Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Moderno školovanje u skladu sa zahtevima tržišta

InternetAcademy prevazilazi jaz koji postoji između onoga što nudi tradicionalni obrazovni sistem i stvarnih potreba na tržištu.

Osnovna mana tradicionalnog obrazovanja jeste nedostatak prakse – studenti provode od pet do sedam godina baveći se teorijom, bez osvrta na njenu praktičnu primenu.

Dodatni problem predstavljaju loša tehnička opremljenost i zastareli nastavni programi koji nude neupotrebljiva znanja.

Nakon završenih studija, inženjeri se susreću s problemom zaposlenja. Savremenog poslodavca interesuje šta konkretno umeju da urade, a ne šta su završili.

U prvom delu obuke i edukacije veća pažnja posvećena je fundamentalnim, teorijskim znanjima, dok u drugom delu postoji veći fokus na stvaranju veština.  

Siguran put ka uspešnoj karijeri

Danas, u uslovima globalne konkurencije, eksplozije interneta, dinamičkog razvoja nauke i tehnologije, znanje je ono što razdvaja uspešne od neuspešnih. Pored tehničkih znanja na svim programima steći ćete i ostale veštine koje su neophodne ukoliko želite da se dobro zaposlite ili pokrenete sopstveni biznis.

Zanimljiv, tražen i dobro plaćen posao stručnjaka za internet poslovanje

Neverovatno brz razvoj informacionih tehnologija doveo je do pojave velikog broja novih zanimanja u oblasti internet marketinga, online prodaje, društvenih mreža i digitalnih medija. InternetAcademy je nastala kao rezultat uočenih tendencija na tržištu i naglašene potrebe za stručnjacima ovih profila.

Korisnik na prvom mestu

Na InternetAcademy sve je organizovano tako da vama bude lakše, lepše i zanimljivije. Nastavni program, način i uslovi rada našeg koledža prilagođeni su potrebama i stilu života mladih, mobilnih, dobro informisanih ljudi.

Da biste postigli maksimalne rezultate u učenju, mi koristimo sve mogućnosti savremene tehnologije: Distance Learning System, Online Testing System, redovno sprovodimo analize kvaliteta, prilagođavamo se potrebama polaznika, usvajamo realne predloge i kritike, a sve to da bismo poboljšali kvalitet rada. Mi ostajemo u kontaktu sa našim polaznicima i pošto završe obuku, s ciljem da im pomognemo u razvoju karijere kroz saradnju i konsalting.

Od početnika do profesionalca

Školovanje na InternetAcademy je namenjeno kako apsolutnim početnicima tako i iskusnijim korisnicima internet tehnologija. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja potreban za upis. Prijemni ispit ne postoji.

Zasluženi sertifikat InternetAcademy biće najbolji dokaz vaših kompetencija prilikom konkurisanja za posao. Osim toga, bićete u prilici da steknete međunarodno priznate sertifikate i Cambridge A&AS Level in Computing ili Cambridge International A&AS level Business Studies sertifikat.

Odlični tehnički uslovi i opremljenost

Prva smo organizacija u našoj zemlji koja je razvila Distance Learning platformu (sistem za kreiranje online kurseva i distribuciju znanja putem interneta) koja primenjuje Computer Based Education (kompjuterski podržano učenje) i Web Based Training (obuka putem interneta).

Celokupni program školovanja prebacili smo u elektronsku formu, obogatili multimedijom i smestili na internet.

Kvalitetni predavači

Predavači na InternetAcademy su vrsni stručnjaci, doktori nauka iz oblasti informacionih tehnologija, prirodnih nauka i menadžmenta. Članovi su najvećeg i najjačeg svetskog udruženja IT profesionalaca – IEEE CS (Institute for Electrical and Electronic Engineers Computer Society), vrhovne organizacije koja propisuje standarde i upravlja razvojem informacionih tehnologija na globalnom nivou. U pitanju je još jedan dokaz kompetentnosti i informisanosti predavača InternetAcademy. Pored stručnosti, odlikuje ih predusretljivost, ljubaznost i orijentisanost ka polazniku. Njihov autoritet se ne izvodi samo kroz hijerarhijsku prizmu, već i na osnovu ličnih osobina i sposobnosti.

Međunarodni standardi i sertifikacija

Nastavne planove i programe studija za internet stručnjake na nivou Evropske unije propisuje CEPIS, a na nivou SAD-a IEEE (reč je o najvećim i najmoćnijim udruženjima IT profesionalaca na svetu). Ovi svetski prihvaćeni standardi za obrazovanje IT i internet stručnjaka oličeni su u dokumentima EUCIP Syllabus (European Certification of Informatics Professionals) i CC (Computing Curricula).

Program InternetAcademy je u skladu sa pomenutim svetskim i evropskim standardima, i to njihovim najnovijim verzijama – EUCIP Syllabus 3.0 i CC2005.

InternetAcademy sarađuje i sa mnogim međunarodnim organizacijama, obrazovnim i profesionalnim institucijama: partnerstvo sa Microsoft-om donelo nam je pristup najnovijim informacijama, tehničku podršku, sve vrste raspoloživih MS softvera, Beta verzije i niz drugih pogodnosti. Članovi smo prestižnog evropskog udruženja EDEN (European Distance and e-Learning Network), koje povezuje Distance Learning sisteme različitih organizacija u jedinstvenu mrežu. Članovi smo i Xperta – još jednog međunarodnog programa sertifikacije i predstavljamo nacionalnog reprezenta za izdavanje Evropskog kompjuterskog pasoša… LINK group, odnosno InternetAcademy kao njegov organizacioni deo, je Cambridge International School i ovlašćen je za izvođenje obuke i testiranje za Cambridge International sertifikate.

Ovo su činjenice koje govore o superiornom kvalitetu naše usluge. InternetAcademy vam nudi obrazovanje na evropskom nivou i Cambridge International sertifikate koji se priznaju svugde u svetu.

Neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem interneta

Internet karakteriše izuzetno dinamičan razvoj. Čitavi koncepti se promene svakih nekoliko godina, a u poslednje vreme može se reći i da je taj period sve kraći. Stoga se od institucija koje se bave edukacijom internet stručnjaka očekuje da neprekidno unapređuju i usklađuju programe rada sa razvojem informacionih tehnologija i novoizdatim silabusima internet udruženja. Na InternetAcademy mi to upravo i činimo. Članstvo u međunarodnim organizacijama nas obavezuje da stalno pratimo nove trendove i neprestalno se usavršavamo, tako da naši polaznici imaju priliku da rade sa najsavremenijim programskim alatima koje koriste internet profesionalci širom sveta. I da uče samo ono što je aktuelno.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se