Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Otkrijte kako da platite samo deo školovanja dok se ne zaposlite

Deo školovanja plaćamo mi, dok se vi ne zaposlite. 

Puna cena za jednogodišnje školovanje na InternetAcademy iznosi do 2.000 evra ili značajno manje u zavisnosti kada se prijavite. Vi možete platiti još manje, sve dok se ne zaposlite.

Naime, mnogi od prethodnih polaznika koji su završili školovanje i položili za CIM, IQN, Google ili druge međunarodno priznate sertifikate pronašli su kvalitetno zaposlenje ili su napredovali u svojim preduzećima. 

Konkretno, neki su napredovali na bolje pozicije unutar svojih preduzeća, neki su otvorili sopstvena preduzeća i danas žive životom koji pre samo par godina nisu mogli ni da zamisle. Neki su dobili posao u uglednim kompanijama, iako su se borili protiv kandidata sa nekoliko godina školovanja više. Neki su se zaposlili u stranim firmama, po stranim zemljama i danas rade okruženi ljudima sa različitih strana sveta. I uživaju u toj raznolikosti.

Razmišljali smo o tome.

Za mnoge naše polaznike, školovanje na InternetAcademy i sticanje međunarodno priznatih sertifikata spada u najbolju životnu odluku. Istovremeno, odluku koju je bilo toliko lako doneti.

 

Kako da platite samo deo školovanja

Zato smo odlučili da vašoj generaciji polaznika olakšamo još više.

Vrednost školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine dokazaćemo na najsmeliji način - preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata.

Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

 

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

  • da ste nezaposleni,
  • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
  • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
  • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

 

Garancija za nezaposlene

Verujemo u znanje koje Vam prenosimo i mogućnosti koje ono pruža.

Ukoliko ste 12 meseci po završetku edukacije na InternetAcademy bez radnog angažmana, spremni smo da Vam poklonimo bilo koji od preostalih online kurseva.

Tako možete nastaviti svoje usavršavanje iz oblasti za koju smatrate da će Vam pomoći.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.