Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Otkrijte kako da platite samo deo školovanja dok se ne zaposlite

Platite samo deo školovanja, a ostatak ćemo platiti mi, dok se vi ne zaposlite.

Puna cena za jednogodišnje školovanje na InternetAcademy iznosi 2000 evra. To je bila cena koju su plaćale i prethodne generacije polaznika. Ipak, Vi možete da platite samo deo školovanja, sve dok se ne zaposlite.

Naime, svi prethodni polaznici koji su dobili Cambridge i druge sertifikate i diplome na InternetAcademy, pronašli su kvalitetno zaposlenje ili su napredovali u svojim preduzećima i po statusu i po plati.

Konkretno, neki su postali vođe projektnih timova samo 3 meseca posle završetka.

Neki su napredovali na bolje pozicije unutar svojih preduzeća. Neki su otvorili sopstvena preduzeća i danas žive životom koji pre samo par godina nisu mogli ni da zamisle. Neki su dobili posao u uglednim kompanijama, iako su se borili protiv kandidata sa nekoliko godina školovanja više. Neki su se zaposlili u stranim firmama, po stranim zemljama i danas rade okruženi ljudima sa različitih strana sveta. I uživaju u toj raznolikosti.

Razmišljali smo o tome.

Za mnoge naše polaznike, školovanje po Cambridge programu i sticanje Cambridge A/AS Level in Computing i Cambridge International A&AS level Business Studies sertifikata spada u najbolju životnu odluku. Istovremeno, odluku koju je bilo toliko lako doneti.

Kako platiti samo deo studija

Zato smo odlučili da vašoj generaciji polaznika olakšamo još više. Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine dokazaćemo na najsmeliji način - preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći na jednogodišnjim programima da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata.

Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

  • da ste završili srednju školu ili fakultet,
  • da ste nezaposleni,
  • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
  • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas)

12 meseci posle završetka InternetAcademy ste i dalje nezaposleni? NEMOGUĆE!

Sigurni smo u znanje koje Vam nudimo i mogućnosti koje ono pruža.

Ukoliko 12 meseci po završetku edukacije na jednogodišnjim programima InternetAcademy niste uspeli da pronađete posao, spremni smo da Vam poklonimo bilo koji od preostalih kurseva. Tako možete nastaviti svoje usavršavanje iz oblasti za koju smatrate da će Vam pomoći prilikom pronalaska radnog angažmana.

Veštine stečene na InternetAcademy su hiljadama zadovoljnih polaznika obezbedile uspešnu karijeru ili započinjanje profitabilnog biznisa, sigurni smo da će tako biti i sa Vama.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.