Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Prijavite se na vreme – upisni rok na InternetAcademy je u toku. Snižene cene školarine važe do 30. septembra

 

Upis na internet akademiju Koga tražimo?

Ohrabrujemo kandidate koji mogu imati značajne koristi od školovanja koje je, na prvom mestu, okrenuto praksi i osposobljavanju za obavljanje plaćenih poslova iz oblasti internet poslovanja. Da bismo stvorili dinamičnu atmosferu prenosa novih veština između profesora i polaznika, tražimo raznolikost među polaznicima. Prijavite se ovde.


Šta dobijate?

Dobićete veštine i znanja da postanete stručnjak za vođenje poslovanja na internetu. Resursi i alati koje dobijete na InternetAcademy biće vaš siguran put do poslova u kojima ćete uživati i neprestano napredovati. Steći ćete zvanične sertifikate koji će vam obezbediti uspešnu karijeru. Kao polaznik, birate način nastave i obuke: tradicionalno - u učionici ili online - na daljinu.


upis na internet akademijuApsolutna garancija veština i znanja

Ovo je naša garancija Vama: obučićemo Vas za visokoplaćenu profesionalnu karijeru. Ako na kraju školovanja na jednogodišnjim programima InternetAcademy iz bilo kog razloga mislite da niste savladali sva znanja i veštine koje ste obrađivali, možete da se školujete sledeće godine, besplatno.

Znamo koliko je visok kvalitet školovanja na InternetAcademy i šta sve možete postići posle školovanja, tako da smo slobodni da Vam damo ovakvu garanciju.

Ko može da se prijavi?

Na program InternetAcademy dobrodošli su svi koji žele da steknu praktična, savremena znanja o poslovanju na internetu, kao i da unaprede postojeće veštine i kvalifikacije i podignu postojeću karijeru na viši nivo.

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na InternetAcademy su na srpskom jeziku. Pri tom, polaznici jednogodišnjih programa imaju obezbeđenu i nastavu engleskog jezika.


Prvi korak

Ako ste zainteresovani za upis na internet akademiju, prvi korak je da izaberete program koji želite da istražujete i veštine koje želite da savladate. Detalje o pet glavnih programa možete pronaći na strani Programi.
Za pravu osobu, vreme za prijavu je upravo sada

Izbor pouzdanog životnog puta nije vezan za prošlost. Naši polaznici se nalaze u raznim životnim pozicijama – od mladih i ambicioznih do zrelih, iskusnih i dokazanih. Mladi su odlučili da što pre steknu upotrebljive veštine koje će lako moći da naplate, dok zaposleni profesionalci žele sigurniju karijeru, još bolju poziciju i veću platu. Svi oni žele posao koji će ih ispuniti, duhovno i finansijski.

U vezi sa tim, osoba koja najbolje može da odredi da li ste Vi trenutno spremni za prijavu na listu polaznika ste upravo Vi sami.


Kako da se prijavite

Prvo, popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom putem ovog linka ili nas kontaktirajte telefonom, na +381 (0)11 4011 256, radnim danima od 09 do 20 časova (internacionalni polaznici – vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00).

Posle Vaše prijave, razgovoraćete sa našim savetnikom za upis na internet akademiju. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vaše talente, ambicije i želju za napredovanjem. Ispričajte nam Vašu priču. Recite nam po čemu ste posebni. Ako savetnik da odobrenje za Vaš upis, poslaćemo Vam svu dokumentaciju za zvaničan upis i poželeti dobrodošlicu.

Broj mesta je ograničen

Pošto je upisni rok već počeo, broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta za Vaš odsek, iskoristite šansu i prijavite se odmah. Ovo je pregled slobodnih mesta po departmentima:

  Tradicionalno Online
E-commerce & Sales Upis u toku Upis u toku
Online Communication Upis u toku Upis u toku
Online Advertising Upis u toku Upis u toku
E-business & E-marketing Upis u toku Upis u toku
Digital Marketing Professional Upis u toku Upis u toku

Upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Prijavite se već danas i uštedite preko 600 evra u odnosu na regularnu cenu školarine:

InternetAcademy jednogodišnji programi Za prijave do
30.9.2018.*
Puna cena 12 rata
Online školovanje 1373 2000 127
Tradicionalno
školovanje
1508 2000 140

*Iznos školarine za prijavljene do 30.9.2018. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima sa uračunatim PDV-om.

Digital Marketing Professional
jednomesečni program

Za prijave do
30.9.2018.*
Za IAB članove i
LINK group polaznike**
Puna cena Rata*
Online školovanje 650 520 930 Na upit
Tradicionalno
školovanje
650 520 930 Na upit

*Sve cene su navedene u evrima sa uračunatim PDV-om. Mogućnost plaćanja na rate važi do početka programa. 

**Popust se odnosi na članove asocijacije IAB Serbia kao i polaznike ustanova koje su deo LINK Educational Alliance grupacije : ITAcademy, BusinessAcademy, BusinessAcademy Professional, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Akademija lepih umetnosti i multimedija – ALUM, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija, OKschool, Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i LINK Academy.

Za nezaposlene: Platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, za jednogodišnje programe InternetAcademy obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja InternetAcademy uračunato je:

 • pun fond časova,
 • prisustvo predavanjima u prostorijama InternetAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a,
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija,
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike,
 • kompletan set materijala za vežbe,
 • besplatno prvo polaganje testa za izabrani sertifikat
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:

  • Cambridge International sertifikata
  • Google AdWords & Analytics sertifikata
  • Digital Marketing Qualification (DIMAQ) sertifikata
  • International Qualifications Network (IQN)** sertifikata
  • Chartered Institute of Marketing (CIM) diploma i sertifikata
  • Cambridge First Certificate in English (FCE)
  • Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)


Sertifkati na InternetAcademy

 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa InternetAcademy,
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group,
 • sertifikat InternetAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji InternetAcademy;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • doživotno besplatne usluge Centra za razvoj karijere


Prijavite se odmah!