Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

FCE BCE

InternetAcademy je ostvarila saradnju sa British Council Institutom, vodećom međunarodnom organizacijom iz Velike Britanije, koja se bavi obrazovanjem i kulturnim vezama sa zemljama širom sveta. U okviru ovog partnerstva, kao British Council Preparation Centre, polaznicima omogućavamo pripremu za polaganje Cambridge ESOL ispita - FCE i BEC Vantage sertifikati, čije diplome i sertifikati spadaju među najpoznatije kvalifikacije za engleski jezik na svetu.

Važno je naglasiti da InternetAcademy svojim polaznicima omogućava besplatno pohađanje kurseva pripreme za polaganje FCE i BEC Vantage ispita, dok se polaganje održava u samom British Council Institutu, koji predstavlja Cambridge centar za polaganje ovih ispita. Ispit prijavljujete na InternetAcademy, a mi ćemo vašu prijavu proslediti British Council Institutu. Više o procesu prijavljivanja i Cambridge centrima u kojima u svojoj zemlji možete polagati FCE i BEC Vantage ispite, možete se informisati ovde.

 

Cambridge First Certificate in English (FCE)

Na osnovu partnerstva sa British Council institutom, InternetAcademy je omogućila svojim polaznicima pripremni kurs u cilju sticanja sertifikata Cambridge First Certificate in English (FCE), najčešće polaganog od svih Cambridge ispita. On nije sastavni deo redovnog plana i programa, već ga polaznici mogu pohađati po izboru.

FCE predstavlja viši srednji nivo znanja engleskog jezika i uključuje sticanje svih jezičkih veština: čitanje, pisanje, razumevanje, konverzaciju i upotrebu engleskog jezika u svakodnevnom govoru. Zbog toga ga mogu polagati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Inače, Cambridge First Certificate in English (FCE) priznaje na hiljade kompanija, akademskih institucija, univerziteta i koledža, strukovnih tela, ministarskih i vladinih tela širom sveta.

 

Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)

Polaznici InternetAcademy mogu da izaberu da li žele da steknu gorepomenuti FCE sertifikat ili Business English Certificate Vantage (BEC Vantage), koji zahteva približan nivo znanja engleskog jezika i jednako je vrednovan u poslovnom svetu. Pripremu za polaganje BEC Vantage ispita InternetAcademy omogućila je svojim polaznicima, tzakođe, na osnovu partnerstva sa British Council institutom.

Engleski je dominantan jezik sporazumevanja i komunikacije u svetu savremenog biznisa. U tu svrhu, University of Cambridge ESOL Examinations uveo je i stručne ispite za proveru znanja engleskog jezika. BEC Vantage sertifikat je cenjen upravo zbog toga što potvrđuje znanje poslovnog engleskog jezika i sposobnost pisane i usmene komunikacije osoba koje ga poseduju sa inostranim poslovnim partnerima.

Uslovi za polaganje ovog ispita isti su kao i za FCE ispit, što znači da ga mogu polagati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level. On, takođe, nije u sklopu redovnog plana i programa, već je izborni ispit.

Najčešća pitanja i odgovore u vezi sa FCE i BEC Vantage ispitima možete pogledati ovde>>.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se