Srećan rođendan, internete!

I do 800 evra niže školarine na InternetAcademy do 31. oktobra

Zdravo! Šta vas dovodi ovde? Osim interneta, naravno. Probaću da pretpostavim. Imate želju za brzim zaposlenjem i zavidnom platom u digitalnom biznisu i marketingu? Ja sam web stranica koja će vam to omogućiti. Kako? Zahvaljujući sniženoj ceni školovanja na InternetAcademy, i do 800 evra, povodom „rođendana” jedne od najznačajnijih inovacija u istoriji.

Da li ste spremni da unovčite svaki trenutak korišćenja interneta?

Da

Vaša prečica do brzog zaposlenja i odlične realne plate u digitalnom svetu

Ctrl + ->

Ekvivalent poslovice „Preko trnja do zvezda” u virtuelnom okruženju mogao bi da bude
„Preko sporog dial-up interneta do mogućnosti da zaradite ogromne svote novca – online”. Zahvaljujući inovativnom pristupu, za samo 12 meseci, InternetAcademy vam daje potrebna znanja i veštine kako biste se i sami vinuli među tražene i cenjene zvezde digitala.

Isplativa stručnost

Setite se samo teške školske torbe i pratećih trauma... Na časove na InternetAcademy treba da donesete samo mali prst. U njemu ćete držati objedinjenu stručnost svih svojih profesora, koji će vam je dati na dlanu, kao i znanja i veštine koji će vam poslužiti kao ulaznica u profitabilni digitalni biznis i marketing.

Kako se odvija transmisija znanja i veština s dlana u mali prst?

Rekordno kratak ROI*

Nedavno istraživanje je pokazalo da u proseku provodimo 6 sati i 42 minuta dnevno online. Zaposleni u digitalu za isti period prosečno zarade 115 evra. Dakle, za 13 dana na poslu, pomoću aktivnosti koju već sada svakodnevno upražnjavate, otplatili biste celu školarinu.
I eto slučaja u kom broj 13 donosi čistu sreću.

* ROI (povraćaj investicije) je samo jedan od termina kojima ćete baratati nakon IA.

Internacionalna priznatost

Svako od stručnih zvanja na InternetAcademy je priznato i u zemlji i u inostranstvu. Diplome i sertifikati se direktno šalju sa adresa Odeljenja za međunarodne ispite Cambridge univerziteta, IQN, CIM, Google i drugih prestižnih institucija. Zvanja koja dobijate imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim IT centrima u Evropi ili Americi.

Postanite profesionalni autoritet i kod nas i „preko” – istovremeno!

Budite InternetAcademy polaznik već od

150€/mesečno!

Svim budućim marketarima poklanjamo i do 800 € uštede na školarinu do 31. 10.


Prijavite se!

InternetAcademy po vašem merilu

Izaberite -> pravi InternetAcademy smer <- za vas

Bilo koji program da odaberete, InternetAcademy ima dva cilja. Prvi je da nakon školovanja dobijete visokoplaćen posao. Drugi je da uživate tokom učenja i usavršavanja i da vam stečena znanja i veštine budu od koristi tokom čitave karijere. Do sada smo ove ciljeve sa uspehom ostvarivali. Nećete biti izuzetak!

E-Commerce & Online Sales

E-Commerce & Online Sales

Prema nekim prognozama, e-prodavnica zaradiće i do 33.000 evra samo u prvih mesec dana rada. Nađite se u koži vlasnika radnje koju umesto polica i rafova sačinjavaju programski kodovi ili rukovodite jednom takvom. Smerovi E-Commerce Manager & Entrepreneur i Online Sales & E-Business Development Manager nude vam idealno polazište da se i sami otisnete u poslovanje vredno na stotine milijardi evra godišnje – elektronsku trgovinu.

Online Communication

Online Communication

Blogovi, SEO sadržaj i društvene mreže su samo neki od načina na koje kompanije stižu do vas. Zašto ne biste izvršili tranziciju iz primaoca njihovih poruka u stvaraoca i pošiljaoca? Višestruko se isplati. Smerovi Content & SEO Manager i Social Media, Online PR & Community Manager savršeni su za sve vas koji bi da se dokažete u dinamičnoj atmosferi digitalnog marketinga. Već od sledeće godine, ako se upišete danas.

