Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Članstvo u organizacijama

Članstvo LINKgroup i InternetAcademy u međunarodnim organizacijama i partnerstva sa najvećim svetskim kompanijama i centrima omogućava nam neprekidno praćenje i usvajanje novih standarda i aktuelnih edukativnih programa.

Kompanija LINKgroup je u avgustu 2005. godine postala Cambridge International School što polaznicima InternetAcademy omogućava sticanje jedne od najpriznatijih internacionalnih kvalifikacija. Cambridge International obezbeđuje najbolji mogući okvir za lični i profesionalni razvoj, pružajući u isto vreme zvanično priznanje i sertifikaciju stečenih sposobnosti.

Akcentujući važnost poznavanja engleskog jezika u poslovnom svetu koji obuhvata široko internacionalno polje mogućnosti, ostvarili smo saradnju sa British Council, vodećom međunarodnom organizacijom iz Velike Britanije koja se bavi obrazovanjem i kulturnim vezama sa zemljama širom sveta.
Kao British Council Preparation Centre, polaznicima pružamo mogućnost polaganja Cambridge ESOL ispita - FEC i BCE English Certificate, čije diplome i sertifikati spadaju među najpoznatije kvalifikacije za engleski jezik na svetu.

Kompanija LINK group je članica European Council for Business Education (ECBE), međunarodne organizacije za akreditaciju i vrednovanje kvaliteta programa poslovnih studija širom Evrope. Misija organizacije ECBE je da prepozna, podstakne i akredituje one obrazovne institucije koje kontinuirano uvode inovacije u nastavni proces i koje su postigle izvrsnost u svome radu. Kao član ovog uglednog saveta sa sedištem u Belgiji, našim studentima i polaznicima obezbeđujemo najviši nivo kvaliteta nastave, uz dužnost i odgovornost da konstantno usavršavamo program i usaglašavamo ga sa realnim potrebama na globalnom tržištu rada.

Pearson VUE je jedan od dva najveća svetska test centra koji je ekskluzivan provajder zvaničnih ispita za kompanije: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems, Zend Tehnologies i mnoge druge, čiji su sertifikati i licence kao dokaz kompetencije najvišeg nivoa postale standard i uslov svih IT kompanija u 165 zemalja širom sveta.

Saradnja kompanija LINK group i Link-Assistant omogućava polaznicima InternetAcademy licencu za besplatno korišćenje programa SEO PowerSuite. Ovaj softver predstavlja vodeći alat u SEO industriji, koji ima više od pola miliona zadovoljnih korisnika širom sveta. Uz PRO licencu polaznici će moći da se usavršavaju kroz najnaprednije funkcije pomenutog programa.

Certiport, kao jedan od nekoliko najvećih svetskih test centara, ovlašćen je za testiranje i kompletan proces sertifikacije za veliki broj najuticajnijih institucija, čiji su sertifiati, diplome i licence potvrda stručnosti najvišeg nivoa. Status Testing centra koji InternetAcademy poseduje obezbeđuje privilegiju polaganja samo polaznicima.

Zaposleni InternetAcademy su članovi najvećeg svetskog udruženja  stručnjaka IEEE Computer Society koja okuplja nekoliko stotina hiljada IT profesionalaca i pruža im različite servise i informacije kako bi njihova kompetentnost i informisanost uvek bila na najvišem nivou. Na taj način naši zaposleni su uvek na izvoru informacija, spremni da najnovija znanja iz IT-a prenesu svojim polaznicima.

InternetAcademy posluje u sklopu LINK group koja obuhvata edukacione centre u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Rumuniji. LINK Academy posluje u Bukureštu i Temišvaru dok ITAcademy u Bosni i Hercegovini ima sedište u Sarajevu.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.