Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

E-commerce Manager & Entrepreneur: započni svoj online biznis

Online kupovina postaje sve popularnija, a na našim prostorima i dalje predstavlja novo tržište koje čeka da bude osvojeno. Program E-commerce Manager & Entrepreneur daje vam mogućnost da steknete sva potrebna znanja iz oblasti internet trgovine kako biste bili jedan od pionira ovog rastućeg trenda koji će u budućnosti preuzeti primat nad tradicionlnim načinom kupovine.

Kome je namenjen E-commerce Manager & Entrepreneur program?

Program E-commerce Manager & Entrepreneur namenjan je podjednako iskusnim preduzetnicima koji žele da svoje poslovanje prošire ili portpuno preusmere na internet trgovinu, kao i onima koji tek formiraju svoje biznis ideje i imaju ambiciju da postanu profesionalni online preduzetnici.

Internet prodavnice imaju širku primenu i predstavljaju jedinstven kanal prodaje ne samo u korporativnom okruženju, već i kada je reč o malim i srednjim preduzećima, kao i o startup kompanijama. U okviru ovog programa jednako su zastupljeni svi videovi e-trgovine i zbog toga on predstavlja savršenu polaznu tačku za svakoga ko započinje internet poslovanje bez obzira na karakter kompanije i proizvoda ili usluga koje nudi.

Želite zagarantovan uspeh? Ovo su znanja koja su vam potrebna

Da biste uspešno pokrenuli i vodili svoje e-poslovanje, neophodna su vam znanja koja obuhvataju sve faze kroz koje ćete proći kao online preduzetnik.

Na programu E-commerce Manager & Entrepreneur ćete pre svega dobiti korisne informacije koje će vam olakšati početak: od formiranja odlične biznis ideje pa do procesa krairanja i vođenja e-prodavnice.

Takođe ćete naučiti kako da upravljate resursima, razvijete svoje internet poslovanje, postepeno povećavate obim prodaje i stvorite stabilnu kompaniju koja odoleva izazovima savremenog poslovanja.

Koje zvanje možete da steknete?

Osnovni program E-commerce Manager & Entrepreneur traje dva semestra i sastoji se od 34 predmeta. Uz to, imate mogućnost da pohađate posebne kurseve i steknete dodatna znanja i veštine za najtraženija zanimanja iz oblasti e-trgovine.

Nakon što budete završili osnovni program, imaćete priliku da se specijalizujete u odnosu na svoja interesovanja i ambicije za jedno od tri stručna zvanja:

  • E-commerce Business Analyst
  • Online Merchandising Manager
  • Online Customer Loyalty Manager

Savladajte najzastupljeniji program za optimizaciju web stranica

Kao polazniku InternetAcademy, pruža vam se mogućnost da besplatno koristite licencirani softver SEO PowerSuite i tako savladate radno okruženje jednog od vodećeg programa u SEO indistriji. Znanja za rad u ovom programu koja budete usvojili tokom školovanja moći ćete odmah da primenite u praksi kako biste što kvalitetnije optimizovali sadržaj web stranica po kriterijumima najposećenijih internet pretraživača.

E-commerce Manager & Entrepreneur osnovni plan i program

No.CoursesClasses
27. Introduction to PPC 3
28. Google Shopping 3
No.CoursesClasses
35. Fundamentals I 6
36. Fundamentals II - Google 3
No.CoursesClasses
43. Introduction 6
No.CoursesClasses
58. Entrepreneurship 6
No.CoursesClasses
61. Branding 6
No.CoursesClasses
62. English Language 1 online
63. FCE/BEC Vantage* online
No.CoursesClasses
64. Online PR - Basics 6
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Izaberite način školovanja: tradicionalno ili online

Kurseve na E-commerce Manager & Entrepreneur programu imate priliku da pohađate na dva načina:

  • Tradicionalno – dolazićete na predavanja i polagati testove u prostorijama InternetAcademy.
  • Online – sva predavanja, testove i konsultacije sa profesorima obavljaćete online putem DL platforme.

Zanimljiva predavanja koja su prilagiđena predznanju polaznika moći ćete ponovo da preslušate u svakom trenutku u arhivi snimaka, baz obzira na to koji sistem školovanja izaberete. Na taj način možete da organizujete svoje onako kako vam odgovara. Više o DL platformi i učenju na daljinu, pogledajte OVDE.

Predavači i lekcije koje će vas pripremiti za realne uslove poslovanja

Praktična znanja i profesionalna iskustva sa vama će podeliti najuspešniji stručnjasti iz oblasti internet prodaje, online marketinga, komunikacije i elektronskog poslovanja. Na taj način ćete dobiti baš one veštine koje su vam potrebne.

Ukoliko svoje online poslovanje započinjete uporedo sa školovanjem, od posvećenih predavača ćete dobiti i korisne savete, a ukoliko tek osmišljavate originalnu biznis ideju, imaćete mogućnost da učite iz različitih praktičnih primera koji će vam probuditi inspiraciju.

Znanja koja budete stekli od predavača koji predstavljaju lidere internet poslovanja, omogući će vam da odmah iskoristite stečene veštine na najbolji način.

Sertifikati koji potvrđuju vašu stručnost

Vaša stručnost nakon uspešnog završetka školovanja na smeru E-commerce Manager & Entrepreneur biće merljiva ne samo znanjem i veštinama koje ste stekli već i prestižnim međunarodnim diplomama i sertifikatima:

Pored toga, imate priliku da dobijete i jedan od dva InternetAcademy sertifikata:

Da li ste spremni da zakoračite u svet e-poslovanja?

Sve što vam je u ovom trenutku potrebno je želja da započnete svoju karijeru u oblasti elektronskog poslovanja. Sve ostalo ćete saznati, naučiti i primeniti u praksi tokom svog školovanja na InternetAcademy.

Ne gubite vreme na premišljanje, jer se internet tržište svakim danom povećava, a broj e-poslovanja raste velikom brzinom. Donesite odluku i krenite u korak sa trendovima savremenog poslovanja.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.