Da li ste znali: do 2027. godine čak 60% radnika će morati da se prekvalifikuje zbog globalnih transformacija, poslovnih makrotrendova i ubrzanog razvoja AI tehnologija. To je jedan od najznačajnijih nalaza u Izveštaju o budućnosti poslova Svetskog ekonomskog foruma, koji u saradnji sa najvećim poslodavcima iz celog sveta istražuje kako će se veštine i poslovi razvijati u narednih 5 godina.

Sada je pravo vreme da napravite plan za usavršavanje koji će vam doneti znanja, veštine i svetski priznate profesionalne sertifikate za najplaćenije i najtraženije poslove u budućnosti. Pratite korake iz nastavka ili se prijavite odmah:

PRONAĐI OBLAST KOJA TE NAJVIŠE INTERESUJE

Sektor online poslovanja nudi sve ono što druge oblasti nemaju – priliku za brzo pronalaženje posla i mogućnost za ostvarivanje odlične zarade. Da biste došli u poziciju da ne čekate na posao i da sami odlučujete o svojoj sudbini, za početak vam je neophodno kvalitetno obrazovanje iz oblasti koja najviše odgovara vašim interesovanjima.

E-COMMERCE & SALES

Nakon ovog programa bićete potpuno spremni da pokrenete i uspešno vodite online trgovinu. Kada se uzmu u obzir sve specifičnosti poslovanja na internetu, ovaj program je neophodan svakome ko želi da se ozbiljno bavi internet trgovinom.

E-BUSINESS & E-MARKETING

Ovaj program je pravi izbor za vas ako želite da se bavite poslovanjem na mreži, e-trgovinom, kreiranjem internet prodajnih servisa ili pak vidite sebe kao online marketing stručnjaka ili PR menadžera na internet medijima.

ONLINE ADVERTISING

Kako biste se uspešno bavili online advertisingom neophodno je da steknete stručna znanja i veštine iz ove kompleksne oblasti. Marketing se ubrzano prebacuje na internet i zato je pravi trenutak da se specijalizujete za ovu oblast i obezbedite sebi uspešnu karijeru!

ONLINE COMMUNICATION

Na jednogodišnjom programu Online communication naučićete kako da vodite komunikaciju na internetu, bilo da se bavite online poslovanjem ili klasičnim biznisom. Najveći broj vaših potrošača je prisutan na internetu, i zato se njima morate obratiti tamo gde su – na internetu.

U UČIONICI ILI ONLINE:
ODREDI NAČIN NA KOJI ĆEŠ UČITI

Nastava u učionicama

InternetAcademy program možete pratiti u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da prisustvujete nekom od predavanja, obezbeđeno vam je live stream praćenje nastave.

Online nastava

Online nastavu možete pratiti iz bilo kog grada ili zemlje preko najsavremenije Distance Learning platforme. Obuka uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je da imate računar i internet.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučite, na kraju školovanja imaćete isti kvalitet znanja, koji će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

IZABERI PRIZNATI SERTIFIKAT KOJI ĆE TE IZDVOJITI OD KONKURENCIJE

Cambridge, IQN, CIM i Google samo su neki od brojnih sertifikata koje možete dobiti besplatno nakon školovanja na InternetAcademy, a oni će biti siguran dokaz vaše stručnosti i velika prednost prilikom zaposlenja.

Google Ads sertifikati

U okviru plana i programa InternetAcademy za polaznike se vrši obuka i polaganje ispita za sticanje zvaničnih Google sertifikata. Ovа sertifikаcijа je svetski prepoznаtljiv pečаt, koji potvrđuje vаše poznаvаnje nаjnovijih Google Ads аlаta zа nаjbolju prаksu. Kao naš polaznik možete prisustvovati Google Ads obuci i polagati ispite za sticanje Google sertifikata!

Facebook Blueprint sertifikati

Zvanična sertifikacija kompanije Facebook je jedina akreditovana sertifikacija za oglašavanje i community management na platformama Facebook, Instagram i Messenger koja je priznata u celokupnoj industriji digitalnog marketinga, te je vrlo cenjena kod poslodavaca i može vas izdvojiti od konkurencije za neke od najplaćenijih poslova u ovoj oblasti.

The Institute of Commercial Management (ICM)

The Institute of Commercial Management (ICM) sertifikacija, kao jedna od vodećih poslovnih sertifikacija, nudi potvrdu kompetencija u širokom spektru poslovnih znanja i veština. BusinessAcademy je, kao deo kompanije LINKgroup, od strane The Institute of Commercial Management dobila status „Approved ICM Teaching Centre”, čime je ovlašćena za obuku i testiranje radi sticanja ICM kvalifikacija.

Naš cilj je da vam pružimo znanja i veštine koji će vam pomoći da postignete vrhunske rezultate. Da vaš rad bude cenjen i priznat, pritom na poslu koji volite, i da za to budete odlično plaćeni. Da vaš talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da budete sigurni da ćete nakon što završite InternetAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje vašeg uspeha.


ISTRAŽI SVE MOGUĆNOSTI ZA SVOJE NAPREDOVANJE

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na InternetAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na InternetAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja. InternetAcademy polaznici koji se istaknu svojim rezultatima tokom obuke imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu i tako steknu neophodno radno iskustvo.

#

Centar za razvoj karijere. Usluge Centra su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare, individualna savetovanja na temu razvoja karijere i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

InternetAcademy Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava vam sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, komunikativnost, timski rad i dr.), neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje. Inovativna metodologija učenja na InternetAcademy omogućava 3 do 4 puta veće angažovanje tokom nastave, tako da je moguće da u roku od 12 meseci usvojite veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

#

Pomoć u učenju, kad god vam zatreba. Ukoliko tokom usavršavanja na InternetAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća prilikom savladavanja gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju kako biste poboljšali svoje strategije učenja.

#

Šansa za zaposlenje na LINK2job sajmu. LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa InternetAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim stručnjacima.

#

InternetAcademy iOS i Android aplikacije. Pomoću ovih aplikacija možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

#

Da vam školovanje bude još zanimljivije. Dobijate pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim!

BESPLATNO USAVRŠAVANJE DO KRAJA ŽIVOTA


Znanja koja steknete na InternetAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školujete po najvišim standardima.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblastima online poslovanja. Zato smo stvorili program koji vam omogućava da i nakon školovanja nastavite sa usavršavanjem.

Čim se u programu InternetAcasemy pojavi nova verzija softvera za koji ste slušali nastavu, stičete pravo da se prijavite za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možete koristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Jednostavno i otvoreno. Najbolje školovanje koje ćete imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

REALIZACIJA TVOG PLANA POČINJE OVDE!
PRIJAVI SE DO 16. FEBRUARA I ISKORISTI DO 1.140€ POPUSTA

Od ostvarenja vaših ciljeva deli vas još samo jedan korak. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 16. februara.

InternetAcademy program Za prijave do 16. 2. 2024.* Puna cena 12 rata 20 rata
Online školovanje 1359 2500 125 80
Tradicionalno školovanje 1444 2500 133 85

* Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite +381 (0)11/ 40-11-256.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ukoliko trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11/ 40-11-256 ili putem mejla office@internet-academy.com.Osigurajte svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 16. 2.

Otvori pop-up