Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Strategic Marketing

Opis kursa

Strategijski marketing je jedno od glavnih pitanja kada se radi o upravljanju marketingom na internetu. Kurs je organizovan tako da polaznici saznaju više o teoriji, ali i praksi kreiranja i realizacije marketing strategija na internetu, nauče kako da ispituju tržište i mogućnosti koje su im na raspolaganju i na osnovu rezultata pravilno izaberu strategiju kojom će postići najbolje efekte digitalne marketing kampanje.

Saznajući o samom planiranju strategija, polaznici kursa će steći i veštine praćenja efekata izabrane taktike, kao i načine za njeno unapređenje, a samim tim i poboljšanje komunikacije sa klijentima i veći domet same marketinške kampanje.

Cilj kursa

Polaznici kursa će dublje razumeti jedno od najvažnijih područja marketinga i naučiti kako pravilno da organizuju marketinške kampanje. Zahvaljujući praktičnim znanjima koje usvoje umeće samostalno da pristupe istraživanju konkurencije, interesovanja kupaca i drugih parametara na osnovu kojih će odlučiti koja je najbolja strategija koju mogu da primene u promociji konkretnog proizvoda ili usluge koju predstavljaju.

Strategic Marketing
spinner

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se