Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Šta dobijate školovanjem na InternetAcademy

Na InternetAcademy dobijate veštine i znanja za rad u internet poslovanju, prodaji i marketingu koje možete primeniti i naplatiti odmah.

U vezi sa tim, postoji 21 razlog zbog kojih je školovanje na InternetAcademy odličan izbor za osobu koja se nalazi u vašoj poziciji. Saznajte šta dobijate školovanjem na InternetAcademy:

1. Steći ćete znanja i veštine koje će vam omogućiti odličnu zaradu

Stručnjaci InternetAcademy koji će vam preneti svoje znanje imaju na desetine hiljada radnih sati profesionalnog bavljenja poslovanjem na internetu. Kada smo počeli da računamo ukupan broj projekata koji su radili, došli smo do preko 1.000... Tada smo prestali da brojimo.

To vam pominjemo zato što se školovanje na InternetAcademy zasniva na profitabilnoj upotrebi online veština i najboljoj praksi upotrebe tih veština u poslovanju na internetu. 

Među projektima koje su naši stručnjaci razvijali nalazi se brojni projekti širom sveta, od planiranja online nastupa, odabira najboljih tehnika do unapređenja poslovanja kompanija na internetu.

Među preduzećima i institucijama koja su iskoristila razvojna rešenja i usluge timova koji rade za InternetAcademy su i Komercijalna banka, Volksbanka, Beocity, DDOR Novi Sad, Dunav osiguranje, Europrojekt, Fidelinka, Knjaz Miloš, Futuraplus, većina domaćih fakulteta, uključujući Ekonomski, Arhitektonski, Medicinski, Pravni, Poljoprivredni, preduzeće Galenika, četiri vladina instituta, četiri ministarstva, Telenor, Interspeed, Lukoil, L’Оreal, Pepsi, Porsche, Olympus, Siemens i mnogi drugi.

Zato školovanjem na InternetAcademy imate priliku da istražujete i učite da vladate nad realnim tehnikama poslovne primene interneta, angažovanja na društvenim mrežama, postizanja visokih posećenosti sajtova za koje radite i još mnogo toga. Naši profesori, konsultanti i stručnjaci ih lično koriste. A svoja znanja svakodnevno dele sa Vama na Internet akademiji.

2. Sticanje zvaničnih ekspertskih zvanja za stabilnu karijeru


Najuspešnije kompanije u regionu vrše selekciju kandidata na osnovu testiranja kroz pet krugova. Kandidat koji završi bilo koji od dostupnih regionalnih fakulteta neće biti primljen na osnovu znanja koje je stekao takvim školovanjem. Jednostavno nije dovoljno stručan da prođe svih pet krugova.

Zbog toga su programi InternetAcademy zvanično ovlašćeni od strane The Chartered Institute of Marketing iz Velike Britanije i vodećih organizacija i kompanija iz oblasti online poslovanja.

To znači da ekspertska zvanja koja dobijate po završetku školovanja na InternetAcademy garantuju da već imate veštinu za vođenje projekata u bilo kojoj od glavnih oblasti upotrebe interneta u poslovanju, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je Vaša spremnost da prihvatite izazov.

3. Tehnički uslovi za učenje u učionici ili na daljinu po standardu grupacije pet vodećih svetskih univerziteta

Na InternetAcademy se možete školovati tradicionalno ili na daljinu. Ako izaberete učenje na daljinu, nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.

Dostupna vam je vodeća e-Learning tehnologija koja ispunjava standarde kvaliteta obuke grupacije pet vodećih svetskih univerziteta. Kao rezultat, preko interneta slušate predavanja, čitate materijale, rešavate testove i zadatke, radite sa profesorima i konsultantima, kao da ste u učionici.

Mnogi polaznici iz Srbije i okolnih zemalja, Crne Gore, BiH, Hrvatske, Makedonije već su završili svoje školovanje na InternetAcademy, on-line putem. Polaznici iz Amerike, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Kine, Poljske, Južne Afrike takođe.

Prvi pozitivan utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na InternetAcademy i visoka praktična vrednost predavanja koja pohađaju.

Naravno, svako mesto u učionicama ima rezervisan laptop, onda kada je to potrebno, a na predavanjima se koriste projektori, interaktivne table i moderni alati za vođenje nastave. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje.

