SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA
ODLIČNO PLAĆEN
POSAO.

Napravi sledeći korak u karijeri uz nova znanja, resurse i našu podršku koja će ti omogućiti da postigneš sve svoje profesionalne ciljeve.

 • 9

  generacija uspešnih polaznika

 • 20+

  istaknutih predavača i poslovnih stručnjaka

 • 120+

  zemalja iz kojih uče naši polaznici

 • 675+

  partnerskih kompanija iz celog regiona

Školovanje na InternetAcademy te čini veoma poželjnim kandidatom za tvoj posao iz snova

Pored najtraženijih znanja i veština, u okviru školovanja na InternetAcademy besplatno dobijaš i kompletnu podršku u izgradnji uspešne online karijere.

Pomoć u izboru najboljeg zanimanja

Dobijaš profesionalnu pomoć u istraživanju najboljih opcija za tvoju buduću online karijeru.

Realno radno iskustvo

Imaš priliku da sve što naučiš tokom školovanja primeniš na realnim projektima.

Dokaz o stručnosti

Dokazaćeš svoju stručnost potencijalnim poslodavcima na osnovu sertifikata koje izdaju Cambridge, ECDL, ICM, IQN i dr.

Digitalne veštine

Imaćeš priliku da stekneš različite veštine kroz korišćenje popularnih alata i platformi iz oblasti kao što su kreiranje sajta, optimizacija, PPC, social media i mnoge druge.

Pomoć u pronalaženju angažmana

Od stručne pomoći u kreiranju CV-ja, preko pripreme za intervjue, do povezivanja sa kompanijama iz celog regiona.

100% zagarantovano zadovoljstvo

Ukoliko 12 meseci nakon kompletiranog školovanja ne pronađeš posao, spremni smo da ti besplatno damo bilo koji od preostalih online kurseva.

Inspiriši se uspesima naših polaznika koji su pomoću InternetAcademy započeli, promenili ili unapredili svoje karijere.

Mnogi polaznici iz zemlje i regiona, ali i iz 120 zemalja sveta završili su školovanje na InternetAcademy i započeli svoje uspešne karijere već u toku školovanja ili nakon njegovog završetka. Pridruži im se i stekni znanja i veštine koji će te odvesti do odlično plaćenog posla.

Oduševljena sam što sam pronašla mesto koje mi je pružilo ne samo sveobuhvatno znanje već me je i podstaklo na lični razvoj. Posebno bih istakla podršku predavača, koji su uvek bili spremni da reše svaku nedoumicu.

profile

Svetlana Korać

U modernom svetu ne možemo opstati bez znanja vođenja online biznisa, građenja brenda, online oglašavanja i sl. Online platforma za učenje je izuzetno laka za korišćenje, a ceo program je odlično organizovan.

profile

Igor Kovač

Školovanje je temeljno, sa fokusom na praktične veštine. Predavači su zaista posvećeni i dostupni za komunikaciju. Zahvaljujući online platformi, uspešno sam završila školovanje, jer nisam bila u mogućnosti da pohađam tradicionalnu nastavu. Jednostavna je, praktična i zanimljiva za korišćenje.

profile

Miroslava Jovanović

Sa zadacima koji bude kreativnost i posvećenim predavačima koji brzo pružaju podršku, InternetAcademy za mene predstavlja nezaboravno iskustvo. Uz primere iz svetske prakse i savremenu DL platformu, koja učenje čini jednostavnim, sada se osećam spremnom za uspešnu karijeru.

profile

Milica Mihajlović

Na InternetAcademy se nalaze predavači i mentori čija stručnost, entuzijazam i bezrezervna podrška nisu poznavali granice, a strukturiran program mi je pomogao da osećam konstantan napredak tokom školovanja.

profile

Jelena Gojković

Predavači su izuzetno profesionalni i ažurni u odgovaranju na pitanja i nedoumice, a svoje znanje i stručnost vrlo vešto prenose polaznicima. Oduševio sam se inovativnim pristupom na akademiji u pogledu svih aspekata – od platforme za učenje, preko pristupa polaznicima, do strukture i sadržaja samih kurseva.

profile

Petar Luković

Zahvaljujući školovanju na InternetAcademy, stekla sam sveobuhvatna i temeljna znanja iz oblasti digitalnog marketinga. Predavači su fenomenalni! Posebno bih želela da pohvalim online platformu za učenje. Izuzetno je pregledna, sažeta, vrlo dobro organizovana i pristupačna za korišćenje.

profile

Vanja Petrović

Trenutno radim kao novinar. Online platforma je nešto najbolje sa čim sam se susreo u domenu obrazovanja. Predstavlja uređen i organizovan sistem, koji je prilagođen i zaposlenim ljudima. Predavači su izuzetni stručnjaci u svojoj oblasti i veoma otvoreni za saradnju.

profile

Aleksandar Golubović

Imaš pitanja?

Pozovi +381 (0)11/40-11-256 ili pošalji imejl na office@internet-academy.com za besplatne stručne konsultacije.

Zašto je sada pravi trenutak da započneš uspešno poslovanje na internetu

Brzo naplativa znanja

Profitabilno tržište

Fleksibilnost u upravljanju finansijama

Globalno tržište bez geografskih ograničenja

Pronađi oblast koja te najviše interesuje

Sektor online poslovanja nudi sve ono što druge oblasti nemaju – priliku za brzo pronalaženje posla i mogućnost za ostvarivanje odlične zarade. Da ne bi došao u poziciju da čekaš na posao, za početak ti je neophodno kvalitetno obrazovanje iz oblasti koja najviše odgovara tvojim interesovanjima.

