Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Online Communication

Online Communication Department

Nastava
tradicionalna ili online
Trajanje
2 semestra
Fond časova
570 časova
Programi
Content & SEO Manager
Social Media, Online PR & Community Manager
Diplome i sertifikacija
Chartered Institute of Marketing (CIM)
Google Ads & Analytics
International Qualifications Network (IQN)
PRIJAVITE SE

Sa sve masovnijom upotrebom interneta za komunikaciju, marketinške strategije su evoluirale velikom brzinom i današnje oglašavanje ne može da se poredi sa nekadašnjim.

Ekspanzija e-poslovanja dovela je i do novih načina na koje je moguće reklamirati brendove, stupati u kontakt sa potrošačima i dolaziti do novih klijenata.

Samim tim formirale su se specifične profesije u okviru marketinga koje su prilagođene digitalnom poslovanju. Ovaj smer formiran je sa ciljem da stvori stručan kadar za e-poslovanje koji je svakim danom sve traženiji.

Na ovom smeru naučićete kako da vodite komunikaciju na internetu bilo da se bavite online poslovanjem ili klasičnim biznisom. Najveći broj vaših potrošača je prisutan na internetu, i zato je potrebno da im se obratite upravo tu – na internetu.

Šta ćete naučiti?

Smer Online Communication daje vam priliku da naučite sve o uspešnoj online komunikaciji bez obzira na to da li se bavite isključivo e-prodajom, klasičnim biznisom ili kombinujete ove dve vrste poslovanja.

Pored toga steći ćete veštine kao što su optimizacija veb sajta tako da se on nađe u vrhu pretrage, online PR, kreiranje zanimljivih i korisnih sadržaja koji će dovesti posetioce do vašeg sajta, efikasno prenošenje poruka pripadnicima ciljne grupe kojoj se obraćate, i mnoge druge. Sva ova znanja koja ćete dobiti su praktična i moći ćete odmah da ih primenite.

Ovaj smer se sastoji iz dva programa:

1. Content & SEO Manager

Ako želite da poboljšate svoja znanja o efikasnim online marketingu, program Content & SEO Manager je vaš najbolji izbor jer ćete u okviru njega naučiti kako da upotrebite digitalne alate i povećate prodaju, a samim tim i obim poslovanja vašeg e-biznisa. Uspešni odnosi sa javnošću i SEO tehnike su ono što pravi razliku kada je reč o savremenim poslovanju, što čini stručnjake sa ovim znanjima jednim od najtraženijih.

2. Social Media, Online PR & Community Manager

Program Social Media, Online PR & Community Manager kreiran je za sve vas kojima su potrebna znanja iz oblasti marketinga na društvenim mrežama koji je poslednjh godina postao jedan od najproduktivnijih tehnika za promociju proizvoda i komunikaciju sa potrošačima. Na ovom programu naučićete različite strategije koje možete primeniti pilikom vođenja korporativnih profila, ali i kako da povećate vidljivost objavljivanjem zanimljivih i informativnih sadržaja na društvenim mrežama.

Online Communication

Kako izgledaju predavanja?

 Predavanja na smeru Online Communication su prilagođena svakom polazniku. Kako biste mogli da naučite ono što vam je potrebno bez obzira na predznanje sa kojim dolazite i obaveze koje imate, obezbeđena su vam dva načina školovanja: tradicionalno i na daljinu.

Bez obzira na to koji vid školovanja izaberete, akcenat je na praktičnoj primeni svih znanja koje steknete i zbog toga polaznici InternetAcademy nakon zavšetka programa zaista znaju da rade svoj posao, što predstavlja veliku prednost pri zapošljavanju.

Učite od najboljih!

Znanja i veštine kojima ćete ovladati, preneće vam vrsni profesionalci iz oblasti online prodaje, digitalnog marketinga i komunikacije, kao i e-poslovanja. Njihov uspeh garantuje i vaš uspeh, jer će oni podeliti sa vama sva svoja znanja i iskustva, ali vas naučiti i kako da sami dođete do novih, kreativnih rešenja i unesete inovacije.

Do najprestižnjijih sertifikata za manje od godinu dana

Školovanje na InternetAcademy traje dva semestra. To znači da ćete za manje od godinu dana steći stručnost i sertifikate koji je dokazuju. Sertifikati koje možete dobiti na smeru Online Communication su:

  • CIM 3 Level Foundation Certificate in Marketing
  • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Prvi korak ka uspešnoj karijeri je InternetAcademy

Znanja i veštine koje ćete dobiti na smeru Online Communication učiniće vas jednim od najtraženijh stručnjaka današnjice. Odluka da upišete InternetAcadamy nije važna samo zato što predstavlja vaš ulazak u svet savremenog poslovanja, već i zato što vam daje mogućnost da u veoma bliskoj budućnosti ostvarite svoj pun potencijal, pronađete posao kakav želite i zaradu koju zaslužujete.