Online Advertising

Online Advertising

Da li ste znali da bi prihod jedne od najvećih svetskih kompanija Google opao za 97 odsto da ne postoji Google Ads? Oglašavanje na internetu je neverovatno bitna karika današnjice. I sami biste profitirali ako biste se opredelili za jednogodišnje smerove PPC & Digital Channels Manager ili Digital Marketing Planner & Account Manager. Garantujemo da ove radne pozicije neće poljuljati ni sutrašnjica!

E-Business & E-Marketing

Project started

Svaka ideja poseduje neograničen potencijal za pretvaranje u vrhunski poslovni poduhvat. Toga su i te kako svesni stručnjaci digitalnog biznisa i marketinga. Toga ste svesni i vi! Ispred imena vam sada fali još samo zvanje E-Bussiness & Internet Marketing Expert ili Web Project Manager & Data Analyst. Kako biste ga zaslužili, usavršite se u tom smeru. Ili bi trebalo da kažemo: na tom smeru?

Na internetu 👨🏻‍💻 ili na Akademiji 🤓

Online vs. tradicionalna nastava

Iskustvo od više od 20 godina školovanja na daljinu garantuje vam stabilnu konekciju između vas i predavača, i na internetu i na Akademiji. Oba načina obrazovanja ispunjavaju visoke standarde pet vodećih svetskih univerziteta. Jedan u nizu izbora koji treba da napravite: pohađanje nastave iz vašeg doma, putem Distance Learning platforme, ili u našim moderno opremljenim učionicama. Dajte nam svoj odgovor u prijavi.

S vama i na kraj sveta

Project started

Zamislite da odete na Bali. Tamo je 9 ujutru, kod nas 3 posle ponoći. Nema problema! Znanje i veštine su vam dostupni 24/7 na Distance Learning platformi. Obuka, između ostalog, uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu i interaktivne testove. S obzirom na višegodišnju praksu, kvalitet školovanja putem interneta neće zaostajati za onim iz učionica.

- teorija, + praksa

Project started

Predavanja u učionicama su zasnovana na minimumu teorije i maksimumu prakse. Ako izaberete ovaj tip obrazovanja na InternetAcademy, oduševiće vas tehnička opremljenost prostorija i visoka praktična vrednost predavanja. Nastava se izvodi u Beogradu. Svaki polaznik ima na raspolaganju sopstveni laptop, a na predavanjima se koriste projektori, multimedijalne table i moderni alati za izvođenje nastave.

Rekli su o nama

Utisci polaznika

Broj polaznika je ograničen

Investirajte u obrazovanje koje će vam se isplatiti

Tokom svojevrsne akcije za Dan interneta InternetAcademy nagrađuje polaznike koji pokažu odvažnost da se obrazuju u skladu sa zahtevima savremenog doba, uštedom i do 800 evra.

InternetAcademy program Za prijave do 29.2.2024.* Puna cena 12 rata
Online nastava 1359 2500 125
Tradicionalna nastava 1444 2500 133

* Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i članovi njihovih porodica, mogu da ostvare specijalne popuste. Za više informacija pozovite +381 (0)11 4011 256.

Ako trenutno niste zaposleni, za jednogodišnje programe InternetAcademy obezbedićemo vam finansiranje 20 odsto cene školovanja.


Sitno odbrojavanje do vašeg sledećeg krupnog životnog koraka

Ponuda ističe za:

Za 800 evra možete da se opskrbite trogodišnjom zalihom čokolade, a ukoliko niste sladokusac, tih otprilike 800 komada razvući ćete i na četiri godine, eventualno pet. Možete da pazarite kompjuter preko koga ćete znanja i veštine sa InternetAcademy pretvarati u novac ili da pare pak izdvojite za kupovinu pet trambolina i otvaranje skakaonice. Čemu god ih namenili, najekonomičnije je da ih zadržite u svom kućnom budžetu tako što ćete već danas iskoristiti promotivnu cenu InternetAcademy školovanja, koja ističe 31. oktobra.

Postanite polaznik InternetAcademy

Prijavite se do 31. 10.

Ima li boljeg dana za početak isplative i perspektivne karijere na internetu od Dana interneta? Imajte na umu da je snižena školarina na InternetAcademy ponuda koja traje do 31. oktobra, kao i da je broj polaznika ograničen. Kao stručnjaka digitalnog biznisa i marketinga očekuje vas visoka plata. Ne bi bilo loše da nabavite prostraniji novčanik. Ali najpre… Popunite formular za prijavu.

Otvori pop-up