Zarađuj u online svetu, uživaj u stvarnom!

Google AdWords & Analytics sertifikati?

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potrvrdu vašeg poznavanja tehnika oglašavanja na Google pretraživaču. U okviru InternetAcademy kao polaznik se možete potpuno besplatno pripremiti i polagati ispite za sticanje zvaničnih Google Adwords i Google Analytics sertifikata koji su karta za ceo svet kada je zapošljavanje u pitanju. Ovi sertifikati su zvanična potvrda vašeg znanja koju vam dodeljuje kompanija Google, a potražnja za Google sertifikovanim stručnjacima je u stalnom porastu!

Za koje sertifikate možete polagati?

U okviru InternetAcademy možete polagati  četiri ispita za sticanje zvanične sertifikacije:

1. Fundamentals ispit će vas upoznati sa osnovama Google AdWords-a i online oglašavanja. Polaganje ovog ispita je veoma važno jer je on priprema za naredne ispite kojima stičete nove sertifikate. Tokom pripreme za sticanje Fundamentals sertifikata naučićete kako da upravljate nalogom i koji su najznačajniji aspekti online oglašavanja.

2. Advanced Search je sledeći korak i sticanjem ovog sertifikata dobićete zvaničnu potvrdu o vašim veštinama u upravljanju AdWords kampanjama.

3. Advanced Display sertifikacija će vas pripremiti za upravljanje kampanjama na YouTube-u i Google Display Network-u.

4. Google Analytics Individual Qualification je zvanično svedočanstvo o poznavanju rada u Google analitici i njenoj poslovnoj primeni.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju!

Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde