Poklanjamo ti online kurs digitalnog marketinga

Besplatni online kursevi - hero Besplatni online kursevi - hero

Ovladaj konkretnim znanjima koja su neophodna za tvoj napredak u karijeri i unaprijeđenje biznisa u online svijetu! Kurs digitalnog marketinga na InternetAcademy namijenjen je svima koji planiraju da iskoriste internet kao sredstvo za napredovanje na profesionalnom planu. Prijavi se što prije!

PRIJAVI SE ZA KURS

Kome je namijenjen i šta donosi online kurs digitalnog marketinga?

Ako želiš da budeš uspješniji, da poboljšaš promociju sopstvenog biznisa ili pak da pronađeš sebe u novoj industriji – na pravom si mjestu!

Na ovom kursu imaćeš priliku da stekneš osnovna i neophodna znanja koja će ti omogućiti da budeš vidljiviji na internetu, alatu bez koga se gotovo ne može zamisliti život u savremenom svijetu. Shvatićeš važnost digitalnog marketinga, uočićeš brzinu kojom se ova oblast širi i savladaćeš trikove za predstavljanje online publici.

Usvojena znanja pomoći će ti da postaneš stručnjak u oblasti digitalnog marketinga i razviješ još uspješniju karijeru!

Besplatan kurs digitalnog marketinga:

Tehnike, metode i strategije oglašavanja na internetu

Danas se internet koristi kao najpristupačnije sredstvo promocije i prodaje ili kanal distribucije. Gotovo je nemoguće zamisliti jedno uspješno poslovanje bez nastupa na internetu, koji je kompanijama omogućio izlazak na globalno tržište.

Ukoliko želiš da stekneš vještine koje će ti pomoći da uspješno kreiraš marketinšku kampanju na internetu – od početne ideje do krajnje realizacije – onda je ovo idealan kurs za tebe. Usvojićeš sva neophodna znanja koja tržište danas zahtijeva od stručnjaka u oblasti digitalnog marketinga. S obzirom na veliku važnost digitalnog marketinga i brzinu kojom se ova oblast širi, usvojena znanja omogućiće ti da sopstveni biznis promovišeš preko interneta na najbolji način i izdvojiš se na tržištu.

U toku kursa naučićeš kako da predstaviš imidž i identitet svog proizvoda i dođeš do ciljane publike. Usvojićeš sve tehnike potrebne za realizaciju direktnog marketinga i prodaje na internetu u savremenim uslovima.

Šta ćeš naučiti?

 • Šta je digitalni marketing?
 • Koje se prednosti postižu korištenjem internet oglašavanja u odnosu na druge vidove oglašavanja?
 • Koji su osnovni pojmovi i teorije iz oblasti digitalnog marketinga?
 • Koje su marketinške aktivnosti na društvenim mrežama?
 • Koje su strategije marketinških nastupa i druge napredne tehnike?
 • Koji su sve načini putem kojih je moguće oglašavati se na internetu?
 • Šta je Search Engine Optimization?
 • Kako se koristi newsletter i koje su prednosti internet trgovine?

Prijavi se za besplatan kurs digitalnog marketinga

Prijavi se što prije i započni učenje na ovom online kursu:

Kao dodatni bonus, bićete prijavljeni i na InternetAcademy poklon-bilten, preko kog ćete dobijati korisne izvještaje i uputstva u vezi sa građenjem kvalitetne karijere na internetu. Mislimo da će vam biti veoma koristan.

Šta bi još trebalo da znaš

 • Kurs se održava online, putem Platforme za učenje na daljinu, i možeš ga pohađati iz bilo kog grada ili zemlje.
 • Kurs je prilagođen i početnicima, ne moraš imati nikakvo predznanje da bi ga pratio.
 • Kurs traje 30 dana.
 • Pravo da se prijave imaju svi zainteresovani.

Znaš nekoga ko bi volio da pohađa ovaj kurs?

Obavijesti prijatelje da je prijava u toku...

Saznaj više o InternetAcademy

InternetAcademy je internacionalna škola na kojoj ćeš steći znanja, vještine i priznate certifikate iz oblasti internet poslovanja, internet marketinga, online prodaje, PR-a i drugih poslovnih oblasti koje se ubrzano prebacuju na internet. Na InternetAcademy stvorićeš priliku za brzo pronalaženje posla i mogućnost za ostvarivanje odlične zarade.

Nastavu možeš pohađati tradicionalno – u učionici, ili na daljinu – preko interneta, na programu koji ti najviše odgovara:

E-commerce & Sales

Na smjeru E-commerce & Sales steći ćeš sva neophodna znanja i korisne vještine koje su ti potrebne za uspješno vođenje poslovanja na internetu.

Online Communication

Smjer Online Communication daje ti priliku da naučiš sve o uspješnoj online komunikaciji bez obzira na to da li se baviš isključivo e-prodajom, klasičnim biznisom ili kombinuješ ove dvije vrste poslovanja.

Online Advertising

Ovdje ćeš imati priliku da savladaš sve neophodne vještine koje će ti omogućiti da se baviš online oglašavanjem, jednom od najvažnijih oblasti u marketingu.

E-business & E-Marketing

Tokom pohađanja E-business & E-Marketing programa upoznaćeš se sa svim tajnama uspješnog vođenja elektronskog poslovanja, marketinga na internetu i prednostima ovakvog biznisa.