SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

eduTV – Obrazovna televizija

Koliki je značaj doživotnog obrazovanja i usavršavanja nije potrebno dodatno objašnjavati.

eduTV je prva obrazovna TV stanica u regionu i zadatak joj je baš taj – da vas podstakne na kontinuirano usavršavanje i proširivanje vidika i saznanja.

obrazovna televizija

Program eduTV-a namenjen je i blizak, pre svega, mladima, ali i svima onima koji žele da svoje veštine i znanja nadograde. eduTV želi da edukuje i motiviše na učenje i lično usavršavanje, ali tako da program bude i zabavan i sadržajan. Ova obrazovna televizija namenjena je savremenom gledaocu koji želi da sam upravlja svojim slobodnim vremenom, da bira šta i kada će gledati i da se opusti uz željeni TV program.

Vreme je danas nenadoknadiv resurs. Zbog toga je eduTV tako koncipirana da joj je namena takva da poštuje svaki trenutak vašeg slobodnog vremena. Teme koje obrađuje eduTV i način na koji to radi uvešće vas u novu eru televizije.

eduTV je projekat kompanije LINK group, osnivača InternetAcademy, pa svi naši polaznici putem InternetAcademy mobilne aplikacije za Android i iOS uređaje mogu da prate veliki broj interesantnih i korisnih sadržaja koji im pomažu da unaprede svoja znanja i veštine.

eduTV – Edukacija i zabava imaju ravnopravan status

Edukativni sadržaj koncipiran je tako da vam ne dozvoli da se uz program eduTV-a dosađujete. Emisije su tako osmišljene da obrađuju aktuelne teme iz različitih oblasti. Saznaćete mnogo novih stvari, dobićete dosta ideja i sve to će vam biti motivacija da istražujete dalje i da se usavršavate. Jednom rečju, da nastavite svoju edukaciju.

Fokus emisija na eduTV-u su aktuelne teme iz sveta nauke, obrazovanja, biznisa, kulture, tehnologije, umetnosti i mnogih drugih oblasti.

Pronađite vašu eduTV emisiju

Ako započinjete karijeru, zanima vas online poslovanje i funkcionisanje vašeg biznisa na internetu, eduTV je vaš savetnik kroz emisije „eduKARIJERA” i „How To”.
Interesantne teme u oblasti nauke i obrazovanja obrađene su u emisijama „Super nauka”, „Space Show”, „Edukacija” i „Veliki umovi”.

Inspirativne priče o najperspektivnijim mladim ljudima iz naše zemlje očekuju vas u „Talentima”, dok su psihološke teme rezervisane za „Mape uma” i „Psihološki ugao”. Emisija „Tema nedelje” bavi se aktuelnim društvenim temama kao što su dualno obrazovanje, privatno školstvo, usvajanje dece i mnoge druge, a gosti su stručnjaci iz različitih oblasti. Praktične savete koji se tiču zdravlja, ishrane i nege duha i tela moći ćete da čujete u emisijama „Gastro bukvar”, „Saveti za vas” i „Body&Soul”.

Sve ovo i još mnogo interesantnog sadržaja očekuje vas na eduTV-u, zato iskoristite priliku da pratite program ove edukativne televizije – očekuju vas brojna iznenađenja!

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se