Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Sales and Customer Relationship Management

Opis kursa:

Termin prodaja pretpostavlja sve prodajne situacije i aktivnosti koje vode do konačnog plasmana proizvoda ili usluga potrošaču. A odnosi s klijentima čine dodatnu vrednost poslovanja danas.

Na kursu stičete znanja o ulozi menadžera prodaje, njegovim aktivnostima, odgovornostima, načinima upravljanja ciljevima prodaje. Osim toga, stičete znanja o tome kako voditi prodajni tim u svim fazama rada, počev od selekcije prodavaca, preko njihove obuke i razvoja, do rukovođenja i motivacije prodajnog tima. Upoznajete se sa psihologijom, osobinama koje odlikuju dobrog prodavca, njegovim aktivnostima i sa celokupnim procesom prodaje od otvaranja, preko prezentacije, do zaključivanja prodaje.

Na kursu se objašnjava i odnos između dobavljača, tehnologije i klijenata koji zajedno omogućavaju stvaranje baze za pružanje podrške klijentima i elektronsko poslovanje. Načite kako da izaberete pravi alat za vaš biznis da bisite obezbedili napredak i rast, a u isto vreme održali visok stepen zadovoljenja potreba klijenata i njihovog zadovoljstva.

Cilj kursa:

Cilj kursa je da naučite kako da izgradite partnerski odnos sa klijentima, povećate lojalnost i zadovoljstvo klijenata, a time i visoku profitabilnost sopstvene kompanije, kako da prepoznate potrebe kupca i da sa različitim tipovima sagovornika uspešno zaključite prodajni proces, rešite moguće reklamacije i održite kontakt sa klijentima i nakon prodaje.

Po uspešnom završetku ovog kursa bićete spremni i za organizovanje i vođenje uspešnog prodajnog tima, a samim tim i prodajnog procesa.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih LINK Academy programa: E-Business & Internet Marketing.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.