Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

E-commerce Manager & Entrepreneur: započni svoj online biznis

Postani internet preduzetnik za samo 12 meseci i pretvori svoje ideje u novac

Svima je jasno da biznisi i prodaja koji nisu prisutni na internetu imaju sve manje šanse za opstanak. Sa druge strane, postalo je više nego realno, isplativo i učestalo da se pokreću e-prodavnice koje postoje samo u online obliku. Tako je postalo realno i da se sa minimalnim ulaganjima ostvare neverovatne zarade.

Danas se prodaja ne odvija samo u prodavnicama već i na našim računarima i telefonima. Online kupovina postaje sve popularnija, a na našim prostorima i dalje predstavlja novo tržište koje čeka da bude osvojeno. Program E-commerce Manager & Entrepreneur daje vam mogućnost da steknete sva potrebna znanja iz oblasti internet trgovine kako biste bili jedan od pionira ovog rastućeg trenda koji će u budućnosti preuzeti primat nad tradicionlnim načinom kupovine.

Kome je namenjen E-commerce Manager & Entrepreneur program?

 • Iskusnim preduzetnicima koji žele da uvećaju svoj profit, prošire svoje poslovanje ili ga potpuno preusmere na internet trgovinu.
 • Početnicima u svetu biznisa koji tek formiraju svoje poslovne ideje i imaju ambiciju da postanu profesionalni online preduzetnici.
 • Startupovima koji žele da realizuju svoje biznis ideje bez mnogo ulaganja.
 • Svima koji rade od 9–5, ali žele da imaju i stabilan prihod sa strane.

Bilo da imate malo, srednje ili veliko preduzeće ili pokrećete svoj startup, bez obzira na karakter kompanije i proizvoda ili usluga koje nudite, internet poslovanje će vam pomoći da postignete svoje poslovne ciljeve, a na E-commerce & Entrepreneurship programu steći ćete veštine da to i ostvarite. U okviru ovog programa jednako su zastupljeni svi videovi e-trgovine i zbog toga on predstavlja savršenu polaznu tačku za svakoga ko započinje internet poslovanje.

Šta ćete sve naučiti?

Za kupce e-prodavnice znače udobnost kupovine iz svog doma, brzu dostavu, veliku preglednost i efikasnost pri kupovini. Zato se sve veći broj njih odlučuje da kupuje baš na ovaj način. Najveće svetske e-prodavnice, Amazon, e-Bay, Alibaba imaju godišnju zaradu koja se meri u milijardama dolara. Da biste i vi mogli da ponudite tržištu nešto što nije niko pre vas, biće potrebno da naučite:

 • Kako istražiti tržište da biste došli do isplative ideje i prave poslovne niše,
 • Kako pretvoriti ideju u delo; kako pokrenuti e-prodavnicu,
 • Koju platformu je najbolje izabrati zavisno od potreba i obima posla,
 • Kako odrediti i postaviti cene i kako regulasati pravni aspekt poslovanja,
 • Kako obezbediti kvalitetno online prisustvo i izgraditi prepoznatljiv brend,
 • Kako se dobro plasirati u pretrazi (SEO) i oglašavati se ciljnoj grupi (PPC),
 • Kako iskoristiti potencijal društvenih mreža za dolazak do kupaca,
 • Kako na najbolji način implementirati nove trendove i tehnologije u poslovanje,
 • Kako se kreiraju posećene web stranice i pišu opisni tekstovi,,
 • Kako se kreira biznis plan za internet poslovanje.

Znanje i zvanje za uspeh u internet poslovanju

Osnovni program E-commerce Manager & Entrepreneur traje dva semestra i sastoji se od 34 predmeta. Uz to, imate mogućnost da pohađate posebne kurseve i steknete dodatna znanja i veštine za najtraženija zanimanja iz oblasti e-trgovine

Nakon što budete završili osnovni program, imaćete priliku da se specijalizujete u odnosu na svoja interesovanja i ambicije za jedno od tri stručna zvanja:

 • E-commerce Business Analyst
 • Online Merchandising Manager
 • Online Customer Loyalty Manager

Savladajte najzastupljeniji program za optimizaciju web stranica

Kao polazniku InternetAcademy, pruža vam se mogućnost da besplatno koristite licencirani softver SEO PowerSuite i tako savladate radno okruženje jednog od vodećeg programa u SEO indistriji. Znanja za rad u ovom programu koja budete usvojili tokom školovanja moći ćete odmah da primenite u praksi kako biste što kvalitetnije optimizovali sadržaj web stranica po kriterijumima najposećenijih internet pretraživača.

