Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Web Design for Managers

Opis kursa: Neophodnost poznavanja svrha i primene web dizajna u poslovanja nameće se kao jedan od ključnih zahteva za svakog ko se bavi poslovanjem na internetu. Zašto je važno poznavati osnove web dizajna i na koje sve načine web dizajn može uticati na uspeh online poslovanja, saznaće budući menadžeri u online svetu. 

Cilj kursa: Polaznici kursa saznaće kako da iskoriste mogućnosti web dizajna kako bi unapredili poslovanje, upotrebili prednosti web dizajna u oglašavanju, poboljšali komunikaciju sa publikom, i tako uspešno vodili online projekte.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih LINK Academy programa: Online Sales & E-business Development ManagerE-commerce Manager & EntrepreneurSocial Media, Online PR & Community ManagerPPC & Digital Channels ManagerDigital Marketing Planner & Account ManagerWeb Project Manager & Data Analyst i Content & SEO Manager.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde