Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

E-commerce & Sales

E-commerce & Sales Department

Nastava
Tradicionalna ili online
Trajanje
2 semestra
Fond časova
597 časova
Programi
E-commerce Manager & Entrepreneur
Online Sales & E-business Development Manager
Diplome i sertifikacija
Chartered Institute of Marketing (CIM)
Google Ads & Analytics
International Qualifications Network (IQN)
PRIJAVITE SE

Na smeru E-commerce & Sales steći ćete sva neophodna znanja i korisne veštine koje su vam potrebne za uspešno vođenje poslovanja na internetu. Od osmišljavanja internet biznisa, kreiranja e-prodavnice, postavljanja cena, do promocije i internet marketinga.

Nakon ovog kursa bićete potpuno spremni da pokrenete i uspešno vodite online trgovinu. Dobar trgovac se ne rađa, prodajne veštine se uče! Kada se uzmu u obzir sve specifičnosti poslovanja na internetu i online trgovine, ovaj kurs je neophodan svakome ko želi da se ozbiljno bavi internet trgovinom.

Šta ćete sve naučiti na smeru E-commerce & Sales?

Tokom ovog programa naučićete sve o pokretanju i uspešnom vođenju internet prodaje. Posle kursa znaćete kako se kreiraju posećene web stranice, kako se kreira biznis plan za internet poslovanje kako se kreira struktura internet prodavnice, kako se predstavljaju proizvodi u internet prodavnici, kako se pišu opisni tekstovi, kako se prodavnica promoviše na internetu i još mnogo toga!

E-commerce & Sales se izučava na dva programa:

internet prodaje

1. E-commerce Manager & Entrepreneur

Odabrani kursevi u okviru programa E-commerce Manager & Entrepreneur pružaju vam neophodna znanja o procesu kreiranja i vođenja e-prodavnice, njenom razvoju i povećanju obima prodaje.
Naučićete na koji način se upravlja svim potrebnim resursima za dugoročno vođenje uspešne e-prodavnice, bez obzira da li se radi o malom preduzeću ili o e-trgovini sa milionima proizvoda.

2. Online Sales & E-business Development Manager

Program Online Sales & E-business Development stavlja podjednaki fokus na razvijanje i vođenje online prodavnica u korporativnom okruženju, okruženju malih i srednjih kompanija, kao i u sektoru startap kompanija, mikro preduzeća i preduzetnika.

Kako izgledaju predavanja?

Nastava za ovaj program odvija se u tradicionalnoj i e-learning varijanti.

Predavanja su krajnje zanimljiva i prilagođena predznanju polaznika. Ono što je karakteristično jeste da je polaznicima u toku svakog predavanja predmet izučavanja predstavljen ne samo teorijski, već i praktično, na mnoštvu zanimljivih primera koji predstavljaju najbolju praktičnu obuku za samostalan rad odmah nakon završetka školovanja.

Tim vrhunskih predavača

Znanja i veštine za uspešno vođenje internet prodaje, online marketinga i komunikacije, kao i elektronskog poslovanja preneće vam najuspešniji stručnjaci iz ovih oblasti. Sve kurseve i predavanja u okviru smerova na InternetAcademy pripremili su ljudi koji su lideri internet poslovanja u regionu i vrhunski predavači, spremni da vam se u potpunosti posvete i od vas stvore vrhunske stručnjake online marketinga, prodaje i biznisa!

Obezbedite sebi priznate sertifikate:

Nakon školovanja na InternetAcademy možete steći priznate međunarodne sertifikate koji vam daju ogromnu prednost pri zapošljavanju:

  • CIM 3 Level Foundation Certificate in Marketing
  • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

 

Šta vas očekuje posle InternetAcademy?

Nakon završenog školovanja na nekom od smerova Internet Akademije, steći ćete znanja i veštine koje vam obezbeđuju uspešnu karijeru u oblasti internet poslovanja. Kako se marketing, prodaja, komunikacija i poslovanje generalno prebacuju na internet, potražnja za stručnjacima iz ove oblasti raste iz godine u godinu! Odaberite pravi smer za vas i postanite stručnjak u oblasti koja vam garantuje profitabilnu karijeru!