Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Project Management Fundamentals & MS Project

Opis kursa:

Upravljanje projektima podrazumeva upravljanje svim njegovim elementima pojedinačno, ali i samim projektom kao celinom.

Na kursu obrađujete pojam i elemente projekta, istraživanje i postavku projekta, raspoređivanje zadataka, kalendar izvršavanja, dodeljivanje resursa i troškova. Upoznajete se sa metodama i alatima za planiranje i upravljanje projektima, kao i sa praćenjem i analizom napretka projekta, koordinacijom, procenom i kontrolom realizacije projekta i tehnikama donošenja odluka.

Na kursu vam predstavljamo jedan od najzastupljenijih softverskih alata za upravljanje projektima - MS Project. Namenjen je planiranju, praćenju i kontroli realizacije manjih i srednjih projekata. Pomaže vam da skladištite i koristite hiljade podataka vezanih za određeni projekat ili više njih.

Cilj kursa:

Cilj kursa je da naučite da samostalno planirate, sprovodite, raspoređujete zadatke i resurse, koordinirate, pratite napredak čitavog projekta, i, na kraju, da vršite procenu i analizu završenog projekta. Uz to, da biste brže postigli cilj, učite i rukovanje softverom MS Project.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih LINK Academy programa: E-Business & Internet Marketing.

4 stepenika do uspešne karijere u internet poslovanju! Spremili smo dokument koji otkriva koja su to četiri stepenika koja vode ka profitabilnoj karijeri u online poslovanju. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren! Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.