Neka ceo svet bude tvoja kancelarija!

Content & SEO Manager program: postani stručnjak za optimizaciju sajtova

Zamislite da imate prodavnicu u velikoj šoping zoni. Jednu od mnogih. Međutim, vaša ima tako dobar položaj da svi koji zakorače u tu zonu, vide prvo nju. I ne samo to. Njen izlog je toliko primamljiv da većina kupaca poželi da uđe baš u vašu prodavnicu. To je otprilike ono što SEO radi. Samo na internetu.

Da li znate gde je najbolje mesto da se sakrije leš?

NA DRUGOJ STRANICI GOOGLE-A! Tamo ga niko neće tražiti. Ova šaljiva izreka koja kruži među stručnjacima za digitalni marketing krije važnu istinu:

Ukoliko niste dobro pozicionirani na Googl-u, vaš posao je nevidljiv.

Znate i sami da kada vam treba novi proizvod ili usluga, prvo gde tražite je Google. Najviše pažnje obratićete na prvih nekoliko sajtova. Na neki od njih ćete i kliknuti. Ovo potvrđuju i statistike koje kažu da je broj poseta proporcionalan poziciji na Googleu:

Svi ovi procenti znače samo jedno-potencijalne mušterije. Što je sajt bolje rangiran u pretrazi, imaće više posetilaca i samim tim i mušterija.

A posao SEO stručnjaka je upravo da sajt uvek bude među prvima.

SEO program

Put do odlično plaćenog posla je kraći nego što mislite

Velike kompanije shvataju važnost da se bude u vrhu i zato su stručnjaci za SEO veoma traženi i među najplaćenijima u internet industriji.

Oni veoma jednostavno i brzo pronalaze zaposlenje u uspešnim internacionalnim i domaćim kompanijama, gde su jako cenjeni. Mnogi od njih pored stalnog zaposlenja, obavljaju i honorarne poslove koje dodlično naplaćuju.

Jer, ko poznaje SEO ima magičnu moć koja pretvara nevidljivo u vidljivo, stidljivka koji stoji po strani i ni sa kim ne razgovara u zvezdu koja je u centru pažnje, sa kojom svi žele da stupe u kontakt.
Zapravo nije reč ni o kakvoj magiji, iako deluje tako, već o skupu tehnika kojima i vi možete ovladati za samo 12 meseci i postati stručnjak koga svi traže. Potrebno je samo:

 1. Prijavite se za školovanje na InternetAcademy
 2. Ovladajte svim tajnama optimizacije sadržaja i online oglašavanja
 3. Steknite prestižne svetske diplome i sertifikate

Kome je namenjen Content & SEO Manager program?

Ovaj program namenjen je onima koji žele da izgrade karijeru u digitalnom marketingu, kao i da za relativno kratko vreme steknu najtraženije veštine današnjice i postanu eksperti koje žele mnoge domaće i internacionalne kompanije.

Ukoliko imate svoj biznis koji želite da proširite i promovišete online, SEO je pravi izbor i za vas. Ovladavanjem tehnika iz ovog programa, bićete u stanju da ostvarite mnogo veći profit i podignete svoj biznis na sasvim drugi nivo.

Takođe, Content & SEO Manager program je pravi izbor za individualce koji žele da rade freelance i da pri tom odlično zarađuju od svog znanja, kao i za osobe koje pored stalnog posla žele i dodatnu zaradu sa strane.

Prvi na Googleu i svim ostalim pretraživačima

Za samo godinu dana na programu Content & SEO Manager steći ćete znanja i veštine koje od vas učiniti SEO stručnjaka koji:

 • Poznaje sve specifičnosti internet pretraživača i napredne SEO tehnike
 • Zna kako da unapredi saržaj veb sajtova da bi oni dospeli na prvo mesto Google pretrage
 • Primenjuje tehnike kojima dovodi veliki broj posetilaca na sajt i ostvaruje rezultate
 • Uspešno kreira i vodi digitalne marketinške kampanje koje donose profit
 • Prati i implementira trendove u internet marketingu
 • Koristi napredne SEO strategije za što bolje pozicioniranje na pretraživačima
 • Upravlja velikim budžetima za reklamne kampanje
 • Ume da analizira konkurenciju i bude uvek korak ispred

Savladajte najzastupljeniji program za optimizaciju web stranica

Kao polazniku InternetAcademy, pruža vam se mogućnost da besplatno koristite licencirani softver SEO PowerSuite i tako savladate radno okruženje jednog od vodećeg programa u SEO indistriji. Znanja za rad u ovom programu koja budete usvojili tokom školovanja moći ćete odmah da primenite u praksi kako biste što kvalitetnije optimizovali sadržaj web stranica po kriterijumima najposećenijih internet pretraživača.

