SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Personal Sales

Opis kursa

U ovom kursu biće obrađen pojam i proces lične prodaje. Biće reči o tipovima lične prodaje koji se svakodnevno primenjuju u praksi i donose odlične rezultate. Obrađivaćemo osobine prodavca, kao i veštine, znanja i metode kojima se on koristi kako bi uspešno realizovao prodaju i time doprineo uspešnom poslovanju kompanije za koju radi. Kurs uključuje brojne praktične savete, od komunikacije sa kupcima, do upravljanja prodajnim timom.

Cilj kursa

Cilj kursa je da se obučite za dobrog prodavca koji poznaje pre svega sebe, a zatim i svog kupca. Prodavca koji može uvek da prepozna potrebe kupca i koji može da izađe na kraj sa različitim tipovima sagovornika kako bi uspešno zaključio prodajni proces, rešavao eventualne reklamacije i održavao kvalitetan odnos sa svojim klijentima i nakon prodaje, neograničeno u budućnosti.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se