Upisni rok je počeo

Program prakse u LINK-u

LINK Apprentice Internship Program

Nemaš radno iskustvo? Prazan ti je CV? Imamo rešenje za tebе!

Razumemo da je danas teško naći posao jer gotovo svaki poslodavac zahteva da imate predhodno radno iskustvo. Kompanija LINK group pokrenula je LINK Apprentice Internship Program – program podrške poslovnom uspehu svojih polaznika, kako bi svima onima koji su završili InternetAcademy pomogla u ostvarenju profesionalnih ciljeva.

Ko može da se prijavi? 

Svi polaznici Internet Akademije koji su uspešno završili
jednogodišnji kurs imaju pravo na prijavu za LAP program. Međutim, ukoliko ste i dalje na Internet Akademiji, ne oklevajte da se prijavite za ovaj program prakse, jer ćemo vas kontaktirati nakon uspešnog završetka školovanja i obavestiti vas kada je prvi slobodan termin za vas.

Koliko traje i šta dobijate? 


Ovaj program prakse traje 3 meseca i pored ispunjenog CV-a, pomaže vam da steknete praktično iskustvo, pokažete šta znate, usavršite svoje znanje i naučite kako funkcioniše svakodnevni rad u profesionalnom okruženju. S druge strane, mi dobijamo šansu da radimo sa vama na novim projektima i da zajedno generišemo nove i originalne ideje. Želimo da svoje znanje što brže i što bolje unovčite. 

Šta posle?

Cilj nam je da najboljim polaznicima nakon završene prakse ponudimo šansu da pronađu najbolji posao na tržištu rada ili mogućnost stalnog zaposlenja u LINK-u, ukoliko ispunite naša očekivanja, pokažete želju za radom i uklopite se u dinamičan tim koji stalno napreduje i usavršava se. 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.