Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Corporate Responsibility

Opis kursa

Povećano interesovanje za društvenu odgovornost je nastalo usled povećane svesti o etičnim problemima i sve veće zagađenosti okoline. Problemi kao sto su zagađenje spoljašnje sredine, neprikladan tretman radnika, loša proizvodnja i ugrožen položaj su svakodnevna pojava u medijima. Mnoge zemlje su razvile državne regulative koje se tiču svih ovih pitanja, a posoje i standardi i zakoni koji važe na međunarodnom nivou. Zbog toga sve više investitora i menadžera je počinje da vodi računa o društvenoj odgovornosti.
Sa druge strane potrošači su sve osetljiviji na performanse kompanije na polju društvene odgovornosti , naročito kada su u pitanju kompanije od kojih kupuju potrebna dobra ili traže usluge. Ovaj trend je doprineo stvaranju pritiska na kompanije, nalažući im da funkcionišu po ekonomskim, drustvenim i ekološki opravdanim strategijama.

Cilj kursa

Cilj ovog kursa je da polaznike uptuti na najbolje načine za rešavanje problema vezanih za društvenu odgovornost. Kroz praktičen primere bićete upućeni u svetske i domaće trendove u ovoj oblasti. Naučićete kako da kompaniju u kojoj radite promovišete kao društveno odgovornu, a da pritom ne trošite milione.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se