OVAJ 1. MAJ JE PRILIKA
DA PROMENIŠ SVOJ ŽIVOT!

Upiši InternetAcademy tokom velike prvomajske akcije i ostvari do 785 evra popusta na školovanje za odlično plaćene poslove.POSTANI DEO INTERNET RADNIČKE KLASE I STEKNI ZNANJA ZA NAJPLAĆENIJE POSLOVE!

Praznik rada većina radnika dočekuje tako što se bori da uopšte dođe do bilo kakvog radnog mesta, da na poslu ima platu koja će im omogućiti pristojan život i da radi u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava, čak ni u ovom trenutku kada nastupa velika kriza koja odnosi brojna radna mesta. Oni koji su shvatili da je budućnost u online svetu i postali deo internet radničke klase ne samo da ne moraju da brinu za posao već mogu da biraju gde će i za koju platu raditi.

Zato neka ovaj 1. maj ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora. Iskoristi ga da postaneš deo radničke internet klase i da promeniš svoj život i karijeru!

IZABERI ONLINE OBLAST KOJA TE NAJVIŠE INTERESUJE

Sektor online poslovanja nudi sve ono što većina drugih oblasti nemaju – priliku za brzo pronalaženje posla i mogućnost za ostvarivanje odlične zarade. Da bi došao u poziciju da ne čekaš na posao i da sam odlučuješ o svojoj sudbini, za početak ti je neophodno kvalitetno obrazovanje iz oblasti koja najviše odgovara tvojim interesovanjima.

E-commerce & Sales

Na smeru E-commerce & Sales steći ćete sva neophodna znanja i korisne veštine koje su vam potrebne za uspešno vođenje poslovanja na internetu.

Online Communication

Smer Online Communication daje vam priliku da naučite sve o uspešnoj online komunikaciji bez obzira na to da li se bavite isključivo e-prodajom, klasičnim biznisom ili kombinujete ove dve vrste poslovanja.

Online Advertising

Ovde ćete imati priliku da savladate sve neophodne veštine koje će vam omogućiti da se bavite online oglašavanjem, jednom od najvažnijih oblasti u marketingu.

E-business & E-Marketing

Tokom pohađanja E-business & E-Marketing programa upoznaćete se sa svim tajnama uspešnog vođenja elektronskog poslovanja, marketinga na internetu i prednostima ovakvog biznisa.

NASTAVA U UČIONICAMA

InternetAcademy program možeš pratiti u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza nisi u mogućnosti da prisustvuješ nekom od predavanja, obezbeđeno ti je Live stream praćenje nastave.

ONLINE NASTAVA

Sve profitabilne veštine i sertifikate obezbeđene na InternetAcademy možeš steći učenjem na daljinu, preko interneta. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Ako ti nije praktično da fizički dolaziš na nastavu ili želiš veću slobodu u učenju, ovaj vid školovanja je za tebe. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučiš, na kraju školovanja steći ćeš isti kvalitet znanja koji će ti omogućiti da brzo pronađeš odgovarajući posao.

EDUKACIJA KAKVU NE PRUŽA NIJEDNA DRUGA USTANOVA:
ŠTA JOŠ DOBIJAŠ NA INTERNETACADEMY?

Ono što školovanje na InternetAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će ti pomoći da ostvariš uspešnu karijeru.

imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivača InternetAcademy.
imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru InternetAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savjetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbijeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
imgŠansa za zaposlenje na LINK2job sajmu LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa InternetAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne InternetAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
imgPomoć u učenju, kad god vam zatreba Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na InternetAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju.
Savetnik za pomoć u učenju radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici InternetAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

STEKNI PRIZNATI SERTIFIKAT KOJI ĆE TE IZDVOJITI OD KONKURENCIJE

Znanja koja ćeš dobiti biće prepoznatljiva svuda u svetu zahvaljujući međunarodno priznatim sertifikatima koje možeš steći besplatno nakon školovanja na InternetAcademy.


imgChartered Institute of Marketing (CIM) Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. LINK group InternetAcademy je akreditovani CIM centar i po završetku školovanja možete steći CIM diplome i sertifikate. Sticanje specijalističkih znanja, kao i fleksibilna mogućnost sertifikacije čini program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. CIM sertifikacije usklađene su sa planom i programom InternetAcademy.
imgInternational Qualifications Network (IQN) Kao jedini Registered Training Centre za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji, InternetAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i finansija. Znanja koja pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog menadžmenta, dajući poslovnim ljudima resurse za pokretanje promena u globalnom biznis okruženju. Sertifikati IQN-a zvanično su priznati i cenjeni u više od 160 zemalja sveta.
imgCambridge sertifikati Cambridge International sertifikati predstavljaju skup profesionalnih kompetencija kreiran za sve koji žele da unaprede svoje obrazovanje i karijeru. Sticanjem sertifikata stručnih jednogodišnjih studija Cambridge University-a nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu, kao i sposobnost naplate vaših novih veština.
imgGoogle Ads sertifikati U okviru plana i programa InternetAcademy za polaznike se vrši obuka i polaganje ispita za sticanje zvaničnih Google sertifikata. Ovа sertifikаcijа je svetski prepoznаtljiv pečаt, koji potvrđuje vаše poznаvаnje nаjnovijih Google Ads аlаta zа nаjbolju prаksu. Kao naš polaznik možete prisustvovati Google Ads obuci i polagati ispite za sticanje Google sertifikata!
imgFacebook blueprint Zvanična sertifikacija kompanije Facebook je jedina akreditovana sertifikacija za oglašavanje i community management na platformama Facebook, Instagram i Messenger koja je priznata u celokupnoj industriji digitalnog marketinga, te je vrlo cenjena kod poslodavaca i može vas izdvojiti od konkurencije za neke od najplaćenijih poslova u ovoj oblasti.

Naš cilj je da te opremimo znanjima i veštinama koji će ti pomoći da postigneš vrhunske rezultate. Da tvoj rad bude cenjen i priznat, na poslu koji voliš, i da pritom odlično zarađuješ. Da tvoj talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da znaš da ćeš nakon što završiš BusinessAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje tvog uspeha.

ZAPOČNI ŠKOLOVANJE ZA NAJTRAŽENIJE ONLINE POZICIJE!
PRIJAVI SE NA VREME

Od ostvarenja tvojih ciljeva deli te još samo jedan korak. Prijavi se odmah i iskoristi popuste koji važe do 7. maja.
Broj mesta je strogo ograničen!

InternetAcademy program Za prijave do
7.5.2021.*
Puna
cena
12
rata
18
rata
Online školovanje 1214 2000 112 83
Tradicionalno školovanje 1304 2000 121 89

*Iznos školarine za prijavljene do 7.5.2021. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima.


Za nezaposlene:
platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 256 ili putem mejla office@internet-academy.com.Osiguraj svoje mesto na vreme

Prijavi se po sniženim cenama, do 7.5.

Otvori pop-up