Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Kako obezbediti tražen, zanimljiv i dobro plaćen posao

Neverovatno brz razvoj interneta doveo je do pojave velikog broja novih zanimanja, poput social media managera, web analitičara, SEO stručnjaka... Sve traženiji su i stručnjaci za poslove prodaje na internetu i online marketinga. 

InternetAcademy je nastala kao rezultat uočenih tendencija na tržištu i naglašene potrebe za stručnjacima ovih profila. InternetAcademy sveobuhvatno obučava buduće internet stručnjake pružajući im konkretna, praktična znanja i veštine za rad u dinamičnom online okruženju bilo gde u svetu, ali i prestižne međunarodne sertifikate koji će ih učiniti još konkurentnijma na internacionalnom tržištu rada.

Svi ekonomski i privredni pokazatelji u svetu govore da su najtraženiji poslovi upravo gore navedeni. Stalni razvoj internet sektora dovodi do otvaranja novih radnih mesta u ovoj oblasti, dok obrazovni sistem ne može da zadovolji ove potrebe, tako da postoji stalni deficit stručnjaka za online poslovanje. 

I u našoj zemlji je sve više kompanija koje su usmerene isključivo na internet poslovanje, trgovinu i online marketing. Samim tim i potražnja za stručnjacima u ovoj oblasti je sve veća, a InternetAcademy je jedina ustanova koja na jednom mestu nudi obrazovanje za konkretna zanimanja u internet poslovanju uz međunarodno priznate diplome i sertifikate!

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se