Content & SEO Manager osnovni plan i program

No.CoursesClasses
11. Online PR - Basics 6
No.CoursesClasses
12. E-commerce Basics 3
No.CoursesClasses
25. Fundamentals 3
26. Influence Marketing 6
No.CoursesClasses
47. Introduction 6
No.CoursesClasses
61. Branding 6
No.CoursesClasses
62. English Language 1 Online
63. FCE/BEC Vantage* Online
No.CoursesClasses
64. A1 Level German Online
65. A2 Level German Online
* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Šta ćete postati po završenom Content & SEO Manager programu?

Po završetku osnovnog programa možete pohađati dodatni kurs i specijalizovati se za tražena zanimanja:

 • Digital Content & SEO Manager
 • Digital Content Analyst
 • Digital Content Creator
 • Online Content Strategist

Osim što će vam preneti svoje znanje, oni će sa vama nesebično podeliti svoje iskustvo i trikove koje su u svojoj praksi oprobali. U ovakve mentore i vi ćete vrlo brzo ovladati svim veštinama koje su vam potrebne za uspešnu karijeru u ovom poslu.

Sertifikati sa kojima ćete lako pronaći posao i ispregovarati odličnu platu

Vaša stručnost nakon uspešnog završetka školovanja na smeru E-commerce Manager & Entrepreneur biće merljiva ne samo znanjem i veštinama koje ste stekli već i prestižnim međunarodnim diplomama i sertifikatima:

Pored toga, imate priliku da dobijete i jedan od dva InternetAcademy sertifikata:

Online ili tradicionalno - izbor je vaš

Predavanja, testovi, konsultacije i sve ostale aktivnosti, možete pratiti na dva načina:

 1. tradicionalno - održava se u najmodernijim učionicama i dodatno je unapređena online sadržajima i prenosima predavanja za one koji ne mogu da prisustvuju.
 2. onilne - koristite modernu DL platformu za učenje na daljinu, koja omogućava sticanje znanja putem interneta, iz bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Ovaj način školovanja je odlična opcija za svakoga ko je zaposlen, ili jednostavno nije u mogućnosti da posećuje predavanja na InternetAcademy.

Koju god varijantu školovanja da izaberete steći ćete jednako kvalitetno praktično znanje kao i prestižne sertifikate koji to dokazuju. Sva predavanja usmerena su na sticanje praktičnih veština, interaktivna su i u potpunosti prilagođena predznanju polaznika.

Predavači sa bogatim znanjem i iskustvom u optimizaciji sajtova

Da biste bili najbolji, učite od najboljih. Jer verujemo da se na primerima najbolje uči.

Vaši profesori su provereni stručnjaci iz oblasti SEO i marketinga. Svaki od njih podeliće sa vama ne samo teoretska znanja, već i primere iz vlastitog iskustva. Na taj način dobićete istinsko znanje sa efektnim praktičnim uvidima.

Predavači su vam na raspolaganju: svojim savetima i mentorskim radom, pobrinuće se da postanete uspešni kao što su i oni.

Sertifikati sa kojima ćete lako pronaći posao i ispregovarati odličnu platu

 • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing
 • CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing
 • IQN Diploma in Marketing
 • Google Ads & Analytics sertifikati

Zaključak: Tvoja karijera počinje danas

Izaberite da svakog trenutka napredujete. Ovladavanjem SEO tehnikama ne samo da ćete činiti da sajtovi postanu najbolje rangirani, već će i vaša pozicija ići ka vrhu.

Krenite već danas, a posle samo nekoliko meseci bićete zadivljeni putem koji ste prešli i napretkom koji ste ostvarili. Za samo 12 meseci na InternetAcademy programu Content & SEO Manager naučićete sve potrebne tehnike i usvojiti praktična znanja, koja ćete radom u najboljim kompanijama ili freelance unaprediti do nivoa visokoplaćenog profesiolanca koji je neophodan svakom biznisu. Neće samo vaši sajtovi biti dobro pozicionirani, već i vi kao stručnjak.

Budite uvek najbolje rangirani. Prijavite se.