Vodimo računa o detaljima. Na primer, postoje softveri koje dobijamo do tri meseca pre puštanja u javnu prodaju. Tada, ako je korisno za polaznike, omogućavamo istraživanje njihovih beta verzija. Ovakvim istraživanjima stičete kondiciju prihvatanja konstantnih promena u internet poslovanju. 

4. Dobijate pristup resursima za napredovanje u karijeri

Ne želimo da Vam samo predamo veštine.

Naš cilj je da Vaša nova znanja dobro naplatite. To je jedini način da uživate u njihovoj upotrebi. Slast davanja pravog saveta ljudima sa kojima radite ili odabira najbolje taktike za nastup na društvenim mrežama - najjača je kada imate sigurnost da ćete ono u čemu uživate danas, moći ponoviti i sutra. I sutra. I sutra.

Odnosno, kada imate kontrolu koliko i kako radite, koliko i kako zarađujete.

Da bismo Vam u tome pomogli, školovanjem na InternetAcademy dobijate pristup našim profesionalnim resursima.

Od kontinuirane obuke u veštinama predstavljanja, pregovaranja i liderstva, preko rada na realnim projektima radi sticanja referenci, pa sve do korišćenja naših privrednih kanala za dolazak do preduzeća u kojima biste uživali da radite, bićete dobro opremljeni za nastavak karijere.

U stvari, to je jedan od ključnih razloga zašto je školovanje na InternetAcademy toliko praktično. Ne dobijate samo veštine i zvanja, već i alate za ubedljivo predstavljanje onoga šta umete i možete. Šteta je da bude drugačije i da neko sa manje znanja i sposobnosti prođe bolje od Vas, samo zato što je glasniji.

5. Verujemo da sebi postavljamo pravo pitanje

Imamo pitanje koje koristimo za izbor profesora, kreiranje plana i programa, povezivanje sa specijalističkim IT organizacijama. To pitanje je: "Šta je potrebno da uradimo kako bi polaznici ostvarili najveću profesionalnu korist školovanjem na InternetAcademy?“

Primetili smo da nam ovo jednostavno pitanje otklanja razne nedoumice, dileme. Utiče na način vođenja predavanja i rada sa polaznicima, takođe.

Na primer, ni najbolji program neće biti dobro prihvaćen ako je profesor dosadan. Zato profesori na InternetAcademy, osim velikog iskustva u svojim oblastima, koriste moderne načine predavanja i rada sa polaznicima. Svesni smo da se znanje teško stiče kada učenje nije zabavno i uzbudljivo.

Ili, ako pogledamo plan i program nastave, prioritet na osnovu koga određujemo predmete koje treba savladati je da moraju biti praktično upotrebljivi, naplativi. A internet se stalno menja. Pojavljuju se nove društvene mreže, nove funkcionalnosti, otkrivaju nove tehnike, uopšte, nove stvari se dešavaju svakoga dana. Mi na to reagujemo.

Sve to ne bi bilo moguće da se redovno ne pitamo: "Šta je potrebno da uradimo kako bi polaznici ostvarili najveću profesionalnu korist školovanjem na InternetAcademy?“

6. Četvorogodišnje veština u rekordnom roku

Program InternetAcademy je intenzivan. Školovanje na InternetAcademy je moguće kako za polaznike koji nemaju prethodnog iskustva, tako i za polaznike koji su već dokazani profesionalci.

Kako je moguće ovoliko ubrzati učenje?

Postoji objašnjenje: za savladavanje novih veština koristimo proces arhitektura saznanja koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. To ne znači da ne morate učiti, već da je moguće u roku od samo nekoliko nedelja ili meseci steknete veštine za koje je ranije bilo potrebno tri do četiri godine.

7. Predavači, stručnjaci i konsultanti koji su uspešni u svojim oblastima, spremni su da svoje iskustvo podele i sa vama

Naš tim iza sebe ima na desetine hiljada radnih sati profesionalnog bavljenja poslovanjem na internetu.

Rezultat je dokazano i profitabilno iskustvo koje delimo i sa Vama.

Ako pogledate početke karijere mnogih uspešnih profesionalaca, videćete da su najčešće imali privilegiju rada sa ljudima koji su već uspešni u istoj oblasti.

Veliki broj preduzeća i institucija, uključujući fakultete, ministarstva i institute su iskoristili usluge naših ljudi. Od kompanija kao što su Siemens, Pepsi, L’Oreal, Porsche, preko Ekonomskog, Arhitektonskog, Medicinskog, Pravnog, Poljoprivrednog fakulteta, pa sve do mnogih poznatih regionalnih preduzeća.

