visokih standarda brojnih eminentnijih svetskih kompanija i Univerziteta potvrdili smo kvalitet i obezbedili vam najpriznatije svetske potvrde znanja.

Misija nam je da svima koji žele znanje pružimo maksimum. Da posle školovanja na InternetAcademy budete potpuno osposobljeni za rad, da vas Cambridge, CIM i drugi sertifikati izdvajaju od konkurencije bez obzira gde se na svetu nalazio vaš poslodavac.

Cenimo vaše vreme i zato želimo da za kratak period ostvarite najbolje moguće rezultate. Nudimo vam praktična znanja, najnoviju opremu, platforme za učenje na daljinu, visoko kvalifikovane profesore i predavače.

InternetAcademy je tu da svojim korisnicima pomogne u dobijanju potrebnih vrhunskih znanja za uspešan ulazak na tržište internet poslovanja u što kraćem roku.

Obrazujemo vas u skladu sa trendovima budućnosti

Veliki broj nezaposlenih mladih ljudi zabrinjava, ali ne iznenađuje. On je samo posledica globalne krize u obrazovanju koja je i nastala zbog toga što se u edukaciji još uvek koriste stare metode, principi i načini prenošenja znanja iz industrijskog doba. Tehnologije se nedovoljno primenjuju, diplome se po značaju izdižu iznad relevantnog znanja, a osnovna uloga obrazovanja je potpuno zaboravljena. Zvanje se stavlja iznad znanja, a to je model koji u digitalnom dobu više ne funkcioniše.

Mi nastojimo to da promenimo!

Želimo da pokažemo da postoji i drugačiji model sticanja znanja. Naša misija je da vam pružimo obrazovanje koje je u skladu sa savremenim trendovima. Ti trendovi podrazumevaju da je polaznik u središtu obrazovnog procesa, nastava se izmešta iz učionica, da se uloga profesora koji je jednostrano izlagao gradivo promenila u ulogu vodiča učenicima, sve se više radi u grupama i na realnim projektima, a nove tehnologije omogućavaju aktivniju razmenu znanja i iskustva.

Dominantan trend u edukaciji svakako je online učenje koje omogućava da se uči čitavog života, jer je znanje na taj način dostupno svima, u bilo koje doba dana, kada god mogu da pristupe računaru, tabletu ili mobilnom uređaju.

Svi ovi principi obrazovanja budućnosti utkani su u našu viziju. InternetAcademy vam pruža obrazovanje koje će vas voditi u budućnost, otvarati vam vrata uspešne karijere i omogućiti vam da radite posao koji volite.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se