Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Prijavite se na vreme – letnji upisni rok na InternetAcademy je u toku. Snižene cene školarine važe do 31. jula

Koga tražimo?

Možda ste došli ovde, apsolutno ne poznajući oblast, ali ste prepoznali koliko je obrazovanje u tom smeru perspektivno… Imate ograničeno predznanje, koje biste hteli da unapredite?  Iskusni ste profesionalac u digitalnom biznisu i marketingu, ali biste želeli da svoje znanje i veštine potkrepite međunarodno priznatim sertifikatima?

Zapravo, nije bitno. Tu smo da InternetAcademy prilagodimo vašim sposobnostima, ciljevima i potrebama i da se nakon završene obuke iz naše ustanove u svet digitalnog biznisa i marketinga otisnete kao zaposleni koji se samo može poželeti. Prijavite se ovde.

Garantujemo da se na tržištu rada nećete zadržati dugo kao slobodan igrač”. Osim ukoliko se samostalno ne odlučite na i te kako unosan freelancing… No, o tom potom.  

Šta dobijate?

Upisom i završetkom jednogodišnjeg školovanja na internet akademiji dobijate veštine, znanja i resurse za dalje usavršavanje, kao i dokaz da sve navedeno posedujete u vidu međunarodno priznatih sertifikata.

Naravno, kako biste ovladali oblašću digitalnog biznisa i marketinga, treba i sami nešto da date. Pitate se šta! Mali prst. U njemu ćete držati objedinjenu stručnost svih svojih profesora. Kada pročitate „SEO”, znaćete da je reč o optimizaciji sajtova za pretraživače, a ne o nečijem agresivnom obaveštenju da je seo.

Pomenuli smo da su InternetAcademy programi skrojeni prema vašim pojedinačnim zahtevima. Prvi u nizu izbora koji treba da napravite: pohađanje nastave u našim moderno opremljenim učionicama ili iz vašeg doma. Tradicionalno ili online školovanje, pitanje je sad. Koji je vaš odgovor?

Z + V + S = brzo_zaposlenje + odlična_zarada

Ako zbog stresa niste potpuno potisnuli sećanje na časove matematike u srednjoj školi, onda vam rešavanje jednačina sa tri nepoznate nije nepoznanica. Pre nego što pokušate da razrešite ovu, molimo vas da se zaustavite. Za razliku od profesora koji su od vas očekivali da otkrijete šta stoji iza Z, V i S, mi ćemo vam ovog puta sami predstaviti rešenje. Z predstavlja znanje, V veštine, a S sertifikate. Kroz školovanje na InternetAcademy obezbedićete sva tri člana jednačine čiji je konačan rezultat brzo_zaposlenje i odlična_zarada, i to u rekordnom roku.

Za 12 meseci s leve strane matematičkog izraza preći ćete na desnu, baš kao stotine naših polaznika pre vas. Ukoliko se ovaj prelazak, iz bilo kog razloga, ne završi s uspehom i mislite da niste savladali sva znanja i veštine koje ste obrađivali, možete da se školujete sledeće godine, potpuno besplatno.

Znamo koliko je visok kvalitet školovanja na InternetAcademy i šta sve možete postići posle školovanja, tako da smo slobodni da vam damo ovakvu garanciju.

Ko može da se prijavi?

Na program InternetAcademy dobrodošli su svi koji žele da steknu praktična, savremena znanja o poslovanju na internetu, kao i da unaprede postojeće veštine i kvalifikacije i podignu postojeću karijeru na viši nivo.

Strane jezike ne morate da znate. Sva predavanja na InternetAcademy su na našem jeziku. Pri tom, polaznici jednogodišnjih programa imaju obezbeđenu i nastavu engleskog i nemačkog jezika.

Prvi korak

Ako ste zainteresovani za upis na internet akademiju, prvi korak je da izaberete program koji želite da istražujete i veštine koje želite da savladate. Detalje o pet glavnih programa možete pronaći na strani programi.

Za pravu osobu, vreme za prijavu je upravo sada

Izbor pouzdanog životnog puta nije vezan za prošlost. Naši polaznici se nalaze u raznim životnim pozicijama – od mladih i ambicioznih do zrelih, iskusnih i dokazanih. Mladi su odlučili da što pre steknu upotrebljive veštine koje će lako moći da naplate, dok zaposleni profesionalci žele sigurniju karijeru, još bolju poziciju i veću platu. Svi oni žele posao koji će ih ispuniti, duhovno i finansijski.

U vezi sa tim, osoba koja najbolje može da odredi da li ste Vi trenutno spremni za prijavu na listu polaznika ste upravo Vi sami.

Kako da se prijavite

Prvo, popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom putem ovog linka ili nas kontaktirajte telefonom, na +381 (0)11 4011 256, radnim danima od 09 do 20 časova (internacionalni polaznici – vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00).

Posle Vaše prijave, razgovoraćete sa našim savetnikom za upis na internet akademiju. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vaše talente, ambicije i želju za napredovanjem. Ispričajte nam Vašu priču. Recite nam po čemu ste posebni. Ako savetnik da odobrenje za Vaš upis, poslaćemo Vam svu dokumentaciju za zvaničan upis i poželeti dobrodošlicu.

Broj mesta je ograničen

Pošto je upisni rok već počeo, broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta za Vaš odsek, iskoristite šansu i prijavite se odmah. Ovo je pregled slobodnih mesta po departmentima:

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

InternetAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna
cena
12
rata
15
rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139
*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite +381 (0)11 4011 256.

Za nezaposlene: Platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, za jednogodišnje programe InternetAcademy obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja InternetAcademy uračunato je:

 • pun fond časova,
 • prisustvo predavanjima u prostorijama InternetAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a,
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija,
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike,
 • kompletan set materijala za vežbe,
 • besplatno prvo polaganje testa za izabrani sertifikat
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa InternetAcademy,
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group Professional Education,
 • sertifikat InternetAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji InternetAcademy;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • doživotno besplatne usluge Centra za razvoj karijere
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:

  • Cambridge International sertifikata
  • Meta Blueprint sertifikata
  • Chartered Institute of Marketing (CIM) diploma i sertifikata
  • Cambridge English sertifikata
  • ICM sertifikata

Prijava za klasu 2024/25. počinje ovde.

Da se prijavite na InternetAcademy, kliknite ovde.

Prijavite se