Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Opis sistema za učenje

slika

Polaznici InternetAcademy imaju priliku da koriste jedini pravi sistem za e-Learning u našoj zemlji. LINK group-ov Distance Learning System (DLS) je zasnovan na korišćenju savremene informacione tehnologije u svim elementima procesa učenja. Učenje u mreži računara putem interneta, odnosno intraneta predstavlja osnovnu ideju ovog sistema.

Internet, odnosno intranet se koriste za ostvarivanje uslova za interakciju polaznika sa sadržajem, predavačima (autorima kurseva), drugim polaznicima i ostalim učesnicima u Distance Learning modelu učenja. Ovaj proces je izuzetno dinamičan i sadržaj kurseva čini još zanimljivijim za polaznike.

DLS omogućava kompletno upravljanje kursevima na internetu, kao i ostvarivanje interaktivnosti, dvosmerne komunikacije i razmene podataka.

Upoznajte sve mogućnosti DLS-a

Kako biste se upoznalli sa svim mogućnostima i prednostima DL sistema koji se primenjuje na InternetAcademy, predlažemo vam da pogledate sledeće stranice:

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se