Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Kurs Entrepreneurship

Opis kursa: Na kursu stičete znanja o tome šta čini jednog preduzetnika, koje dominantne osobine odlikuju taj tip ličnosti i kako razmišljaju preduzetnici. Na kursu saznajete da li ste preduzetni, da li se Vaše trenutne osobine i obrazovanje podudaraju sa utvrđenim osobinama uspešnih preduzetnika. Upoznajete tok celokupnog procesa - od poslovne ideje do osnivanja i vođenja preduzeća. Bavite se ulogom preduzetnika u različitim fazama razvoja biznisa što je od ključnog značaja za uspešno prilagođavanje kompanije novim potrebama.

Cilj kursa: Cilj kursa je da razumete osobine i poziciju preduzetnika i preduzetnika-menadžera kao i zahteve koje pred njih može postaviti vođenje jednog preduzeća. Cilj kursa je da usvojite znanja potrebna za uspešno upravljanje preduzećem u svim njegovim životnim fazama, od osnivanja do nestanka preduzeća, bez obzira na njegovu veličinu.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih Internet Academy programa: Online Sales & E-business Development ManagerE-commerce Manager & EntrepreneurWeb Project Manager & Data Analyst i Content & SEO Manager.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se