Iskoristite mogućnost da od ovakvih ljudi naučite puno.

8. Vredan dodatak InternetAcademy sertifikatu – sve vaše kompetence na jednom mestu

Uz sertifikat InternetAcademy, koji dobijate nakon uspešno završenog školovanja, dobićete i poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na InternetAcademy. A ukoliko želite, uz ovaj dodatak možete dobiti i učinak koji ste ostvarili na svakom predmetu, izražen u procentima.

Ovaj važan dokument predstavlja dokaz svih znanja i veština koje ste preuzeli tokom školovanja i odličnu kvalifikaciju za potencijalne poslodavce, koja će im ukazati na sve što umete da radite.

Dakle, ukoliko ste briljirali u SEO oblasti, vaš budući poslodavac će odmah znati da ćete imati snajbolju moguću optimizaciju. Takođe, ukoliko su vaši rezultati iz predmeta Web Analytics odlični, moći će da vam poveri poslove iz oblasti analitike.

Sa ovim dodatkom sertifikatu, imaćete jasnu potvrdu da ste zaista i kvalifikovani za posao za koji konkurišete, a potencijalni poslodavac će odmah videti u čemu ste najbolji i koje sve zadatke može da vam poveri. Ukratko, on će vašem budućem poslodavcu predstavljati konkretan odgovor na pitanje zašto da vas zaposli i zašto ste baš Vi prava osoba za taj posao.

9. 50 vaučera za stručne seminare da postanete najbolji kandidat za posao

U okviru InternetAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam pomaže da donosite najbolje i naprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. On vam omogućava da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima, unapredite svoju biografiju i usavršavate se. Usluge Centra su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Nekoliko puta mesečno, CCD subotom organizuje seminare na kojima govore najveći stručnjaci iz oblasti nadogradnje ličnih i profesionalnih veština. Oni će vam, kroz zanimljive primere iz prakse, preneti znanja koja će vam pomoći u poslovnom svetu i dati vam savete za uspeh u karijeri. Uz školovanje na InternetAcademy, dobijate i paket vaučera za 50 seminara CCD-a koje možete iskoristiti kada god želite, u narednih 5 godina od početka školovanja.

Ukoliko već znate gde biste želeli da radite i sa kojim kompanijom da sarađujete, Centar za razvoj karijere ima razgranatu mrežu partnera sa kojima vas može spojiti. Jedan od načina da stupite u direktan kontakt sa najpoželjnijim poslodavcima su i mnogobrojni sajmovi zapošljavanja u regionu na kojima učestvujemo.

Uz to, na raspolaganju su vam i usluge profesionalne orijentacije, kao i niz interaktivnih radionica za traženje posla, koje ća vam pomoći da napišete odličan CV, da se pripremite za intervju, smanjite tremu i nastupite samouvereno.

10. Šansa za zaposlenje na LINK2job sajmu

LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa InternetAcademy pokažete renomiranim poslodavcima koji tragaju za stručnjacima koji će unaprediti njihovo poslovanje na internetu.

Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue. Pored toga, na Sajmu ćete dobiti i savete za zapošljavanje: kako da najlakše privučete pažnju poslodavca, uputstva za kreiranje izvanredne radne biografije, kako da najbrže steknete potrebno radno iskustvo.

Uz sve to, na Sajmu dobijate uvid koliko je vaša profesija u datom trenutku aktuelna, kakva je situacija na tržištu rada i šta je trenutno u ponudi, potom dobijate mogućnost prijavljivanja na željene pozicije, kao i učestvovanja na simuliranim intervjuima, besplatan kurs poslovnog engleskog jezika, besplatne kurseve veština i još mnogo toga.

Takođe, pripremili smo za Vas i odabrane testove za posao pomoću kojih možete testirati svoje znanje ukoliko se pripremate za razgovor za posao.

11. Radno iskustvo odmah po završetku školovanja

Danas svaki poslodavac koji drži do sebe od kandidata na konkursu za posao, pored stručnih znanja, zahteva i prethodno radno iskustvo. Sa druge strane, ispostavlja se da je za većinu upravo to najveći problem. Mnogi završavaju sa edukacijom bez dana praktičnog rada. Mi smo mislili i na to. Želimo da naši polaznici odmah po sticanju InternetAcademy sertifikata bez problema mogu da se zaposle, izgrade uspešnu karijeru i dobro zarađuju.

Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu. U okviru ovog programa, imate priliku da 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije i tako steknete dragoceno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine.

Na taj način, imate jedinstvenu priliku da steknete dragoceno iskustvo rada u realnim uslovima poslovanja, u praksi primenite znanja stečena tokom školovanja i da svoju biografiju obogate kvalifikacijama koje će vam predstavljati značajnu prednost prillikom zapošljavanja.

12. Paket veština za vašu savršenu karijeru - Personal Development Program

U okviru školovanja na InternetAcademy, osim stručnih znanja, dobićete i poseban paket veština koje će vam koristiti u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri, Personal Development Program (PDP). Između ostalog, u njih spadaju motivacija, timski rad, analitičnost, komunikativnost, sampouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i druge. To su takozvane transverzalne ili dodatne veštine.

Kako bismo vam pomogli da ostvarite uspeh u poslu i karijeru o kakvoj sanjate, pokrenuli smo Personal Development Program (PDP). Program traje koliko traje vaše školovanje, a tokom njega ćete usvojiti upravo ove dodatne, prenosive veštine i to kroz praktičan rad, putem kratkih edukativnih radionica. Tokom ovog programa radićete sa najvećim stručnjacima za razvoj karijere i najuspešnijim privrednicima, na razvoju i unapređenju veština koje će vam doneti konkurentsku prednost na tržištu rada.

Program predstavlja odličan način da nadogradite znanja i veštine koje ste stekli tokom školovanja i omogućava vam da zauzmete superiornu poziciju na tržištu.

U okviru Personal Development Programa, između ostalog, dobijate 2 meseca praktične obuke gde ćete razviti transverzalne veštine koje će vas izdvojiti na tržištu rada, paket radionica iz različitih oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, lični profil na osnovu testa ličnosti i testa sposobnosti, mentorski rad sa predavačima i konsultantima, plan razvoja karijere, zvanično uverenje o završenom programu i stečenim veštinama, preporuku mentora i konsultantsku podršku u razvoju karijere.

13.  Resursi za razvoj sopstvenog biznisa

Ukoliko ne želite da radite za druge, već za sebe, imate sklonosti ka preduzetništvu, dobru biznis ideju i dovoljno hrabrosti da pokrenete sopstveni posao, ustupićemo vam potrebne resurse. Pomoći ćemo vam da realizujete svoje originalne biznis ideje. I tako sprečiti da vaša ideja postane samo jedna od mnogih koje nikada nisu realizovane.

Pokrenuli smo projekat LINK Business Incubator, pod nazivom „Business Leadership for Digital Economy”, u okviru koga polaznici sa najboljim preduzetničkim idejama mogu da dobiju potrebne resurse, znanja i savete kojim će ih ostvariti i pokrenuti sopstveni biznis.

U okviru LINK Business Incubatora dobijate pouzdanog partnera, prostor za rad, infrastrukturu, stručne savete i niz drugih usluga kao podršku razvoju vaše inovativne poslovne ideje. LINK BI - Business Leadership for Digital Economy je jedinstvena šansa da odmah po završetku školovanja primenite stečena znanja i veštine, i to u sopstvenom biznisu koji je siguran i unosan.

14. Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika

Poznavanje stranih jezika u online biznisu je neminovnost. To je naročito važno za sve one ljude koji žele da se bave međunarodnim poslom ili u svom online biznisu sarađuju sa strancima.

Zato, pored toga što stičete znanja i veštine za najplaćenija zanimanja današnjice, na InternetAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika.

Engleski jezik možete savladati do C1 nivoa, nakon čega imate priliku da polažete za Cambridge English sertifikate, koji predstavljaju najbolju potvrdu vašeg znanja. Na kursevima nemačkog jezika možete savladati nivoe A1, A2, B1 ili B2, a na raspolaganju vam je i Business German kurs koji vam omogućava da usavršite poslovnu komunikaciju i na taj način brže i lakše uspostavite kontakte sa klijentima iz inostranstva. Posle uspešnog kompletiranja ovih kurseva možete se prijaviti i za izdavanje LINK sertifikata za engleski ili nemački jezik po povlašćenim uslovima.

15. 18 mesečnih pretplata na LINKeduTV

Želimo da vam školovanje na InternetAcademy bude što zanimljivije, praktičnije i što korisnije.

