Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Multimedijalne sale za predavanja

slika

Sve sale u kojima se održavaju predavanja imaju projektore i kompletnu multimedijalnu opremu. Osim toga, odeđene sale opremljene su i interaktivnim tablama koje omogućavaju da nastava bude dinamična, kao i da polaznici aktivno učestvuju u predavanjima. Na taj način je pružena kompletna podrška modernom načinu predavanja na InternetAcademy, koji je zasnovan na primeni multimedije i interaktivnosti u nastavi i među učesnicima.

Idealni tehnički uslovi

Sale su koncipirane tako da predavač uvek ima pregled nad radom svih polaznika i svakome može da posveti maksimalnu pažnju pomažući pri savladavanju nove materiije i izradi projekata. U njima se nalazi najsavremenija oprema zahvaljujući kojoj su polaznicima obezbeđeni svi tehnički preduslovi za praćenje multimedijalnih sadržaja, aktivno učešće u nastavi i usvajanje novih znanja i veština.

Konfiguracije računara na kojima se izvodi nastava su savremene i odgovarajućeg kvaliteta za visok nivo zahteva i složenost izvođenja nastave. Između ostalog, sale za nastavu na InternetAcademy opremljene su i Apple računarima najnovije generacije namenjenim polaznicima i MacBook Pro računarima za predavače, kao i Asus, Dell, Acer, Toshiba i Fujitsu računarima.

Nastava obogaćena multimedijom

Puštanjem prezentacija preko video bima polaznici InternetAcademy imaju jasnu multimedijalanu predstavu prezentovane materije, što u potpunosti doprinosi efikasnijem praćenju predavanja i lakšem razumevanju gradiva. Značajno je naglasiti da video bim postoji u svakoj sali za izvođenje nastave i da su, zahvaljujući tome, predavanja na InternetAcademy uvek obogaćena multimedijalnim sadržajima.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se