Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Online Sales & E-business Development: postani stručnjak za internet poslovanje

Ako pogledate godišnje zarade najuspešnijih e-business kompanija, biće vam jasno da je novac krenuo online putevima i da će tamo ostati i u budućnosti. Google, Amazon, eBay, Alibaba godišnje imaju ukupnu zaradu veću od 100 milijardi dolara.

Internet danas svima pruža priliku za uspešno poslovanje i zaradu. Glavna prednost online poslovanja jeste mogućnost da sa malim ulaganjima započnete svoj biznis i ostvarite ogroman profit. Umesto skupog lokala, dovoljni su vam dobar sajt i uspešna marketing strategija, a ulaganje u nove lokacije i tržišta radi širenja posla biće nepotrebno jer je online poslovanje po svojoj prirodi globalno.

Kada jednom ovladate naprednim znanjima za pokretanje online biznisa, pred vama će se otvoriti nebrojene mogućnosti.

Iskoristite sve prednosti elektronskog poslovanja

Opšte je poznato da online posao pruža najveću fleksibilnost. Sada i istraživanja pokazuju da najfleksibilnije radno vreme i najveći stepen zadovoljstva imaju upravo zaposleni u digitalnoj industriji.

Uz takav posao, sa jedne strane imate priliku da radite u dinamičnim, modernim kancelarijama, sa posebnim prostorima za odmor i zabavu. Sa druge, uspešne e-biznis kompanije zapošljavaju stručnjake iz celog sveta kojima je dozvoljeno da rade odakle god žele.

Zamislite sebe kako obavljate posao u kafiću dok ispijate svoju omiljenu kafu, na plaži dok talasi zapljuskuju obalu, ili gde god želite da budete. A sada se zamislite na tom mestu za samo godinu dana.

Kome je namenjen Online Sales & E-business Development program?

Ako vas interesuju poslovanje putem interneta, nove tehnologije i marketinške strategije u online prodaji, Online Sales & E-business Development program predstavlja idealnu opciju za vas.

Program je idealan za sve koji žele fleksibilnost u poslu, učenju i životu.

Bilo da pokrećete sopstveni biznis ili da želite zaposlenje u nekoj od uspešnih online kompanija, bilo da ste totalni početnik u oblasti e-biznisa ili da već imate neka iskustva, ovaj program će učiniti od vas tražene stručnjake.

Bez obzira na to da li imate predznanje i želite da se usavršavate ili okrećete novi list i započnete potpuno drugačiju karijeru, ovaj program će vam za samo 12 meseci dati znanje i veštine koje su vam neophodne da biste postigli uspeh.

Online Sales

Steknite znanja koja su vam potrebna za poslovanje budućnosti

Tokom školovanja na Online Sales & E-business Development programu naučićete:

 • Kako da kupcima date tačno ono što žele: kreirate i vodite marketinške kampanje uismerene na konkretne ciljne grupe, koje će doneti najveći profit
 • Kako da pametno iskoristite poslovne prilike, da ih uočite tamo gde ih drugi ne vide, pa čak i da ih sami kreirate
 • Kako da sa minimalnim sredstvima i pametnom strategijom započnete sopstveni on-line biznis koji će vam doneti ozbiljan profit
 • Kako da pokrenete online prodavnicu koja će poslovati na lokalnom i globalnom nivou
 • Da brzo i lako realizujete svaku poslovnu ideju sa minimalnim ulaganjima
 • Da istražujete i prepoznajete tržišne niše, sklapate partnertsva i pokrećete nove projetke u skladu sa trendovima na tržištu
 • Kako da uvek budete korak ispred konkurencije i na samom vrhu

Neograničene mogućnosti za profesionalno usavršavanje!

Nakon završenog osnovnog programa, na raspolaganju su vam i dodatni kursevi za konkretna zanimanja, nakon kojih možete da steknete jedno od stručnih zvanja:

 • Online Sales Manager/Analyst
 • E-business Development Manager
 • Online Revenue Manager 
 • Portal Product Manager
 • Consumer Acquisition Manager 
 • Online Sales Strategist

Online Sales & E-business Development osnovni plan i program

No.CoursesClasses
25. Introduction to PPC 3
26. Google Shopping 3
No.CoursesClasses
56. Branding 6
No.CoursesClasses
57. English Language 1 Online
58. FCE/BEC Vantage* Online
No.CoursesClasses
59. A1 Level German Online
60. A2 Level German Online
No.CoursesClasses
61. Online PR - Basics 6
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Iskusni i posvećeni predavači

Ono što je specifično za internet poslovanje je da govorimo o oblasti koja je u ekspanziji poslednjih 20 godina i gotovo svakodnevno se menja. Kada govorimo o stručnjacima iz ove oblasti i njihovom višegodišnjem iskustvu, ono se svodi na veoma sveže, aktuelno i odmah primenjivo znanje, jer da bi bili eksperti iz oblasti online prodaje neophodno je da su stalno u toku i praksi.

Upravo takvi su predavači InternetAcademy, jer smo za ovu zanimljivu oblast agažovali isključivo osobe iz struke, koje svakodnevno prodaju, kreiraju marketinške kampanje i posluju na internetu. Stoga budite sigurni da će vaša znanja biti u skladu sa tim: izuzetno aktuelna i upotrebljiva, kao i da će odmah donositi rezultate.

Sertifikati sa kojima ćete lako pronaći posao i ispregovarati odličnu platu

Vaša stručnost nakon uspešnog završetka školovanja na smeru E-commerce Manager & Entrepreneur biće merljiva ne samo znanjem i veštinama koje ste stekli već i prestižnim međunarodnim diplomama i sertifikatima:

Pored toga, imate priliku da dobijete i jedan od dva InternetAcademy sertifikata:

Imate potencijal, ali nemate vremena da dolazite na predavanja? Učite online!

Kao što smo već pomenuli, savremeno doba traži nove forme i veću fleksibilnost. Mnogi ljudi sa velikim potencijalom, kao što ste vi, nemaju vremena da odlaze na predavanja i redovno posećuju školu u kojoj se usavršavaju. Zbog toga InternetAcademy koristi i jedinstven sistem školovanja na daljinu.

Online polaznici koriste modernu DL platformu za učenje na daljinu, koja omogućava sticanje znanja putem interneta, iz bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Potpuno flesibilno. Putem online platforme za učenje, omogućeno vam je da postignete svoj maksimum i pored toga što ste zaposleni ili iz nekog drugog razloga niste u mogućnosti da pohađate nastavu na tradicionalan načun. Dozvoljava vam da učite onda kada i odakle vama to odgovara!

Ovo je početak vaše uspešne karijere

Sa školovanjem na programu Online Sales & E-Business Development otvara vam se niz poslovnih mogućnosti. Veštine koje ćete naučiti moći ćete da unovčite radom u različitim kompanijama, u zemlji i širom sveta, a moći ćete i da se oprobate u ulozi online preduzetnika.

Ako se prijavite danas, za samo godinu dana u rukama ćete imati alat koji će vam zauvek biti izvor zarade i sigurnosti.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.