Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Program prakse u LINK-u

LINK Apprentice Internship Program

Nemaš radno iskustvo? Prazan ti je CV? Imamo rešenje za tebе!

Razumemo da je danas teško naći posao jer gotovo svaki poslodavac zahteva da imate predhodno radno iskustvo. Kompanija LINK group Professional Education pokrenula je LINK Apprentice Internship Program – program plaćene prakse, kako bi svima onima koji su završili InternetAcademy pomogla u ostvarenju profesionalnih ciljeva.

Ko može da se prijavi? 

Ukoliko ste završili InternetAcademy i želite da steknete radno iskustvo u kompaniji LINK group, koje će vas izdvojiti od drugih kandidata za vaš posao iz snova potrebno je da:

  • popunite ONLINE FORMULAR i prijavite se za LINK APPRENTICE INTERNSHIP PROGRAM

Ukoliko imamo otvorenu poziciju za LAP praktikanta koju biste vi želeli, obavestiće vas HR menadžer kompanije LINK group Professional Education.

Koliko traje i šta dobijate? 


Ovaj program prakse traje 3 meseca i pored ispunjenog CV-a, pomaže vam da steknete praktično iskustvo, pokažete šta znate, usavršite svoje znanje i naučite kako funkcioniše svakodnevni rad u profesionalnom okruženju. S druge strane, mi dobijamo šansu da radimo sa vama na novim projektima i da zajedno generišemo nove i originalne ideje. Želimo da svoje znanje što brže i što bolje unovčite. 

Šta posle?

Cilj nam je da najboljim polaznicima nakon završene prakse ponudimo šansu da pronađu najbolji posao na tržištu rada ili mogućnost stalnog zaposlenja u LINK-u, ukoliko ispunite naša očekivanja, pokažete želju za radom i uklopite se u dinamičan tim koji stalno napreduje i usavršava se. 

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se