Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Odaberite jedan od programa i započnite uspešnu karijeru u vođenju internet poslovanja, online marketinga i prodaje!

Želite da da steknete znanja i veštine online marketinga, prodaje i poslovanja koje će vam doneti odličan posao i zaradu?

Izaberite oblast u kojoj vidite sebe. Pred vama su programi InternetAcademy, od dinamične e-trgovine i internet preduzetništva, do kreativnog online PR-a i mendžera internet marketinških kampanja...

Bilo koji program da odaberete, imamo dva cilja: Prvi je da nakon školovanja na InternetAcademy dobijete odlično plaćen posao. Drugi je da uživate tokom učenja i usavršavanja, i da vam to iskustvo bude od koristi tokom cele karijere. To su ciljevi koje sa uspehom ostvarujemo.

Tokom vašeg usavršavanja na nekom od programa na InternetAcademy steći ćete znanja i veštine iz oblasti online poslovanja, online marketinga, internet prodaje, online PR-a, vođenja komunikacije na društvenim mrežama i još mnogo toga. Nakon završenog programa, dobićete međunarodno priznati sertifikat koji je najbolja potvrda vašeg znanja. Tu potvrdu cene poslodavci u celom svetu.

Odaberite program koji će vam doneti znanja i veštine za posao koji želite i učite od predavača koji su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima! Izaberite svoj program već danas i započnite uspešnu karijeru u internet poslovanju!

Programi na InternetAcademy

Program E-commerce & Sales je jednogodišnja obuka tokom koje ćete steći sva neophodna znanja i korisne veštine koje su vam potrebne za uspešno vođenje poslovanja na internetu. Od osmišljavanja internet biznisa, kreiranja e-prodavnice, postavljanja cena, do promocije i internet marketinga.

Komunikacija sa potrošačima je od ključnog značaja za poslovanje svake kompanije koja je okrenuta krajnjim potrošačima, bilo da se radi o klasičnom ili internet poslovanju. Koje sve specifičnosti odlikuju vođenje komunikacije sa korisnicima na internetu saznaćete kroz jednogodišnju obuku na programu Online communication.

Advertising odnosno oglašavanje je jedna od najvažnijih oblasti marketinga. Na ovom jednogodišnjem programu naučićete sve što je potrebno kako biste se bavili online advertisingom i savladaćete sve specifičnosti oglašavanja na internetu. Od analize situacije, konkurencije, ciljne grupe, do kreiranja idejnih rešenja i pokretanja kampanje, sve su to oblasti za koje ćete postati stručnjaci nakon ovog programa.

Ovde ćete tokom 12 meseci steći neophodna znanja i veštine za uspešan razvoj i promociju internet poslovanja. Tokom pohađanja ovog programa upoznaćete se sa svima tajnama uspešnog vođenja elektronskog poslovanja, marketinga na internetu i prednostima ovakvog biznisa.

Sloboda u načinu pohađanja nastave

InternetAcademy obezbeđuje nastavu na dva načina – tradicionalno, učenjem u učionici ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Budući da InternetAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju The Chartered Institute of Marketing iz Velike Britanije, oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Ako odaberete učenje preko interneta, dobijate pristup posebnoj e-learning tehnologiji. Online nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Polaznici koji se školuju online slušaju svako predavanje, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade sa profesorima i konsultantima, kao da su prisutni u učionici.

Saznajte više

Prvi pozitivan utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na InternetAcademy i visoka praktična vrednost predavanja koja pohađaju.

Svaki polaznik ima pojedinačan pristup platformi za učenje sa dodatnim materijalima za vežbu. Ukupna vrednost školovanja koja se dobija višestruko prevazilazi cenu školarine.

Svako mesto u učionicama ima rezervisan laptop, onda kada je to potrebno, a na predavanjima se koriste projektori, interaktivne table i moderni alati za vođenje nastave.

Za bilo koji od programa preuzimate zvanična stručna zvanja

Stručna zvanja koja dobijate na InternetAcademy garantuju da imate veštine za vođenje projekata u bilo kojoj od tri glavne oblasti poslova koji se obavljaju na internetu, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje The Chartered Institute of Marketing iz Velike Britanije, u zavisnosti od smera jednogodišnjih programa, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od kompanije Google Inc. za oblasti profesionalnog bavljenja oglašavanjem na internetu. Saznajte više o diplomama i sertifikatima.

Saznajte više

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se