Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

LINK Business Incubator na InternetAcademy

„Business Leadership for Digital Economy”

  • Završili ste InternetAcademy i imate originalnu biznis ideju, ali ne znate kako da je realizujete?
  • Nemate potreban kapital i ostala sredstva?
  • Niste sigurni da će Vaša ideja zaživeti na tržištu?

LINK Business Incubator će vam pomoći da vaša ideja postane uspešna stvarnost!

Milioni izuzetnih ideja vrlo često samo to i ostanu - ideje. Ako nemamo dovoljno iskustva ili mudre savete iskusnih kao podršku, neophodno okruženje da tu ideju ostvarimo i, povrh svega, resurse da je sprovedemo u delo, naša ideja, koliko god genijalna bila, neće ugledati svetlost dana. Čak i najboljoj ideji potrebna je kompletna podrška da bi postala najbolje ostvarenje.

Ukoliko se pronalazite u prvih nekoliko redova, nema potrebe da brinete, jer - sve što vam je potrebno jeste prava podrška, koja će vam omogućiti da samostalno i sigurno krenete dalje.

Da bi vaše ideje postale stvarnost, osmislili smo jedinstveni program podrške mladim preduzetnicima u realizaciji inovativnih biznis ideja. Reč je o LINK Business Incubator-u (LINK BI) pod nazivom „Business Leadership for Digital Economy”.

Šta vam LINK BI pruža?

✔ Pouzdanog i iskusnog partnera koji će vam omogućiti sve što je potrebno da vaša ideja preraste u uspešan biznis!
Vaše je samo da imate originalnu ideju, a LINK BI će vam omogućiti da ona zaživi u narednih godinu dana! Kako? Pružiće vam sve uslove potrebne za uspešnu realizaciju vaše poslovne zamisli - od kapitala, preko tehničke infrastrukture, do korisnih saveta vrhunskih stručnjaka i uspešnih preduzetnika iz različitih oblasti poslovanja.

✔ Prostor za rad i infrastruktura!
LINK BI vam stavlja na raspolaganje kancelarijski prostor sa svim sredstvima potrebnim za rad, od softvera, računara, brzog pristupa internetu i svega onoga što danas podrazumeva najsavremeniju tehnologiju u poslovnom svetu, preko moderno i kvalitetno opremljenog enterijera, do osećaja da svoju ideju realizujete u najprijatnijim mogućim uslovima.

✔ Niz usluga kao podrška budućem poslovanju!
Kada postanete deo Business Leadership for Digital Economy projekta, dostupno vam je i ono za šta ste pretpostavili da ćete morati sami da se pobrinete. Dobićete čak i administrativne usluge, pomoć u vođenju knjiga, pravno savetovanje, usluge konsaltinga i mentoringa, podršku dizajnerskog i programerskog tima, kao i pomoć pri zaštiti intelektualne svojine.

✔ Tržište nije nepoznato!
Znamo koliko je svaki početak težak, koliko je teško naći klijente i šta predstavlja borba za, pre svega, preživljavanje, a onda i uspeh. Zato ćemo vam ustupiti svoje kontakte i resurse. Omogućavamo vam pristup potencijalnim klijentima, povezivanje sa aktuelnim projektima u okviru kompanije LINK group, osnivača InternetAcademy, i povezivanje sa strateškim partnerima.

✔ Stručni saveti u službi vaše poslovne ideje!
Kako biste što lakše i brže prevazišli prepreke koje se javljaju na početku svakog biznisa i kako bismo bili sigurni u vaš napredak, organizovaćemo za vas niz obuka, gde će vam svoja znanja i iskustva prenositi uspešni preduzetnici i stručnjaci iz svih oblasti poslovanja - marketinga, menadžmenta, prodaje... Imaćete i svog ličnog mentora, ukoliko to želite.

Šansa za pokretanje sopstvenog biznisa

LINK BI - Business Leadership for Digital Economy je jedinstvena šansa da odmah po završetku školovanja primenite stečena znanja i veštine, i to u sopstvenom biznisu, koji je siguran i unosan. Više o pogodnostima koje vam stoje na raspolaganju u ovom jedinstvenom projektu, možete pročitati ovde.

Kao društveno odgovorna kompanija, posvećena obrazovanju i poslovnom usavršavanju mladih ljudi u Srbiji, čija je misija da pomaže ljudima da postanu uspešniji, osnivač InternetAcademy, LINK group je osmislila ovaj jednogodišnji program sveobuhvatne podrške najmlađim preduzetnicima, jer veruje i na svom primeru pokazuje da znanje i talenat zaslužuju šansu.

Mi vam pružamo šansu i pomažemo vam da tu šansu iskoristite na najbolji mogući način!

Kako se postaje deo LINK BI tima u samo tri koraka:

1. Popunite aplikacioni formular ovde.

2. Razradite svoj biznis plan, kako biste našoj stručnoj komisiji pokazali da on zaslužuje sve navedene pogodnosti.

3. Prezentujte nam svoj plan i ubedite nas da vam pružimo šansu.

 

Oni su već postali deo LINK Business Incubatora

tender5 logook matematika logosedmica logosrednje skole logofakulteti srbije logo

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se