Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Business Fundamentals

Opis kursa: Za poslovni uspeh, pored dobre ideje, potrebno je posedovati i poznavati niz pravnih, finansijskih, opštih, poslovnih pravila i procedura. Zbog toga vas Business Fundamentals upoznaje sa pojmovima preduzetništva, razvojem biznis plana i izborom organizacionog oblika biznisa koji predstaljavju osnovni preduslov za uspešan razvoj i implementaciju poslovne ideje. Osim toga, u ovom kursu su obrađene i teme poslovne etike, poslovnog prava i poslovne dokumentacije koji predstavljaju neophodnu nadogradnju razvoju preduzetničke ideje.

Cilj kursa: Cilj kursa je da polaznicima obezbedi sva neophodna znanja o preduzetništvu, razvoju biznis plana, izboru organizacionog oblika biznisa, kao i da ih upozna sa osnovama poslovne etike i poslovnog prava. Na ovom kursu, polaznici će se upoznati i sa svim neophodnim elementima poslovne dokumentacije koja se pojavljuje u svakodnevnom poslovanju.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih LINK Academy programa: E-Business & Internet Marketing.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.