Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

E-Business & Internet Marketing - za uspeh svakog online biznisa

U poslovnom svetu današnjice biznis s prefiksom „e” beleži nagli rast. Od malih Instagram prodavnica second hand odeće, preko velikih platformi za povezivanje naručioca hrane s restoranima ili streaming usluge, do aplikacija za deljenje vožnje, s napretkom interneta uporedo cveta i e-biznis i s njim povezan digitalni marketing.

Ukoliko smatrate da imate odličnu poslovnu ideju, ne dozvolite da prođe nezapaženo na internetu. Ako sebe pak ne pronalazite u ulozi biznismena, postoji širok asortiman tuđih proizvoda i usluga kojima za proboj i popularizaciju fali kreativan marketar. Još vam samo preostaje da odaberete odgovarajuće obrazovanje. Jedno od najboljih i najpriznatijih kod nas dobija se na InternetAcademy programu E-Business & Internet Marketing Manager.

Elektronsko poslovanje je mnogo više od nečijeg klika na dugme „kupite” u web prodavnici i dostave artikla ili obezbeđivanja usluge mušteriji. Kako biste razvili online biznis, nije vam dovoljna samo stabilna internet konekcija, a čak vam ni apsolutno poznavanje svih postulata kupovine i prodaje počev od „Dobar dan, izvolite?” pa sve do „Uz taj ljubičasti kaiš bi vam fenomenalno išle ove zelene mokasine” ne garantuje uspeh. Pored toga, trebalo bi da budete osposobljeni da organizujete firmu u mrežnom okruženju, prikupljate podatke, komunicirate s klijentima i brinete o njima i njihovim potrebama, promovišete i pomerate granice svojim proizvodom ili uslugom.

Ipak, ma koliko da je reč o složenoj oblasti, uz originalan i sofisticiran pristup učenju za samo godinu dana na InternetAcademy možete da postanete stručnjak za e-biznis i internet marketing.

Dakle, neophodnost poslovanja na internetu više se ne dovodi u pitanje, te su onima koji vode biznis ili tome tek planiraju da se posvete potrebna znanja i veštine profesionalnog ponašanja na webu. Prednosti e-biznisa u odnosu na tradicionalno poslovanje ogledaju se u brojnim mogućnostima i poboljšanjima, među kojima su kvalitet usluga, povoljnije cene, proširenje ciljne grupe, ušteda resursa i mnoge druge, te stoga ne čudi njegova sve veća zastupljenost.

internet marketing

Ko treba da se školuje na programu E-Business & Internet Marketing?

Ako sebe vidite kao uspešnu i poslovno ostvarenu osobu i lidera u oblasti svog poslovanja, vreme je da obezbedite sredstva za ostvarenje tog cilja. Usvojte sve tehnike online poslovanja i iskoristite potencijale koje posedujete na najisplativiji način. Prijavite se za program E-Business & Internet Marketing već sada.

Ovaj program pružiće vam sva neophodna znanja i veštine za poslovanje na mreži, kombinujući ih sa poznavanjem digitalnog marketinga kao preduslova za izgradnju i održanje posla online. Danas je uspeh van virtuelne sfere nezamisliv, zbog čega su kompetencije koje ćete razviti neke od najtraženijih na današnjem tržištu rada.

Šta ćete sve naučiti na ovom smeru?

Internet okruženje odlikuju dinamičnost, evolutivnost i promenljivost. Upravo zbog toga, gradivo na InternetAcademy je koncipirano tako da prati aktuelne trendove u online poslovanju, pružajući polaznicima stručnost koju će praktično moći iskoristiti.

Između ostalog, na programu E-Business & Internet Marketing ovladaćete i sledećim:

 • strategijama vođenja poslovanja na internetu;
 • veštinama prodaje i komunikacije;
 • targetiranju ciljne grupe u digitalnom okruženju;
 • radu u različitim platformama za oglašavanje;
 • planiranju razvoja softvera za upravljanje odnosima sa klijentima (CRM);
 • praktičnim znanjima za predstavljanje kompanija u online svetu;
 • osmišljavanju internet marketing kampanja;
 • pokretanju uspešnog e-biznisa;
 • naprednom korišćenju online alata za reklamiranje.

