Promenite život u 2017.

Prijavite se na vreme – letnji upisni rok je u toku, a upis po sniženim cenama traje do 31. avgusta!

 

Koga tražimo?

Ohrabrujemo kandidate koji mogu imati značajne koristi od školovanja koje je, na prvom mestu, okrenuto praksi i osposobljavanju za obavljanje plaćenih poslova iz oblasti internet poslovanja. Da bismo stvorili dinamičnu atmosferu prenosa novih veština između profesora i polaznika, tražimo raznolikost među polaznicima. Prijavite se ovde.


Šta dobijate?

Dobićete veštine i znanja da postanete stručnjak za vođenje poslovanja na internetu. Resursi i alati koje dobijete na InternetAcademy biće vaš siguran put do poslova u kojima ćete uživati i neprestano napredovati. Steći ćete zvanične sertifikate koji će vam obezbediti uspešnu karijeru. Školovanje na InternetAcademy je jednogodišnje i počinje jesenjim semestrom. Kao polaznik, birate način nastave i obuke: tradicionalno - u učionici ili online - na daljinu.

Apsolutna garancija veština i znanja

Ovo je naša garancija Vama: obučićemo Vas za visokoplaćenu profesionalnu karijeru. Ako na kraju školovanja iz bilo kog razloga mislite da niste savladali sva znanja i veštine koje smo obrađivali na InternetAcademy, možete da se školujete sledeće godine, besplatno.

Znamo koliko je visok kvalitet školovanja na InternetAcademy i šta sve možete postići posle školovanja, tako da smo slobodni da Vam damo ovakvu garanciju.

Ko može da se prijavi?

Ako ste već počeli sa jednogodišnjim školovanjem na nekoj drugoj školi, niste kvalifikovani da se prijavite. Od kandidata prihvatamo prijave za upis školske godine koja počinje jesenjim semestrom.

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na InternetAcademy su na srpskom jeziku. Pri tom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.


Prvi korak

Ako želite da se prijavite na InternetAcademy, prvi korak je da izaberete odsek koji želite da istražujete i veštine koje želite da savladate. Detalje o četiri glavna odseka i njihovim odeljenjima možete pronaći na strani Programi.
Za pravu osobu, vreme za prijavu je upravo sada

Izbor pouzdanog životnog puta nije vezan za prošlost. Naši polaznici se nalaze u raznim životnim pozicijama – od mladih i ambicioznih do zrelih, iskusnih i dokazanih. Mladi su odlučili da što pre steknu upotrebljive veštine koje će lako moći da naplate, dok zaposleni profesionalci žele sigurniju karijeru, još bolju poziciju i veću platu. Svi oni žele posao koji će ih ispuniti, duhovno i finansijski.

U vezi sa tim, osoba koja najbolje može da odredi da li ste Vi trenutno spremni za prijavu na listu polaznika ste upravo Vi sami.


Kako da se prijavite

Prvo, popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili nas kontaktirajte telefonom, na +381 (11) 7856 156, radnim danima od 09 do 20 časova (internacionalni polaznici – vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00). Posle Vaše prijave, razgovoraćete sa našim savetnikom za upis. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vaše talente, ambicije i želju za napredovanjem. Ispričajte nam Vašu priču. Recite nam po čemu ste posebni. Ako savetnik da odobrenje za Vaš upis, poslaćemo Vam svu dokumentaciju za zvaničan upis i poželeti dobrodošlicu.

Broj mesta je ograničen

Pošto je upisni rok već počeo, broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta za Vaš odsek, iskoristite šansu i prijavite se odmah. Ovo je pregled slobodnih mesta po departmentima:

  Tradicionalno Online
E-commerce & Sales Upis u toku Upis u toku
Online Communication Upis u toku Upis u toku
Online Advertising Upis u toku Upis u toku
E-business & E-marketing Upis u toku Upis u toku

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda je preko 650 evra ako se prijavite danas.

InternetAcademy program Za prijave do
31.8.2017.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1328 2000 123 110
Tradicionalno
školovanje
1463 2000 135 121

*Iznos školarine za prijavljene do 31.8.2017. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja InternetAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama InternetAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike
 • kompletan set materijala za vežbe,
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:

  • Cambridge International sertifikata
  • Google AdWords & Analytics sertifikata
  • International Qualifications Network (IQN)** sertifikata
  • Chartered Institute of Marketing (CIM) diploma i sertifikata
  • Cambridge First Certificate in English (FCE)
  • Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)


 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa InternetAcademy,
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group,
 • sertifikat InternetAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji InternetAcademy;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • doživotno besplatne usluge Centra za razvoj karijere


Prijavite se odmah!