Upisni rok je počeo

Google sertifikati

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, InternetAcademy ima pravo da organizuje Google Academy obuke za sticanje zvaničnih Google Ads sertifikata.

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potrvrdu da poznajete koncepte i najbolje prakse onlajn oglašavanja i da imate iskustvo u upravljanju različitim tipovima digitalnih kampanja. Kao polaznik InternetAcademy možete da se pripremite i polažete ispite za sticanje sertifikata koji će aktuelnim i potencijalnim klijentima pokazati da ste sertifikovani profesionalac za oglašavanje na internetu.

Google sertifikati InternetAcademy Analytics AdWords

U okviru InternetAcademy možete da se pripremite za polaganje sledećih ispita za sticanje Google Ads sertifikata:

1. Google Ads Fundamentals ispit će vas upoznati sa osnovama Google Ads-a i online oglašavanja. Tokom pripreme za sticanje Fundamentals sertifikata naučićete kako da upravljate nalogom i koji su najznačajniji aspekti online oglašavanja. Polaganje ovog ispita je veoma važno jer je on priprema za naredne ispite kojima stičete zvanični Google sertifikat. Da biste postali Google Ads sertifikovani profesionalac, morate da položite Fundamentals ispit i jedan od dodatnih ispita: Search, Display, Video ili Mobile Advertising.

2. Google Ads Search ispit obuhvata napredne koncepte za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na mreži za pretragu, kao i upravljanje njima.

3. Google Ads Video je ispit koji će vas pripremiti za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja za video oglašavanje, kao i za upravljanje njima širom YouTube-a i weba.

4. Google Ads Display ispit za oglašavanje preko multimedijalnih oglasa obuhvata najbolje prakse za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na Mreži multimedijalnog oglašavanja.

5. Google Ads Mobile ispit pokriva oblast mobilnog oglašavanja, uključujući i formate oglasa, biding strategija, načine targetiranja, kao i merenja i optimiziaciju kampanji.

6. Google Analytics Individual Qualificaition ispit je osmišljen tako da proveri vaše poznavanje najbolje prakse digitalne analitike i platform

Šta omogućavaju Google sertifikati

Google Ads sertifikacije vam omogućavaju da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing. Ovi sertifikati su izuzetno cenjeni kod poslodavaca jer predstavljaju najbolji dokaz da uspešno vladate ovim veštinama.

Google sertifikati

Takođe, postaćete deo zajednice Google partnera koja okuplja online konsultante, profesionalce za digitalni marketing i agencije za oglašavanje.

Pridruživanjem Google Partners zajednici moći ćete da pristupite:

  • posebnim događajima i obukama,
  • istraživanjima u okviru delatnosti,
  • ažuriranju Google proizvoda, i još mnogo čemu...

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.