Proverite da li ima slobodnih mesta i prijavite se na E-Business & Internet Marketing program.

Nakon što ste stekli odgovarajuća znanja i veštine, ovo su samo neke od pozicija na kojima ćete moći da se zaposlite:

 • E-marketing Manager, Strategy & New Channel Development
 • Affiliate Marketing Manager
 • Online Customer Experience Manager (UX/IA, Marketing/Business perspective)
 • E-Business Analyst
 • E-Business Operations Manager
 • E-Business Strategist
 • Email Marketing Specialist

E-business & Internet Marketing – osnovni plan i program

No.CoursesClasses
1. Digital Marketing – EBIM 12
2. AI in E-Business & Digital Marketing 10
No.CoursesClasses
3. Blockchain Technology 3
4. Theory of Web Design 12
5. Digital Technology 24
6. E-Banking 3
No.CoursesClasses
7. E-Business – EBIM 9
8. E-commerce & Online Payment Methods 9
9. Web Analytics 8
No.CoursesClasses
10. Social Media Platforms & Messaging Apps 9
11. Social Media & Online PR 12
No.CoursesClasses
12. English Language 1 online
13. English Language 2 online
14. FCE/BEC Vantage* online
No.CoursesClasses
15. A1 Level German online
16. A2 Level German online
17. B1 Level German online
18. B2 Level German online
19. C1 Level German online
No.CoursesClasses
20. Marketing & PR Fundamentals online
No.CoursesClasses
24. Branding 9
No.CoursesClasses
28. Financial Management 11
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Kako izgledaju predavanja?

Nastava za program E-Business & Internet Marketing Manager odvija se online, putem jedinstvene Distance Learning platforme.

Predavanja su kreirana tako da polaznici steknu znanja i veštine koje će kasnije moći upotrebiti u realnim situacijama. Stavljajući naglasak na praktičnu primenu, program InternetAcademy izdvaja se po svojoj korisnosti i primenljivosti tokom izgradnje poslovnog uspeha.

Eksperti digitalnog sveta kao predavači

Polaznici InternetAcademy imaju privilegiju da uče direktno od dokazanih stručnjaka na polju digitalnog biznisa i marketinga, čime na najbolji način usvajaju predstavljena znanja i veštine. Uz interaktivnu nastavu i posvećene predavače koji su već dokazani eksperti digitala, polaznici se pripremaju da ostvare najviše ciljeve u sferi online poslovanja.

Diplome i sertifikati

Po završetku programa E-Business & Internet Marketing Manager imaćete priliku da steknete međunarodno priznate diplome i sertifikate koji će na pravi način dokazati vašu stručnost i na tržištu rada vas direktno izdvojiti iz konkurencije.

U skladu s tim, polaznici kursa E-Business & Internet Marketing dobijaju:

   • međunarodno priznat sertifikat Cambridge International A&AS Level Business;
   • CIM 3 Level Foundation Certificate in Marketing koji dodeljuje prestižna internacionalna institucija Chartered Institute of Marketing.

Uz to, možete dobiti i jedan od ova dva sertifikata:

   • Sertifikat InternetAcademy o odslušanom E-Business & Internet Marketing programu;
   • InternetAcademy Certified E-Business & Internet Marketing sertifikat.

Ostvarite poslovni uspeh na internetu

Znanja i veštine kojima ovladate na InternetAcademy dolaze u paketu sa samopouzdanjem, a ove tri stavke zajedničkim snagama omogućiće vam da lako izgradite svoj online biznis i postignete uspeh na internetu.

Kompetencije u oblasti digitalnog marketinga možete primeniti i za druge klijente, a uz InternetAcademy garanciju koju dobijate na kraju školovanja ne morate sumnjati da je jedino što vas čeka u virtuelnom okruženju – nerealno veliki realan uspeh.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se