Upisni rok je počeo

Kako da dobijete međunarodno priznate diplome i sertifikate za uspešnu karijeru?

Svako od stručnih zvanja koje dobijate na InternetAcademy priznata su na međunarodnom nivou, a posebno u Srbiji i regionu. 

To je zato što obuku i polaganje finalnih ispita organizuje InternetAcademy, a diplome i sertifikati se direktno šalju sa adresa odeljenja za međunarodne ispite Cambridge Univerziteta, IQN, CIM, Google i drugih sertifikacionih centara.

Zvanja koja dobijate imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim IT centrima u Evropi ili Americi. Iz našeg iskustva, sa ovim papirima u ruci stičete profesionalni autoritet u zemlji. Osim primenljivih veština koje dobijate, rang vaših novih zvanja otvara vam vrata preduzeća koja nude odlično plaćene poslove i visoku zaradu. 

To je zbog toga što InternetAcademy radi na najvišem nivou partnerstava sa vodećim internet kompanijama i, kao takva, jedina je institucija na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koja ima sva ova ovlašćenja. Inače, odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridge-u je deo Cambridge Assessment-a, najveće evropske agencije za ocenjivanje, i odeljenje je Cambridge Univesity-a.

Dva od mnogih razloga zašto imamo tu privilegiju jesu kvalitet projekata koje su naši timovi izvršili i metodologija „arhitektura saznanja” koju koristimo za izvođenje nastave, čime obezbeđujemo visok nivo stručnosti polaznika, bez obzira da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Šta vam donosi posedovanje ovih kvalifikacija?

Sticanjem zvanične stručne diplome ili sertifikata, u rukama imate priznatu potvrdu vaše stručnosti, znanja i stečenih veština. To je ogromna prednost u odnosu na druge kandidate pri zapošljavanju i karta ka uspešnoj karijeri! 

Polaznici InternetAcademy imaju mogućnost da steknu međunarodne sertifikate:
 

Chartered Institute of Marketing (CIM)

Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. LINK group InternetAcademy je akreditovani CIM centar i po završetku školovanja možete steći sledeće CIM diplome i sertifikate:

 • Level 3 Foundation Certificate in Marketing
 • Level 6 CIM Digital Diploma in Professional Marketing

Sticanje specijalističkih znanja, kao i fleksibilna mogućnost sertifikacije čini program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. CIM sertifikacije usklađene su sa planom i programom InternetAcademy.

Više o CIM sertifikatima pročitajte ovde.

International Qualifications Network (IQN)

Kao jedini Registered Training Centre za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji, InternetAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i finansija, kao i sledeća IQN zvanja:

 • Diploma in Marketing (DipMKT)
 • Certified Project Management Analyst (CPMA)

Znanja koja pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog menadžmenta, dajući poslovnim ljudima resurse za pokretanje promena u globalnom biznis okruženju. Sertifikati IQN-a zvanično su priznati i cenjeni u više od 160 zemalja sveta.

Više o IQN sertifikatima saznajte ovde.

Cambridge sertifikati

cambridge novi logo

Cambridge International sertifikati predstavljaju skup profesionalnih kompetencija kreiran za sve koji žele da unaprede svoje obrazovanje i karijeru. Na InternetACademy možete steći sledeće Cambridge sertifikate:

 • Cambridge International A&AS Level Business - poslovni sertifikat koji izdaje ispitno odeljenje Cambridge University-a, za polaznike InternetAcademy.
 • Cambridge A&AS Level Computer Science - stručni sertifikat koji izdaje ispitno odeljenje Cambridge University-a.

Sticanjem sertifikata stručnih jednogodišnjih studija Cambridge University-a nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu, kao i sposobnost naplate vaših novih veština. 

Više o Cambridge sertifikatima.

Google Ads i Analytics sertifikati

U okviru plana i programa InternetAcademy za polaznike se vrši obuka i polaganje ispita za sticanje zvaničnih Google sertifikata. Ova sertifikacija je svetski prepoznatljiv pečat, koji potvrđuje vaše poznavanje Google Ads i Analytics alata za najbolju praksu.

Kao naš polaznik možete prosustvovati Google Ads i Analytics obuci i polagati ispite za sticanje Google sertifikata!

U okviru InternetAcademy možete proći obuku i steći sledeće sertifikate:

 • Google Ads - Search
 • Google Ads - Display
 • Google Ads - Video
 • Google Ads - Shopping
 • Google Ads - Measurement
 • Google Analytics

Više o Google Ads i Analytics sertifikatima.

Facebook Blueprint sertifikati

Zvanična sertifikacija kompanije Facebook je jedina akreditovana sertifikacija za oglašavanje i community management na platformama Facebook, Instagram i Messenger koja je priznata u celokupnoj industriji digitalnog marketinga, te je vrlo cenjena kod poslodavaca i može vas izdvojiti od konkurencije za neke od najplaćenijih poslova u ovoj oblasti.

Na InternetAcademy ćete steći sva neophodna znanja za uspešno kreiranje oglasa ili vođenje profila na platformama ove kompanije i dobiti mogućnost da svoju radnu biografiju upotpunite sledećim prestižnim zvanjima:

 • Facebook Certified Community Manager
 • Facebook Certified Digital Marketing Associate

Više o Facebook Blueprint sertifikatima.

  

TESTING CENTRI

InternetAcademy ispunjava stroge standarde opremljenosti i kvaliteta i akreditovani je međunarodni testing centar, čime svojim polaznicima obezbeđuje pripadnost najuticajnoj mreži potvrđenih profesionalaca.

Na ovaj način, polaznici imaju optimalne uslove za polaganje ispita, i zbog toga je prolaznost InternetAcademy polaznika na ovim ispitima izuzetno visoko rangirana.


   

Certiport

Certiport je jedan od svetskih lidera među test centrima, ovlašćen za testiranje i kompletan proces sertifikacije za veliki broj najuticajnijih institucija, čiji su sertifiati, diplome i licence potvrda stručnosti najvišeg nivoa. Status Testing centra koji InternetAcademy poseduje obezbeđuje privilegiju polaganja samo polaznicima.

Ova činjenica obezbeđuje sigurnost da će na ispitu uvek biti samo Vaše kolege, koje ste tokom školovanja sretali, a ispiti će se obavljati u učionicama i zgradi InternetAcademy u kojoj ste prethodno pohađali nastavu.

Pearson VUE

Pearson VUE je jedan najvećih svetska test centra koji je ekskluzivan provajder zvaničnih ispita za kompanije: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems, Zend Tehnologies i mnoge druge, čije su diplome, sertifikati i licence kao dokaz kompetencije najvišeg nivoa postale standard i uslov svih IT kompanija u 165 zemalja širom sveta.

Mogućnost polaganja ispita u VUE test centru na InternetAcademy je ekskluzivno pravo samo polaznika InternetAcademy programa.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.