Polaznici InternetAcademy dobijaju pretplatu tokom 18 meseci na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima - LINKeduTV. Na taj način, uz školovanje na InternetAcademy potpuno besplatno dobijate i bogate sadržaje ove online televizije u vrednosti od 525 evra.

U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari. To znači da ćete na mnogo zanimljiviji način, kroz kratke i interesantne videe saznati i naučiti ono za šta biste inače potrošili najmanje jedan školski čas, čućete bogata iskustva stručnjaka iz najrazličitijih sfera sažeta u samo 15 minuta ili čak i manje, u tutorijalima ćete dobiti detaljna i korisna uputstva “kako da…” i aktivno ćete učestvovati u procesu učenja zahvaljujući interaktivnim materijalima. I na sve to dobijate 18 mesečnih pretplata.

Iskoristite pretplatu koju vam poklanjamo da naučite “cake” najvećih majstora svog posla koje možete i sami primeniti u svakodnevnom radu, da otkrijete tajne uspeha najuglednijih stručnjaka kako biste postali jedan od njih, da se dobro zabavite učeći i da uživate u jedinstvenom obrazovnom programu na ovim prostirima.

16. Praktičan vodič za razvoj karijere

Dobijate i veoma koristan priručnik sa uputstvima kako da se uspenjete lestvicom uspeha do karijere kakvu ste oduvek želeli, Praktičan vodič za razvoj karijere.

U ovom priručniku naći ćete savete kako da procenite i unapredite svoje sposobnosti, odredite šta volite i čime želite da se bavite, pripremite se za posao koji vam se dopada, postanete najbolji kandidat za tu poziciju, kao i kako da kasnije što bolje obavljate posao koji vam je poveren ili da isplanirate promenu posla kada vas on više ne ispunjava.

Ukratko, kako da izgradite uspešnu karijeru. Onakvu kakvu zaista želite. Jer, dobru karijeru čini niz pažljivo donetih strateških odluka, a ne stihijsko kretanje od jednog do drugog posla.

Na zanimljivim primerima iz prakse, otkrićete kako su svoj put do vrha gradili neki od najuspešnijih ljudi današnjice, među kojima su direktori najvećih kompanija i ljudi koji su ostavili traga u marketnigu, menadžmentu, odnosima s javnošću i drugim oblastima poslovanja. I što je najvažnije, otkrićete kako da postanete jedan od njih.

17. Korisni saveti koji će vam olakšati školovanje

Šta dobijate školovanjem na InternetAcademy Savetnik za pomoć u učenju

Školovanje nije uvek jednostavno. Nakon pravilnog odabira škole, mogući zastoji i problemi u učenju mogu dovesti do pada motivacije, lošijih ocena, nagomilavanja gradiva i stresa. Zato tokom usavršavanja na InternetAcademy u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju

U saradnji sa savetnikom efikasno ćete organizovati svoje vreme, naučiti najbolje pristupe učenju i usvojiti znanja koja će vam biti od izuzetne koristi tokom školovanja na InternetAcademy, ali i u daljoj karijeri.

Savetnik za pomoć u učenju radi sa svim polaznicima koji se susretnu sa poteškoćama u savladavanju gradiva, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.

Na ovaj način ćete imati podršku tokom pohađanja InternetAcademy kako biste što lakše i u najkraćem mogućem roku postigli sjajne rezultate.

18. Pomoć u izgradnji željene karijere

Šta dobijate školovanjem na InternetAcademy Savetnik za pomoć u karijeri

U okviru školovanja na InternetAcademy, pored stečenih znanja i veština, po završetku školovanja dobijate i podršku u izgradnji što uspešnije karijere. Zato vam je na raspolaganju Savetnik za pomoć u karijeri, koji je osmišljen tako da vam pruži pomoć u svim poteškoćama na koje nailazite prilikom odabira i konkurisanja za posao.

Većina ljudi se kad-tad susretne sa nedoumicama u karijeri. Bilo da je reč o dilemi o izboru adekvatnog zanimanja, poteškoćama u pronalaženju posla, nezadovoljstvu platom ili napretkom, zasićenju i potrebi za prekvalifikacijom. Nerešavanje ovih pitanja može dovesti do frustracija i nezadovoljstva i onemogućiti vam dobru zaradu i karijeru kakvu zaslužujete.

