Želiš da sve zavisi samo od tebe?

E-Business & Internet Marketing za poslovne lidere u digitalnoj eri

Biznis projekti poslednjih godina sve se brže sele u internet sferu. Ne samo da je za uspeh bilo kog posla neophodno biti prisutan u online svetu, nego se pokazuje sve isplativijim pokretati projekte koji će se bazirati isključivo na online tržištu i poslovati u digitalnoj sferi. Najveće kompanije današnjice to potvrđuju! (Google, Facebook, eBay, Amazon, Alibaba…)

Cambridge Logo

Zbog toga je jasno da su znanja i veštine vezane za E-Business i internet marketing veštine budućnosti. Svi koji sebe vide kao bitnu kariku u poslovanju velikih kompanija, treba da znaju da ove oblasti pružaju najbolji set traženih veština. Ukoliko ipak sanjate o pokretanju svog biznisa, sigurno već znate da elektronsko poslovanje zahteva mnogo manja ulaganja, što znači i manji rizik i veće šanse za brzi uspeh.

U oba slučaja, ovo je pravi program za vas, a znanje koje ćete steći za manje od godinu dana zajedno sa priznatim diplomama i sertifikatima biće vaša ulaznica u svet uspešnih predvodnika modernog poslovanja.

Prednosti elektronskog poslovanja

 • mnogo jednostavniji izlazak na globalno tržište,
 • manje vremena je potrebno za realizaciju poslovnih procesa,
 • poslovanje je sigurnije i pouzdanije,
 • ulaganja su manja, a mogućnosti za veliku zaradu veće,
 • bolja preglednost nad dokumentima i tokom novca,
 • precizniji uvid u isplativost marketinških kampanja,
 • lakše širenje spektra delatnosti u skladu sa trendovima,
 • veće koristi od internet marketinga, lakše predstavljanje usluga,
 • veća delotvornost ljudskih i ostalih resursa preduzeća.

Moć internet marketinga

 • nudi mogućnost preciznog targetiranja ciljne grupe u oglašavanju,
 • veća ekonomičnost po pitanju troškova i uloženog vremena,
 • veliki izbor platformi za oglašavanje (Google Adwords, Facebook Ads itd.),
 • mogućnost kontekstualnog oglašavanja interesnim grupama,
 • pruža opciju interaktivnog marketinga (kreativnost vredi više od finansijske moći),
 • oglašavate se na digitalnim uređajima, gde većina provodi najviše vremena,
 • PPC - plaćate samo kada oglas postigne efekat (nema rasipanja troškova),
 • pristupate najvećem tržištu, jer danas su svi na internetu.

PLAN I PROGRAM

Šta ovaj program vama omogućava?

Ako sebe smatrate kreativnom osobom koja nema strah od izazova i želi da iskoristi sve svoje potencijale, onda je e-business prava stvar za vas. Svoje ideje, kada ovladate znanjima i veštinama iz ove oblasti, možete vrlo lako da pretvarate u projekte, sve dok jedan od njih ne promeni vaš život iz korena.A upornim i vrednim ljudima to vrlo često pođe od ruke.

Program E-Bisuness & Internet Marketing školovanja upoznaće vas sa svim finesama elektronskog poslovanja, od osnova do naprednih veština. Ujedno, steći ćete i bogato znanje o internet marketingu, oblasti bez koje je uspeh u biznisu nemoguće zamisliti u naše vreme. Kada steknete sva znanja i veštine, moći ćete samostalno da pokrećete e-projekte, plasirate svoje ideje na tržište i zavisite samo od svog rada i truda.

Možete i više! Dodatnim kursevima do specijalističkih zvanja

Nakon završenog osnovnog programa, na raspolaganju su vam i dodatni kursevi za konkretna zanimanja, nakon kojih možete da steknete jedno od stručnih zvanja:

E-marketing Manager, Strategy & New Channel Development

Affiliate Marketing Manager

Online Customer Experience Manager (UX/IA, Marketing/Business perspective)

E-business Analyst

E-business Operations Manager

E-business Strategist

E-mail Marketing Specialist

Sve što treba da znaš nauči za 12 meseci

Ubrzano kretanje internet zajednice i nepredvidljivi razvoj novih tehnologija svakoga dana otvaraju nove mogućnosti za pokretanje uspešnih biznisa. Između vaših kreativnih ideja i vas do sada su stajala samo tehnička znanja.

Ali nema razloga da bude tako i u budućnosti.

