Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

IQN Sertifikacija

IQN SertifikatKompanija LINK group, osnivač IAcademy, prvi je i jedini Exam Preparation Partner za IQN qualifications u Srbiji.

Kvalifikacije, znanja i veštine koje pruža International Qualifications Network IQN namenjene su menadžerima u oblasti IT-ja, kako sadašnjim, tako i budućim, posvećenim tome da integrišu svoju profesiju sa obrazovanjem.

 

International Qualifications Network

International Qualifications Network jedna je od najbrže rastućih globalnih organizacija, koja obezbeđuje internacionalnu sertifikaciju relevantnu za sektor biznisa i IT-ja.

Misija ovog instituta iz Velike Britanije je u tome da omogući svetski priznate i cenjene kvalifikacije osobama koji žele da ostvare izuzetne uspehe i postignuća u okvirima zahtevne IT indrustrije.

Znanja koje pruža IQN idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog biznisa i IT-a, dajući ljudima resurse za pokretanje promena u globalnom okruženju. Reč je o naprednim veštinama u oblastima informacionih i internet tehnologija, informacionih tehnologija u poslovanju, planiranja i upravljanja projektima u IT-u.

 

IQN diploma

Sertifikati IQN-a priznati su više od 160 zemalja sveta, a školovanjem na InternetAcademy stičete znanja i mogućnost da polažete za sledeće sertifikate ovog prestižnog britanskog instituta:

  • Diploma in Information Technology

Diploma in IT polaznicima InternetAcademy će omogućiti sticanje naprednog nivoa kvalifikacija iz oblasti informacionih tehnologija i to konkretno kroz upoznavanje sa odnosom informacionih tehnologija i posolovnih strategija, uticajem informacionih tehnologija na savremene organizacije, studijama izvodljivosti u IT-ju, upravljanjem projektima u IT-ju, procesom razvoja informacionih tehnologija, sistemskom analizom itd.

IQN diploma vam može otvoriti mnoga vrata i pomoći da se izdvojite među konkurencijom.

Za IQN Diploma in Information Technology možete polagati online, u prostorijama InternetAcademy, tokom cele godine.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.