Ukoliko imate ove dileme/probleme, javite se Savetniku za pomoć u karijeri. Povezaćete se sa vodećim regionalnim poslodavcima, a pomoći ćemo vam i da kreirate profesionalni CV. Kao polaznik InternetAcademy, imate mogućnost i besplatnog usavršavanja do kraja života, besplatne prakse po završetku školovanja, podrške u vašim projektima i još dosta toga što vam može pomoći da izgradite karijeru kakvu želite.

19. Online podučavanje jedan na jedan

Kako biste što bolje savladali i razumeli materiju, na raspolaganju su vam i online časovi sa konstantnom podrškom mentora − stručnjaka iz oblasti koju izučavate koji će vam davati smernice, motivisati vas i ohrabrivati u toku procesa učenja.

Svaki instruktor Internet akademije je stručan, iskusan i ostvaren u svojoj oblasti. Njegova misija je da bude vaš lični tutor koji temeljno procenjuje vaše zadatke i projekte i pomaže vam odgovarajući na sva vaša pitanja i probleme sa kojima se suočavate.

Tokom čitavog školovanja na InternetAcademy bićete u stalnom kontaktu sa svojim instruktorom i od njega ćete dobijati pravovremene povratne informacije nakon predaje svakog zadatka.

Verujemo da svakog profesionalca u internet poslovanju za unapređivanje karijere kvalifikuje savladavanje novih veština, a ne samo puko dobijanje dobrih ocena. Zapravo, vi ne dobijate ocene. Umesto toga, naši instruktori se staraju da imate kvalitetno znanje za svaki koncept i zadatak koji vam je dodeljen pre nego što pređete na sledeću lekciju.

20. InternetAcademy mobilna aplikacija za učenje na daljinu

IA Android app internetacademyIskoristite sve prednosti modernog obrazovanja uz revolucionaran pristup učenju zahvaljujući InternetAcademy mobilnoj aplikaciji. Učite i pratite nastavu na daljinu pomoću aplikacije za Android i iOS mobilne uređaje.

Pomoću besplatne InternetAcademy mobilne aplikacije moguće je pristupiti e-Learning platformi za učenje na daljinu putem pametnog telefona ili tablet uređaja. Putem IA aplikacije možete da pratite predavanja uživo, pristupate kursevima, nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima. Možete i da preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tableta.

Na ovaj način u mogućnosti ste da usvajate gradivo gde god da se nalazite – u kafiću, prevozu ili parku. Sve što vam je potrebno su Android ili iOS mobilni uređaj i internet.

Putem InternetAcademy mobilne aplikacije možete da pratite i program eduTV obrazovne televizije – prve neprofitne edukativne TV stanice u regionu.

Čak i ako još uvek niste polaznik InternetAcademy, možete preuzeti aplikaciju i dobiti besplatno testiranje znanja engleskog jezika i tri besplatna kursa − Engleski jezik, Veštine jasne i uverljive prezentacije i Photoshop, dok polaznici mogu pristupiti svim svojim kursevima putem aplikacije.

21. Besplatno članstvo u LINK2job agenciji za zapošljavanje, koja vam pomaže pri pronalasku prakse i posla u struci

Kao polaznik InternetAcademy dobijate potpuno besplatno članstvo u LINK2job agenciji za zapošljavanje i kasting, koja će vam pomoći da u najkraćem roku nakon školovanja dobijete posao koji zaslužujete.

Stručnjaci za zapošljavanje LINK2job agencije pripremiće vas za budućnost i uputiti kako da iskoristite vreme i resurse na najkvalitetniji način kako biste ostvarili karijeru koju želite. Kroz članstvo su vam na raspolaganju brojne usluge agencije koje obuhvataju prakse, volonterski rad, freelence projekte, kao i posebne programe koji vas pripremaju za tačno određenu radnu poziciju.

Želimo da, kao naši polaznici, izgradite uspešnu karijeru i pronađete posao koji ste oduvek želeli da radite. Zato vas povezujemo sa velikim brojem međunarodnih i domaćih partnerskih kompanija i organizacija u kojima možete da u praksi primenite stečena znanja i dobijete dragoceno praktično iskustvo, čime ćete obogatiti svoju biografiju i povećati šanse za zaposlenje. Takođe, jedinstvena usluga agencije koja vam je na raspolaganju jeste besplatan, poseban Custom made program, koji je kreiran po vašoj meri, kvalifikuje vas u svim segmentima kada je reč o idealnoj radnoj poziciji i zahvaljujući kome ćete spremni ući u svet uspešnog poslovanja.

 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se