Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

E-Commerce & Sales

E-Commerce & Sales Department

Nastava
Tradicionalna ili online
Trajanje
2 semestra
Fond časova
597 časova
Programi
E-Commerce Manager & Entrepreneur
Online Sales & E-Business Development Manager
Diplome i sertifikacija
Chartered Institute of Marketing (CIM)
The Institute of Commercial Management (ICM)
ECDL – Online collaboration
Pearson English International Certificate
PRIJAVITE SE

Elektronska trgovina i internet prodaja doživljavaju procvat. Pojedinci i kompanije koji se odvaže na poslovanje u digitalnoj sredini ostvaruju ogromne zarade uz minimalna ulaganja.

Posledično, sve su brojnije prodavnice odeće i obuće na društvenim mrežama. Tržni centri dobijaju online verzije. Na kućnu adresu, uz nekoliko klikova, može vam stići šta god vam padne na pamet. Cilj je istaći se među rastućom konkurencijom. Za to su neophodni kreativnost i strategijsko razmišljanje koje ćete razvijati u saradnji sa InternetAcademy profesorima.

Bez obzira na to da li stremite da u elektronskom okruženju prodajete i promovišete sopstveni proizvod ili usluge ili hoćete da isto zaduženje obavljate za visoku platu u nekoj domaćoj ili stranoj firmi, na raspolaganju su vam dva smera na odseku E-Commerce & Sales.

Na smeru E-Commerce & Sales steći ćete sva korisna znanja i veštine koji su vam potrebni za uspešno vođenje poslovanja na internetu – od razvoja ideje, preko odabira i postavke e-šopa na određenoj platformi, planiranja i sprovođenja strategije određivanja cena i pozicioniranja proizvoda, do kreiranja marketinških strategija za različite onlajn kanale komunikacije.

Šta ćete sve naučiti na smeru E-Commerce & Sales?

Tokom ovog programa naučićete sve o pokretanju i uspešnom vođenju internet prodaje. Posle kursa:

  • znaćete šta izdvaja posećene web stranice od neposećenih i na koji način da vaša bude među uspešnim,
  • savladaćete osmišljavanje biznis plana za online poslovanje,
  • imaćete potpun uvid u kreiranje strukture internet prodavnice,
  • barataćete predstavljanjem proizvoda ili usluga u internet prodavnici,
  • pisaćete odlične opisne tekstove,
  • umećete da se ispromovišete na internetu i još mnogo toga.

E-Commerce & Sales se izučava na dva programa:

1. E-Commerce Manager & Entrepreneur

internet prodajeOdabrani kursevi u sklopu programa E-Commerce Manager & Entrepreneur pružaju vam ključna znanja o procesu kreiranja i vođenja e-prodavnice, njenom razvoju i povećanju obima prodaje.

Naučićete na koji način se upravlja svim potrebnim resursima za dugoročno vođenje uspešne e-prodavnice, bez obzira na to da li se radi o malom preduzeću ili o e-trgovini sa milionima proizvoda.

2. Online Sales & E-Business Development Manager

Program Online Sales & E-Business Development stavlja podjednaki fokus na razvijanje i vođenje online prodavnica u korporativnom okruženju, okruženju malih i srednjih kompanija, kao i u sektoru startup kompanija i mikro preduzeća i preduzetnika.

Kako izgledaju predavanja?

Nastava za ovaj program odvija se u tradicionalnoj i e-Learning varijanti.

Predavanja su krajnje zanimljiva i prilagođena predznanju polaznika. Ono što je karakteristično jeste da je polaznicima u toku svakog predavanja predmet izučavanja predstavljen ne samo teorijski, već i praktično, na mnoštvu zanimljivih primera koji predstavljaju najbolju praktičnu obuku za samostalan rad odmah nakon završetka školovanja.

Tim vrhunskih predavača

Znanja i veštine za uspešno vođenje internet prodaje, online marketinga i komunikacije, kao i elektronskog poslovanja preneće vam najuspešniji stručnjaci iz ovih oblasti. Sve kurseve i predavanja u okviru smerova na InternetAcademy pripremili su ljudi koji su lideri internet poslovanja u regionu i vrhunski predavači, spremni da vam se u potpunosti posvete i od vas stvore vrhunske stručnjake online marketinga, prodaje i biznisa.

Obezbedite sebi priznate sertifikate

Nakon školovanja na InternetAcademy možete steći priznate međunarodne sertifikate koji vam daju ogromnu prednost pri zapošljavanju:

  • CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing
  • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Šta vas očekuje posle InternetAcademy?

Nakon završenog školovanja na nekom od InternetAcademy smerova, steći ćete znanja i veštine koje vam obezbeđuju uspešnu karijeru u oblasti internet poslovanja. Kako se marketing, prodaja, komunikacija i poslovanje generalno prebacuju na internet, potražnja za stručnjacima iz ove oblasti raste iz godine u godinu. Odaberite pravi smer za vas i postanite stručnjak u oblasti koja vam garantuje profitabilnu karijeru!

Da se prijavite na InternetAcademy, kliknite ovde.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se