E-Commerce & Online Sales

Nakon ovog programa bićeš potpuno spreman da pokreneš i uspešno vodiš online trgovinu. Kada se uzmu u obzir sve specifičnosti poslovanja na internetu, ovaj program je neophodan svakome ko želi da se ozbiljno bavi internet trgovinom.

E-Business & E-Marketing

Ovaj program je pravi izbor za tebe ako želiš da se baviš poslovanjem na mreži, e-trgovinom, kreiranjem internet prodajnih servisa ili pak sebe vidiš kao online marketing stručnjaka ili PR menadžera na internet medijima.

Online Advertising

Da bi se uspešno bavio online advertisingom, neophodno je da stekneš stručna znanja i veštine iz ove kompleksne oblasti. Marketing se ubrzano prebacuje na internet i zato je pravi trenutak da se specijalizuješ za ovu oblast i obezbediš sebi uspešnu karijeru!

Online Communication

Na jednogodišnjom programu Online communication naučićeš kako da vodiš komunikaciju na internetu, bilo da se baviš online poslovanjem ili klasičnim biznisom. Najveći broj potrošača je prisutan na internetu i zato im se moraš obratiti tamo gde su – na internetu.

Nastava u učionicama

Predavanja u InternetAcademy učionicama zasnovana su na osnovama teorije i praktičnim primerima iz prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavaš da stečena znanja odmah primeniš u praksi. Nastava se izvodi u Beogradu, u proseku 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 3 časa.

Online nastava

Ukoliko želiš veću slobodu u učenju ili ti nije praktično da dolaziš na nastavu, sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na InternetAcademy možeš steći učenjem putem interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Distance Learning System razvijan je više od 20 godina i omogućava ti da pratiš sva predavanja, čitaš materijale, rešavaš testove i zadatke i komuniciraš sa predavačima iako nisi u učionici.

Stekni priznati sertifikat koji će te izdvojiti od konkurencije

Cambridge, Meta, Google, IQN i CIM samo su neki od brojnih sertifikata koje možeš dobiti besplatno nakon školovanja na InternetAcademy, a oni će biti siguran dokaz tvoje stručnosti i velika prednost prilikom zaposlenja.


imgChartered Institute of Marketing (CIM) Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. LINK group InternetAcademy je akreditovani CIM centar i po završetku školovanja možete steći CIM diplome i sertifikate. Sticanje specijalističkih znanja, kao i fleksibilna mogućnost sertifikacije čini program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. CIM sertifikacije usklađene su sa planom i programom InternetAcademy.
imgInternational Qualifications Network Kao prvi i jedini Exam Preparation Partner za IQN qualifications u Srbiji, InternetAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i finansija. Znanja koja pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog menadžmenta, dajući poslovnim ljudima resurse za pokretanje promena u globalnom biznis okruženju. Sertifikati IQN-a zvanično su priznati i cenjeni u više od 160 zemalja sveta.
imgCambridge sertifikati Cambridge International sertifikati predstavljaju skup profesionalnih kompetencija kreiran za sve koji žele da unaprede svoje obrazovanje i karijeru. Sticanjem sertifikata stručnih jednogodišnjih studija Cambridge University-a nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu, kao i sposobnost naplate vaših novih veština.
imgGoogle Ads sertifikati U okviru plana i programa InternetAcademy za polaznike se vrši obuka i polaganje ispita za sticanje zvaničnih Google sertifikata. Ovа sertifikаcijа je svetski prepoznаtljiv pečаt, koji potvrđuje vаše poznаvаnje nаjnovijih Google Ads аlаta zа nаjbolju prаksu. Kao naš polaznik možete prisustvovati Google Ads obuci i polagati ispite za sticanje Google sertifikata!
imgMeta Blueprint sertifikati Zvanična sertifikacija kompanije Meta Blueprint je jedina akreditovana sertifikacija za oglašavanje i community management na platformama Facebook, Instagram i Messenger koja je priznata u celokupnoj industriji digitalnog marketinga, te je vrlo cenjena kod poslodavaca i može vas izdvojiti od konkurencije za neke od najplaćenijih poslova u ovoj oblasti.
imgThe Institute of Commercial Management (ICM) The Institute of Commercial Management (ICM) sertifikacija, kao jedna od vodećih poslovnih sertifikacija, nudi potvrdu kompetencija u širokom spektru poslovnih znanja i veština. BusinessAcademy je, kao deo kompanije LINKgroup, od strane The Institute of Commercial Management dobila status „Approved ICM Teaching Centre”, čime je ovlašćena za obuku i testiranje radi sticanja ICM kvalifikacija.

Upis je u toku! Prijavi se na vreme

Broj ljudi koji će moći da se prijavi je strogo ograničen.
Prijavi se odmah i iskoristi popuste koji važe do 31. maja ili do popune mesta.

InternetAcademy program Za prijave do 31.5.2024.* Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalna nastava 1699 2500 150 116
* Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-256.

Za nezaposlene: otplatite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 011/40-11-256, ili putem mejla office@internet-academy.com.

Tvoja uzbudljiva poslovna karijera počinje ovde!

Da se prijaviš za školovanje na InternetAcademy, ostavi svoje podatke u formi. Nakon prijave, s tobom će kontaktirati savetnik za upis, koji će te detaljno informisati o školovanju na InternetAcademy, pomoći u izboru programa i objasniti dalje korake u okviru procedure za upis.

*Ako imaš promo kod, unesi ga ovde

Iskoristi PREKO 35% POPUSTA