Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Kako da dobijete međunarodno priznate diplome i sertifikate za uspešnu karijeru?

Svako od stručnih zvanja koje dobijate na InternetAcademy priznata su na međunarodnom nivou, a posebno u Srbiji i regionu. 

To je zato što obuku i polaganje finalnih ispita organizuje InternetAcademy, a diplome i sertifikati se direktno šalju sa adresa odeljenja za međunarodne ispite Cambridge Univerziteta, CIM, ICM i drugih sertifikacionih centara.

Zvanja koja dobijate imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim IT centrima u Evropi ili Americi. Iz našeg iskustva, sa ovim papirima u ruci stičete profesionalni autoritet u zemlji. Osim primenljivih veština koje dobijate, rang vaših novih zvanja otvara vam vrata preduzeća koja nude odlično plaćene poslove i visoku zaradu. 

To je zbog toga što InternetAcademy radi na najvišem nivou partnerstava sa vodećim internet kompanijama i, kao takva, jedina je institucija na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koja ima sva ova ovlašćenja. Inače, odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridge-u je deo Cambridge Assessment-a, najveće evropske agencije za ocenjivanje, i odeljenje je Cambridge Univesity-a.

Dva od mnogih razloga zašto imamo tu privilegiju jesu kvalitet projekata koje su naši timovi izvršili i metodologija „arhitektura saznanja” koju koristimo za izvođenje nastave, čime obezbeđujemo visok nivo stručnosti polaznika, bez obzira da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Šta vam donosi posedovanje ovih kvalifikacija?

Sticanjem zvanične stručne diplome ili sertifikata, u rukama imate priznatu potvrdu vaše stručnosti, znanja i stečenih veština. To je ogromna prednost u odnosu na druge kandidate pri zapošljavanju i karta ka uspešnoj karijeri! 

                     

Polaznici InternetAcademy imaju mogućnost da steknu međunarodne sertifikate:

Chartered Institute of Marketing (CIM)

Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. LINK group Professional Education je akreditovani CIM centar i po završetku školovanja možete steći sledeće CIM diplome i sertifikate:

 • Level 3 Foundation Certificate in Professional Marketing/Digital Marketing
 • Level 4 Certificate in Professional Marketing/Digital Marketing
 • Level 6 Diploma in Professional Marketing/ Digital Marketing

Sticanje specijalističkih znanja, kao i fleksibilna mogućnost sertifikacije čini program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. CIM sertifikacije usklađene su sa planom i programom InternetAcademy.

Više o CIM sertifikatima pročitajte ovde.

The Institute of Commercial Management (ICM)

Kao vodeća obrazovna organizacija iz Velike Britanije kada se radi o međunarodnoj priznatoj sertifikaciji iz oblasti biznisa, The Institute of Commercial Management (ICM) vam pruža mogućnost za sticanje sledećih sertifikata:

 • ICM (single subject) Diploma in Business Management and Administration
 • ICM (single subject) Diploma in Project Management
 • ICM (single subject) Diploma in Public Relations
 • ICM (single subject) Diploma in Sales and Sales Management
 • ICM (single subject) Diploma in Freelance and Feature Writing
 • ICM (single subject) Diploma in Entrepreneurship Development and Enterprise

Sticanjem ICM sertifikata postajete stručni u oblasti biznisa, administracije, finansija, prava ili informaciono-komunikacionih tehnologija. Programi ICM-a u skladu su sa standardima za regulaciju kvalifikacija i ispita Velike Britanije (Ofqual).

Više o ICM certifikatima saznajte ovde.

Cambridge International Education (CIE)*

cambridge novi logo

Cambridge International sertifikati predstavljaju skup profesionalnih kompetencija kreiran za sve koji žele da unaprede svoje obrazovanje i karijeru. Na InternetACademy možete steći sledeći Cambridge sertifikat:

 • Cambridge International AS and A level Business

Sticanjem sertifikata stručnih jednogodišnjih studija Cambridge University-a nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu, kao i sposobnost naplate vaših novih veština. 

* Samo za polaznike na odseku E-business & Internet marketing.

Više o Cambridge sertifikatima.

Meta Blueprint sertifikati

Zvanična sertifikacija kompanije Meta je jedina akreditovana sertifikacija za oglašavanje i community management na platformama Facebook, Instagram i Messenger koja je priznata u celokupnoj industriji digitalnog marketinga, te je vrlo cenjena kod poslodavaca i može vas izdvojiti od konkurencije za neke od najplaćenijih poslova u ovoj oblasti.

Na InternetAcademy ćete steći sva neophodna znanja za uspešno kreiranje oglasa ili vođenje profila na platformama ove kompanije i dobiti mogućnost da svoju radnu biografiju upotpunite sledećim prestižnim zvanjima:

 • Meta Certified Community Manager
 • Meta Certified Digital Marketing Associate

Više o Meta Blueprint sertifikatima.

European Computer Driving Licence (ECDL)

ECDL (European Computer Driving Licence) je svetski standard kojim se definiše jedinstven okvir informatičkih znanja i veština krajnjih korisnika računara. 

InternetAcademy pruža obuku i mogućnost polaganja ispita za sticanje međunarodno priznatog ECDL sertifikata:

 • ECDL - Online Colaboration

ECDL sertifikat omogućava kompetentnost za korišćenje personalnog računara i osnovnih programskih aplikacija u svakodnevnom radu.

Na InternetAcademy ćete steći sva neophodna znanja i veštine koje se odnose na podešavanje i korišćenje onlajn kolaborativnih alata, kao što su skladištenje datoteka, aplikacije za produktivnost, društvene mreže, veb sastanke i još mnogo toga.

  

TESTING CENTRI

InternetAcademy ispunjava stroge standarde opremljenosti i kvaliteta i akreditovani je međunarodni testing centar, čime svojim polaznicima obezbeđuje pripadnost najuticajnoj mreži potvrđenih profesionalaca.

Na ovaj način, polaznici imaju optimalne uslove za polaganje ispita, i zbog toga je prolaznost InternetAcademy polaznika na ovim ispitima izuzetno visoko rangirana.


   

Certiport

Certiport je jedan od svetskih lidera među test centrima, ovlašćen za testiranje i kompletan proces sertifikacije za veliki broj najuticajnijih institucija, čiji su sertifiati, diplome i licence potvrda stručnosti najvišeg nivoa. Status Testing centra koji InternetAcademy poseduje obezbeđuje privilegiju polaganja samo polaznicima.

Ova činjenica obezbeđuje sigurnost da će na ispitu uvek biti samo Vaše kolege, koje ste tokom školovanja sretali, a ispiti će se obavljati u učionicama i zgradi InternetAcademy u kojoj ste prethodno pohađali nastavu.

Pearson VUE

Pearson VUE je jedan najvećih svetska test centra koji je ekskluzivan provajder zvaničnih ispita za kompanije: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems, Zend Tehnologies i mnoge druge, čije su diplome, sertifikati i licence kao dokaz kompetencije najvišeg nivoa postale standard i uslov svih IT kompanija u 165 zemalja širom sveta.

Mogućnost polaganja ispita u VUE test centru na InternetAcademy je ekskluzivno pravo samo polaznika InternetAcademy programa.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se