Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Cambridge International sertifikati

LINK group Professional Education je postao Cambridge International School što će polaznicima InternetAcademy omogućiti sticanje jedne od najpriznatijih internacionalnih kvalifikacija. Cambridge International sertifikat predstavlja spektar profesionalnih kvalifikacija dizajniranih za one koji žele da unaprede svoju karijeru ili stepen obrazovanja. Posedovanje ovih sertifikata poslodavcu daje garanciju da kandidat poseduje najviši nivo profesionalnih kompetencija i time mu omogućava prednost pri zapošljavanju.

Gradivo potrebno za sticanje ovih sertifikata fokusirano je na brojne ključne oblasti specifične za određene poslove, uključujući ICT, poslovanje i menadžment. Dostupno je na različitim nivoima i podesno za polaznike svih godina, sa različitim prethodnim iskustvom.

Cambridge International sertifikati obezbeđuju najbolji mogući okvir za lični i profesionalni razvoj, pružajući u isto vreme zvanično priznanje i sertifikaciju stečenih sposobnosti.

Cambridge International A&AS Level sertifikate priznaju profesionalna tela, poslodavaci i univerziteti iz celog sveta. Uspešno dobijanje ovog sertifikata može rezultirati u ubrzanom napretku u više nivoe profesionalnih kvalifikacija (pdf).

Gore navedene kvalifikacije ne predstavljaju fakultetske diplome University of Cambridge, već predstavljaju profesionalne kvalifikacije izdate od strane Cambridge Assessment International Education, odeljenja za međunarodne ispite. Ovo odeljenje je deo Cambridge Assessment group, koja predstavlja nenastavni deo University of Cambridge.

Sva polaganja Cambridge Assessment International Education ispita se obavljaju u jednom od akreditovanih LINK group Professional Education centara, među kojima su Beograd, Temišvar ili Bukurešt.

Cambridge International A&AS Level Computer Science – dizajniran je za one koji žele da potvrde da poznaju programiranje i informacione tehnologije uopšte na ekspertskom nivou.

Cambridge International A&AS Level Business – ova sertifikacija je namenjena svima koji žele da dokažu i unaprede svoje kompetencije iz oblasti menadžmenta i biznisa, bez obzira da li teže shvatanju poslovnih procesa uopšte ili ka unapređenju poslovnih veština.

Business Studies pruža mogućnost upoznavanja menadžmenta u različitim organizacijama i tipovima preduzeća, mogućnost proučavanja liderstva i motivacije, organizovanja, motivisanja, kao i procesa donošenja odluka. 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se