Školovanje na InternetAcademy traje samo 12 meseci. Smatramo da se u elektronskom poslovanju i internet marketingu sve dešava previše brzo i da zato nema vremena za gubljenje. Godinu dana je sasvim dovoljno vremena da stvorimo stručnjake na koje tržište nestrpljivo čeka. Za to garantuju diplome i sertifikati najprestižnijih svetskih institucija iz oblasti biznisa i marketinga.

Postani menadžer za E-Business i internet marketing ekspert

Prijavi se dugme

Diplome i sertifikati

Školovanjem na InternetAcademy možete doći do međunarodno priznatih i prestižnih sertifikata i diploma naših partnerskih institucija. Na ovaj način, vrata svih svetskih kompanija za vas će biti otvorena, a vaše znanje prepoznato i cenjeno.

Međunarodni sertifikati koje dobijaju polaznici kursa E-Business & Internet Marketing:

Cambridge Logo

Cambridge International A&AS Level Business

CIM

CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing

IQN

IQN Diploma in Matketing

Google AdWords

Google AdWords & Analytics sertifikati

Cambridge International sertifikati

Kao deo LINK group-a, koji je Cambridge International School, InternetAcademy omogućava svojim polaznicima sticanje jedne od najpriznatijih internacionalnih kvalifikacija. Cambridge International sertifikat predstavlja spektar profesionalnih kvalifikacija dizajniranih za one koji žele da unaprede svoju karijeru ili stepen obrazovanja. Posedovanje ovih sertifikata poslodavcu daje garanciju da kandidat poseduje najviši nivo profesionalnih kompetencija i time mu omogućava prednost pri zapošljavanju.

Svi polaznici programa E-Bussines & Internet Marketing kao potvrdu svojih znanja dobijaju: Cambridge International A&AS Level Business - sertifikaciju koja je namenjena svima koji žele da dokažu i unaprede svoje kompetencije iz oblasti menadžmenta i biznisa, bez obzira da li teže shvatanju poslovnih procesa uopšte ili ka unapređenju poslovnih veština.

Chartered Institute of Marketing (CIM) diplome kao garancija znanja i uspeha

Chartered Institute of Marketing (CIM) je prestižna institucija osnovana u Velikoj Britaniji, koja preko 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga. Danas ima vodeću ulogu u stručnoj edukaciji i sertifikaciji marketinških stručnjaka. Osnivač InternetAcademy, kompanija LINK group, jedan je od preko 200 akreditacionih centara u celom svetu, preko kojih se može doći do najcenjenijeg međunarodnog sertifikata iz oblasti marketinga.

Polaznici programa E-Business & Internet Marketing dobijaju priznati CIM 3 Level Foundation Certificate in Marketing kao potvrdu znanja i veština za uspešno bavljenje marketingom u savremenom svetu.

CAM & CIM

Kako izgledaju predavanja?

Nastava za program E-business & Internet Marketing Manager odvija se u učionici ili online. Za predavače smo okupili najbolje poznavaoce interneta kod nas. Sva predavanja usmerena su na sticanje praktičnih veština, interaktivna su i u potpunosti prilagođena predznanju polaznika. Ovladavanje novim znanjima uvek je praćeno i njihovom praktičnom primenom, čime ona postaju upotrebljive veštine.

Školujte se iz bilo kog grada, i pored svih obaveza

Profesionalno usavršavanje ne mora biti rezervisano samo za one koji u potpunosti raspolažu svojim vremenom. Na InternetAcademy svako predavanje podržano je live streamom i smešteno u video arhivi, što Vam omogućava da mu u bilo kom trenutku pristupite. Na taj način omogućen je koncept školovanja online, bez obzira na Vaše mesto boravka ili trenutne obaveze. Svako zaslužuje šansu da promeni svoj život na bolje.

Plus Live stream

Za polaznike koji pohađaju kurs na daljinu ili zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream koji vam omogućava da se direktno uključite na čas, gde god da se u tom trenutku nalazite. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon časa ćete moći naknadno da pregledate snimke koji su vam neograničeno dostupni u Video arhivi.

UPIŠI SE SAD! OSIGURAJ MESTO, ALI I SVOJU PROFESIONALNU BUDUĆNOST!

Digital Media Manager Za prijave do
30. aprila 2019.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1188 2000 110 81
Tradicionalno
školovanje
1232 2000 123 91

*Iznos školarine za prijavljene do 30. aprila 2019. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.

Osiguraj svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 30.4.

Privilegiju da učiš direktno od najuglednijih internet stručnjaka, imaćeš samo ako budeš među najbržima.
Upis je u toku, zato, požuri i prijavi se odmah!