SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Cambridge International A&AS Level Business

Cambridge International A&AS Level Business nivo obezbeđuje okvir za razvoj veština i znanja neophodnih za dobijanje zaposlenja u sve dinamičnijem poslovnom okruženju. Cambridge International Examinations odeljenje osmislilo je ovaj sertifikat specijalno za internacionalno tržište, prepoznajući sve veću važnost rada širom geografskih i kulturoloških granica. Odgovara potrebama poslodavaca, zaposlenih i studenata procenjivanjem znanja i kompetencija u širokom spektru poslovnih oblasti.

Internacionalna dimenzija

Standardi oličeni u Cambridge International A&AS Level Business sertifikatu su cenjeni u zemljama širom sveta. Silabus i ocenjivanja obezbeđuju okvir kroz koji kandidati, ma gde bili, mogu biti pouzdano ocenjeni u odnosu na standarde. Silabus i ocenjivanja su dostupni na engleskom i španskom jeziku. Važno je napomenuti da Cambridge International Business ne ocenjuje direktno jezičke sposobnosti, već je dizajnirana da pruži priliku kandidatu da pokaže da može da primeni veštine opisane u specifikaciji silabusa.

Ciljevi

Osnovni cilj sertifikacije je da proceni kompetencije kandidata u spektru poslovnih veština.

Cambridge International A&AS Level Business nivo omogućava studentima da pokažu:

  • razumevanje ključnih poslovnih koncepata,
  • primenu veština u realnim radnim okruženjima,
  • sposobnost da razmišljaju i rade samostalno.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se