E-commerce Manager & Entrepreneur osnovni plan i program

No.CoursesClasses
27. Introduction to PPC 3
28. Google Shopping 3
No.CoursesClasses
34. Fundamentals I 6
35. Fundamentals II - Google 3
No.CoursesClasses
42. Introduction 6
No.CoursesClasses
57. Entrepreneurship 6
No.CoursesClasses
60. Branding 6
No.CoursesClasses
61. English Language 1 online
62. FCE/BEC Vantage* online
No.CoursesClasses
63. A1 Level German online
64. A2 Level German* online
No.CoursesClasses
65. Online PR - Basics 6
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Nastava prilagođena vašim potrebama

Kurseve na E-commerce Manager & Entrepreneur programu imate priliku da pohađate na dva načina:

 • Tradicionalno – dolazićete na predavanja i polagati testove u prostorijama InternetAcademy.
 • Online – sva predavanja, testove i konsultacije sa profesorima obavljaćete online putem DL platforme, na svom mobilnom telefonu, tabletu ili računaru.

Bez obzira na to koji vid školovanja vam odgovara, dobijate modernu, interaktivnu nastavu prilagođenu vašim potrebama i načinu učenja. Takođe, koji god sistem školovanja izaberete moći ćete u svakom trenutku ponovo da preslušate zanimljiva predavanja koja su prilagiđena predznanju polaznika u arhivi snimaka. Na taj način možete da organizujete svoje vreme onako kako vam odgovara. Više o DL platformi i učenju na daljinu, pogledajte OVDE.

Vaši profesori su uspešni internet preduzetnici: Predavači i lekcije koje će vas pripremiti za realne uslove poslovanja

Verujemo da profesor treba da podučava primerom. Zbog toga su vaši predavači uspešni poslovni ljudi sa značajnim rezultatima u e-biznisu. Praktična znanja i profesionalna iskustva sa vama će podeliti najuspešniji stručnjasti iz oblasti internet prodaje, online marketinga, komunikacije i elektronskog poslovanja. Na taj način ćete dobiti upravo one veštine koje su vam potrebne.

Jedan od najefikasnijih načina negovanja budućih preduzetnika u svetu jeste poslovno mentorstvo. Zato će vam profesori biti stalno na raspolaganju tako što će vam: Pomoći da razvijete uspešne ideje

 • Pratiti vaš projekat
 • Savetovati kako da postignete što bolje rezultate
 • Biće mentori vašeg uspeha.

Sva predavanja usmerena su na sticanje praktičnih veština, interaktivna su i u potpunosti prilagođena predznanju polaznika. Ovladavanje novim znanjima uvek je praćeno i njihovom praktičnom primenom, čime ona postaju upotrebljive veštine.

Sertifikati koji potvrđuju vašu stručnost

Vaša stručnost nakon uspešnog završetka školovanja na smeru E-commerce Manager & Entrepreneur biće merljiva ne samo znanjem i veštinama koje ste stekli već i prestižnim međunarodnim diplomama i sertifikatima:

Pored toga, imate priliku da dobijete i jedan od dva InternetAcademy sertifikata:

Najbolje vreme da postanete online preduzetnik je SADA

Ono po čemu se uspešni preduzetnici odlikuju jeste odlučnost da stvari preuzmu u svoje ruke i iskoriste prilike kada im se ukažu. Vreme je da i vi uradite to isto.

Već za nekoliko meseci ovog programa moći ćete da napravite svoju prvu e-prodavnicu, a za samo 12 meseci bićete u stanju da pokrenete i razvijete sopstveni održivi biznis.

U elektronskom poslovanju se sve dešava previše brzo i zato nema vremena za gubljenje. Godinu dana je sasvim dovoljno vremena da stvorimo stručnjake na koje tržište nestrpljivo čeka. Za to garantuju diplome i sertifikati najprestižnijih svetskih institucija iz oblasti elektronskog biznisa i marketinga.

Iskoristite priliku, reagujte na vreme i postanite internet preduzetnik!