Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Šta je dobro da znate o InternetAcademy ako želite uspešnu karijeru u internet poslovanju

InternetAcademy je internacionalna škola na kojoj ćete steći znanja, veštine i priznate sertifikate iz oblasti internet poslovanja, internet marketinga, online prodaje, PR-a i drugih poslovnih oblasti koje se ubrzano prebacuju na internet.

Između interneta i prve akademije postoji „generacijski jaz” od gotovo 2.500 godina. Zajedno sa vama, gradićemo most kojim ćemo povezati budućnost i prošlost, digitalne kompetencije i opšte obrazovanje, Četvrtu industrijsku revoluciju i Platona, modernu Ameriku i antičku Grčku. Saznajte na koji način!

Počeci interneta vezuju se osnivanje mreže računara pod kontrolom američkog ministarstva odbrane 1969. godine, dok je Platonova filozofska škola „Akademija” nastala 387. godine p. n. e. Internet akademija predstavlja spoj ova dva naizgled nespojiva pojma – međutim, da li je to zaista tako? Baš kao što je proslavljeni antički filozof u svetilištu boginje mudrosti Atine obučavao svoje učenike da budu revolucionarni i napredniji u odnosu na svoje savremenike, InternetAcademy će vama pružiti znanja i veštine zahvaljujući kojima ćete uspešno „plivati” u perspektivnoj oblasti digitalnog biznisa i marketinga – sada i ubuduće.

Ideja za InternetAcademy je nastala iz programa IT business na ITAcademy, gde su polaznici izrazili ogromno interesovanje za internet poslovanje. Zbog toga smo rešili da pokrenemo posebnu akademiju koja će ponuditi znanja i veštine iz najznačajnijih oblasti internet poslovanja, online marketinga, komunikacija i prodaje na jednom mestu.

Misija InternetAcademy je da stvori generacije uspešnih poslovnih ljudi, specijalizovane za internet poslovanje koje je svakako budućnost ekonomije 21. veka.

Tradicionalna nastava na InternetAcademy odvija se u mirnom delu Zemuna, dok najsavremenija Distance Learning platforma za učenje na daljinu omogućava svima onima koji ne žive u Beogradu ili im ne odgovara raspored predavanja, da se usavšravaju bez obzira na to gde se nalaze.

Učionice su opremljene vrhunskom IT opremom, kao i najsavremenijim nastavnim sredstvima koja vam stoje na raspolaganju tokom celog školovanja. Prostor InternetAcademy se sastoji od sala i učionica, opremljenih laboratorija, digitalnih servisa, stalno aktivne Distance Learning platforme, administrativnih kancelarija, biblioteke i spoljašnjeg prostora sa bazenom, za odmor i druženje.

Kakvo je iskustvo profesora?

Predavači na InternetAcademy su vrhunski stručnjaci u oblastima za koje su kreirali kurseve. Svi predavači imaju uspešne karijere i ogromno profesionalno iskustvo koje žele da vam prenesu.

Bez obzira na vaše prethodno profesionalno iskustvo i formalno obrazovanje, InternetAcademy i tim vrhunskih predavača će vam preneti znanje sa kojim ćete moći da započnete uspešnu karijeru u internet poslovanju. Saznajte više o profesorima na InternetAcademy.

 

Kakva je metodologija predavanja na InternetAcademy?

Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija.

Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja tako da je moguće da veštine za koje je ranije bilo potrebno dve do četiri godine, steknete u mnogo kraćem roku. Bez obzira da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Predavanja su bogata sadržajem, primerima, informacijama. Školovanje traje godinu dana, odnosno u učionicama i salama InternetAcademy za tradicionalno pohađanje nastave ili korišćenjem Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Kako garantujemo kvalitet nastave i školovanja?

Visok kvalitet školovanja je garantovan saradnjom sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim kompanijama i institucijama uz mogućnost sticanja najcenjenijih sertifikata iz oblasti internet poslovanja.

Chartered Institute of Marketing (CIM)

Chartered Institute of Marketing iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka koja je, tokom svog rada dugog preko sto godina i sa nekoliko desetina hiljada sertifikovanih profesionalaca, aktivno učestovala u promociji i razvoju teorije i prakse marketinga i uspostavila visoke standarde u edukaciji iz ovih oblasti.

 

Cambridge International Education (CIE)

cambridge logo

Sticanjem sertifikata stručnih jednogodišnjih studija Cambridge University-a nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu, kao i sposobnost naplate vaših novih veština.   

  

European Computer Driving Licence (ECDL)

ECDL je međunarodno priznat sertifikat u oblasti upotrebe računarskih tehnologija. Priznat je u preko 140 zemalja sveta. Predstavlja potvrdu da onaj ko je poseduje poznaje koncepte informacione tehnologije (IT) i da je vešt u korišćenju personalnog računara i najkorišćenijih računarskih aplikacija na najvišem nivou kompetentnosti.

 

Pearson Education

Pearson Education je najveća organizacija u Ujedinjenom Kraljevstvu za verifikaciju kvalifikacija (UK awarding organization), sa tradicijom dugom gotovo dva veka, koja u okviru svog portfolija ima globalno priznate akademske i stručne kvalifikacije, kao što su Edexcel, BTEC, EDI i druge. 

 

Meta Blueprint

Zvanična sertifikacija kompanije Meta je jedina akreditovana sertifikacija za oglašavanje i community management na platformama Facebook, Instagram i Messenger koja je priznata u celokupnoj industriji digitalnog marketinga, te je vrlo cenjena kod poslodavaca.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se