SVE ŠTO TI JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Google sertifikati

U okviru plana i programa InternetAcademy polaznici se obučavaju i polažu ispite za sticanje zvaničnih Google Ads i Google Analytics sertifikata.

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potrvrdu da poznajete koncepte i najbolje prakse onlajn oglašavanja i da imate iskustvo u upravljanju različitim tipovima digitalnih kampanja. Kao polaznik InternetAcademy možete da se pripremite i polažete ispite za sticanje sertifikata koji će aktuelnim i potencijalnim klijentima pokazati da ste sertifikovani profesionalac za oglašavanje na internetu.

Google sertifikati InternetAcademy Analytics AdWords

U okviru InternetAcademy možete da se pripremite za polaganje sledećih ispita za sticanje Google sertifikata:

1. Google Ads Measurement prolazi oblasti merenja i optimizovanja digitalnih performansi u okviru različitih vrsta kampanja i cilj je da se polaznik osposobi da samostalno definiše i prati da li su poslovni ciljevi ostvareni i u kojoj meri.

2. Google Ads Search ispit obuhvata napredne koncepte za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na mreži za pretragu, kao i upravljanje njima.

3. Google Ads Video je ispit koji će vas pripremiti za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja za video oglašavanje, kao i za upravljanje njima širom YouTube-a i weba.

4. Google Ads Display ispit za oglašavanje preko multimedijalnih oglasa obuhvata najbolje prakse za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na Mreži multimedijalnog oglašavanja.

5. Google Ads Shopping pokriva shopping oglase, vrste shopping oglasa, pozicioniranje proizvoda/usluge, kao i način povećanja saobraćaja ka sajtu ili fizičkoj prodavnici.

6. Google Analytics Individual Qualificaition ispit je osmišljen tako da proveri vaše poznavanje najbolje prakse digitalne analitike i platform

Šta omogućavaju Google sertifikati

Google Ads sertifikacije vam omogućavaju da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing. Ovi sertifikati su izuzetno cenjeni kod poslodavaca jer predstavljaju najbolji dokaz da uspešno vladate ovim veštinama.

Google sertifikati

Takođe, moći ćete da postanete deo zajednice Google partnera koja okuplja online konsultante, profesionalce za digitalni marketing i agencije za oglašavanje.

Pridruživanjem Google Partners zajednici moći ćete da pristupite:

  • posebnim događajima i obukama,
  • istraživanjima u okviru delatnosti,
  • ažuriranju Google proizvoda, i još mnogo čemu...

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se